Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Αυτή η νύφη στη δεξίωση του γάμου της πέταξε το νυφικό κι έκανε στο γαμπρό τη μεγαλύτερη έκπληξη

Έμεινε άφωνος!

7 Σεπτεμβρίου 2020 10:56
Αυτή η νύφη στη δεξίωση του γάμου της πέταξε το νυφικό κι έκανε στο γαμπρό τη μεγαλύτερη έκπληξη

Όταν αυτή η νύφη έφτασε υπέρλαμπρη και εντυπωσιακή στην εκκλησία σίγουρα ούτε ο γαμπρός αλλά και κανείς από τους καλεσμένους δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε στη δεξίωση του γάμου. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια νύφη αφήνει τους πάντες άφωνους, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια παράλυτη νύφη πήγε στο γάμο με το αναπηρικό της αμαξίδιο.

Η 34χρονη χορεύτρια και τραγουδίστρια Μελίσσα Μολινάρο παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και αποφάσισε να του κάνει μια τεράστια έκπληξη. Ο σύζυγός της είναι φανατικός θαυμαστής της και λατρεύει να βλέπει τη γυναίκα του στη σκηνή, έτσι λοιπόν εκείνη δεν γινόταν να μην δώσει μια "παράσταση" την ημέρα του γάμου τους.

Πέταξε λοιπόν το νυφικό της κι εμφανίστηκε στην πίστα με ένα καυτό κορμάκι και συνοδευόμενη από τις κουμπάρες της για μπαλέτο χάρισε ένα μοναδικό θέαμα τόσο στο γαμπρό όσο και στους καλεσμένους. Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο ο γαμπρός από τη μια δείχνει ενθουσιασμένος και περήφανος για τα ταλέντα της γυναίκας του κι από την άλλη ξαφνιασμένος.

Δείτε το βίντεο με τον εντυπωσιακό χορό της νύφης:

Αυτή η νύφη λιποθύμησε την ώρα του γάμου - Τότε ο γαμπρός έκανε το αδιανόητο

Αυτή η νύφη που λιποθύμησε την ώρα του γάμου, δίπλα στον γαμπρό. Αυτός αντί να την βοηθήσει, προτίμησε να κάνει κάτι εξοργιστικό.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής στο Κολόσσι της Κύπρου, λίγο μετά τη στέψη των νεόνυμφων. Ακόμα ένα σοκαριστικό περιστατικό σε γάμο, μετά από αυτό, όπου πρωταγωνιστούν οι παράνυμφοι.

Η κούραση, το άγχος και η ένταση της ημέρας ήταν προφανώς οι λόγοι για τους οποίους η νεαρή κοπέλα κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της τελετής.

Συγγενείς και καλεσμένοι πανικοβλήθηκαν και έσπευσαν να βοηθήσουν, κάτι που δεν συνέβη όμως με τον φωτογράφο, ο οποίος ζήτησε από τον γαμπρό να αρπάξει την ευκαιρία και να φωτογραφηθεί με φόντο τη νύφη στο πάτωμα, ως μια πρωτόγνωρη σκηνή που έχει συμβεί σε γάμο. Εκείνος, χωρίς να χάσει χρόνο -μήπως και η νύφη συνέλθει-, γύρισε προς τον φακό και φωτογραφήθηκε με φόντο τη λιπόθυμη κοπέλα και τα στέφανα στα χέρια.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στα social media και μέσα σε λεπτά έγινε viral, με τους χρήστες να καυτηριάζουν με τα μηνύματά τους γαμπρό και φωτογράφο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share