Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή η νύφη λιποθύμησε την ώρα του γάμου - Τότε ο γαμπρός έκανε το αδιανόητο

Δεν θα το πιστεύετε

6 Σεπτεμβρίου 2020 12:56
Αυτή η νύφη λιποθύμησε την ώρα του γάμου - Τότε ο γαμπρός έκανε το αδιανόητο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η νύφη που λιποθύμησε την ώρα του γάμου, δίπλα στον γαμπρό. Αυτός αντί να την βοηθήσει, προτίμησε να κάνει κάτι εξοργιστικό.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής στο Κολόσσι της Κύπρου, λίγο μετά τη στέψη των νεόνυμφων. Ακόμα ένα σοκαριστικό περιστατικό σε γάμο, μετά από αυτό, όπου πρωταγωνιστούν οι παράνυμφοι.

Η κούραση, το άγχος και η ένταση της ημέρας ήταν προφανώς οι λόγοι για τους οποίους η νεαρή κοπέλα κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της τελετής.

Συγγενείς και καλεσμένοι πανικοβλήθηκαν και έσπευσαν να βοηθήσουν, κάτι που δεν συνέβη όμως με τον φωτογράφο, ο οποίος ζήτησε από τον γαμπρό να αρπάξει την ευκαιρία και να φωτογραφηθεί με φόντο τη νύφη στο πάτωμα, ως μια πρωτόγνωρη σκηνή που έχει συμβεί σε γάμο. Εκείνος, χωρίς να χάσει χρόνο -μήπως και η νύφη συνέλθει-, γύρισε προς τον φακό και φωτογραφήθηκε με φόντο τη λιπόθυμη κοπέλα και τα στέφανα στα χέρια.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στα social media και μέσα σε λεπτά έγινε viral, με τους χρήστες να καυτηριάζουν με τα μηνύματά τους γαμπρό και φωτογράφο.

Αυτές οι πέντε νύφες βγάζουν μια αναμνηστική φωτογραφία - Πίσω από τον γάμο κρύβεται κάτι σοκαριστικό

Αν νομίζετε ότι υπάρχει κάτι κοινό σε αυτές τις νύφες, έχετε απόλυτο δίκιο. Γνωρίστε τις αδερφές Ουαλίτς— Λίνστνει, Μπέικι, Κέλι, Κάσι, και Τζάμι.

Πλέον και οι πέντε αδερφές είναι παντρεμένες, αλλά πριν το γάμο της Τζάμι είχαν μια φανταστική ιδέα. Οι πέντε αδερφές ήθελαν να κάνουν μία φωτογράφιση φορώντας νυφικά, θέλοντας να πουν ένα ‘ευχαριστώ’ στους γονείς τους – γιατί ο γάμος τους ήταν αυτός που τα ξεκίνησε όλα.

Με αυτή την ιδέα, προσέγγισαν τον Ρέιτσελ Μπάκγουελ, το φωτογράφο από τους γάμους των Cassie και Τζάμι. Ήξεραν ότι ο χρόνος ήταν πολύτιμος.

Το να βρούνε μια χρονική στιγμή που καμία δεν θα ήταν έγκυος και κάθε αδερφή θα μπορούσε να φορέσει νυφικό ήταν κάτι αρκετά δύσκολο. Για αυτό αποφάσισαν να κάνουν τη φωτογράφιση όταν θα γύριζε η Τζάμι από το μήνα του μέλιτος.

Έτσι και έγινε, τέσσερις από τις πέντε ήταν έγκυες έτσι και αλλιώς, αλλά αυτό κάνει τη φωτογραφία ακόμα πιο ιδιαίτερη. Μια ίδια φωτογράφιση έκαναν και αυτές εδώ οι δίδυμες, που αποφάσισαν να παντρευτούν δύο δίδυμους, την ώρα που ήταν και οι δύο έγκυες.

Τη μέρα της φωτογράφισης, μαζεύτηκαν όλες για να ετοιμαστούν και συζητούσαν για τη μέρα των πραγματικών τους γάμων, όσο οι άντρες τους πρόσεχαν τα παιδιά. Υπήρχαν φυσικά και κάποιες φωτογραφίες must, όπως αυτή που φαίνονται τα δαχτυλίδια τους.

Φόρεσαν όλες τα παπούτσια από τη μέρα του γάμου τους. Και εδώ κάθε αδερφή κρατάει μία κορνιζωμένη φωτογραφία από το γάμο της.

Πώς αντέδρασαν οι γονείς τους σε αυτή την ιδέα; Ενθουσιάστηκαν φυσικά. Το μήνυμά τους πέρασε και η μητέρα τους έχει ήδη παραγγείλει κάποιες εκτυπώσεις για το σπίτι τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share