Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτές οι δίδυμες νύφες παντρεύτηκαν δίδυμα - Δεν θα πιστεύετε όμως αυτό που κρύβουν...

Απίστευτο και όμως αληθινό

26 Αυγούστου 2020 08:06
Αυτές οι δίδυμες νύφες παντρεύτηκαν δίδυμα - Δεν θα πιστεύετε όμως αυτό που κρύβουν...

Αυτές οι δίδυμες νύφες παντρεύτηκαν δίδυμα αδέλφια αλλά δεν γνώριζαν αυτό που τους έκρυβαν. Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr

Είναι τώρα και οι δύο έγκυες την ίδια στιγμή, με τα αγέννητα παιδιά τους να είναι γενετικά αδέλφια καθώς και ξαδέλφια. Η Μπρίτανι και η Μπριάνα Ντεαν, 33 ετών, συναντήθηκαν με τους συζύγους τους Τζος και Τζέρεμι Σάλιερς, 35 ετών, σε ένα συνέδριο για τους διδύμους στο Twinsburg του Οχάιο, το 2017, και κατέληξαν να ερωτευτούν.

Τα ζευγάρια, που έγιναν ντοκιμαντέρ TLC Our Twinsane Wedding, αρραβωνιάστηκαν μόλις έξι εβδομάδες μετά το την γνωριμία τους, λέγοντας ότι θα παντρευτούν σε μια γαμήλια τελετή με θέμα «Twice Upon a Time» το 2018. Ο γάμος τους είναι πιο επικός και από αυτόν εδώ, ο οποίος μας έκανε να κλάψουμε από τα γέλια.

Τώρα, τα δύο δίδυμα ζευγάρια ανακοίνωσαν τα χαρούμενα νέα τους μέσω του Instagram, με μια διασκεδαστική φωτογράφιση σε στυλ Baywatch. Δεν δήλωσαν εάν θα κάνουν όμως δίδυμα, αφού σίγουρα θα περιέπλεκε τα πράγματα.

Ντυμένοι ναυαγοσώστες, τα αδέλφια δήλωσαν ότι ήταν «ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες που βιώνουν και τις δύο εγκυμοσύνες», εκφράζοντας ενθουσιασμό για την ημέρα που τα μωρά τους θα μπορούν να συναντηθούν μεταξύ τους.

Τώρα, αυτή η κοινή χαρά του μωρού μπορεί να φαίνεται να είναι μια ευχάριστη σύμπτωση, ωστόσο πολλή δουλειά πήρε για να διασφαλίσουν παράλληλα την εγκυμοσύνη τους, με τα ζευγάρια να «χρονολογούν» ακόμη και τα χρονοδιαγράμματά τους για να μείνουν έγκυες συγχρονισμένα. Κάτι που πολλά άλλα αδέλφια αναμφίβολα δεν θα έκαναν.

Νύφη και γαμπρός πάνε να πιουν κρασί σταυρωτά - Η συνέχεια θα σας κάνει να "κλάψετε"

Αυτός ο γαμπρός και η νύφη από την Τουρκία, αφού κατάφεραν να παντρευτούν, πήγαν να πιουν το κρασί με τον παραδοσιακό τρόπο σταυρώνοντας τα χέρια τους όπως κάθε νέο ζευγάρι.

Προφανώς, δεν είχαν κάνει πρόβα για αυτό… Ακόμα ένα απρόοπτο σε γάμο που θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια, όπως και αυτό που συνέβη σε ένα άλλο ζευγάρι. Δείτε παρακάτω το ζευγάρι της χρονιάς.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share