Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έπος: Νύφη είπε στην αδερφή της να βάλει "ό,τι θέλει" στο γάμο - Όταν εμφανίστηκε ο γαμπρός σοκαρίστηκε

Κλάμα!

23 Αυγούστου 2020 08:38
Έπος: Νύφη είπε στην αδερφή της να βάλει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, μετά τη συγκινητική ιστορία με το νιόπαντρο ζευγάρι, θα σας παρουσιάσει μια αστεία ιστορία με επίκεντρο την αδερφή της νύφης. Δε φαντάζεστε τι φόρεσε για να πάει στο γάμο. Ο γαμπρός μόλις την είδε "έμεινε".

Η αλήθεια είναι ότι για τέτοια θέματα, θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια. Όπως για παράδειγμα τι επιτρέπεται και την δεν επιτρέπεται να φορέσεις στο γάμο της αδερφής σου.

Όταν όμως, η νύφη της λέει ότι θα είναι παράνυφος (που συνήθως όλες φοράνε το ίδιο φόρεμα), αλλά μπορεί να βάλει "ό,τι θέλει", μάλλον θα πρέπει να περιμένεις τα χειρότερα. Όπως για παράδειγμα να ντυθεί... δεινόσαυρος.

Ο λόγος για τη νύφη Ντιάνα Άνταμς και την μικρότερη αδερφή της, Κριστίνα Μέντορ. Περίπου ένα μήνα πριν τον γάμο, η Κριστίνα, έχοντας λάβει την διαβεβαίωση, ότι μπορεί να βάλει ότι θέλει, έστειλε στην αδερφή της την πρότασή της για την εμφάνισή της.

Η Ντιάνα γέλασε και είπε ναι. Μέχρι να έρθει η ημερομηνία του γάμου (10 Αυγούστου), όλοι νόμιζαν, ότι η Κριστίνα δεν θα έκανε πραγματικότητα την "απειλή" της. Αλλά όχι. Φόρεσε την στολή της και φυσικά η φωτογραφία όταν ανέβηκε στο facebook έγινε viral. Για την ιστορία, την ημέρα του γάμο είχε πολλή ζέστη και υγρασία, με αποτέλεσμα η Κριστίνα να αναγκαστεί να αλλάξει εμφάνιση αμέσως μετά την τελετή. Όσο για το γαμπρό; Όταν την είδε έμεινε έκπληκτος.

Νταής γαμπρός χαστουκίζει τη νύφη γιατί δεν... - Θα παγώσετε μόλις μάθετε το λόγο

Το σίγουρο είναι ότι δεν περιμένει μια ευτυχισμένη ζωή τη νεαρή νύφη που «πρωταγωνιστεί» σε ένα σοκαριστικό βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο φαίνεται ένα νιόπαντρο ζευγάρι στο Ουζμπεκιστάν, την ώρα που κόβει την καθιερωμένη γαμήλια τούρτα και ετοιμάζονται να ταΐσουν ο ένας τον άλλον.

Πρώτος προσφέρει στην νέα του σύζυγο ένα κομμάτι τούρτας ο άνδρας. Η γυναίκα παίρνει την τούρτα και την τρώει με κατεβασμένο το βλέμμα. Στη συνέχεια, όταν έρχεται η σειρά της να ταΐσει τον νέο της σύζυγο, αποφασίζει να τον «πειράξει» τραβώντας του την μπουκιά από το στόμα.

Το αθώο αστείο αποτελεί την αφορμή για μια έκρηξη οργής του άνδρα, ο οποίος χαστουκίζει με δύναμη την γυναίκα του, μπροστά στα αμήχανα μάτια των καλεσμένων. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό "γαμήλιας βίας", δείτε εδώ ακόμη έναν γαμπρό που χαστούκισε τη νύφη.

Μόνο ένας από αυτούς, που στέκεται δίπλα στον γαμπρό (ίσως ο κουμπάρος) δείχνει την απαιτούμενη ψυχραιμία ώστε να τον συγκρατήσει από το να συνεχίσει να χτυπά την γυναίκα του.

Δείτε τη σοκαριστική στιγμή:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share