Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Άσε μας ρε θεία: 70χρονη πήρε τα 100.000 δολάρια στο λαχείο και επιστρέφοντας σπίτι κέρδισε ακόμα 300.000 στο ξυστό!

Ρε τη γιαγιά... Τύχη-βουνό!

2 Ιουνίου 2023 09:29
Άσε μας ρε θεία: 70χρονη πήρε τα 100.000 δολάρια στο λαχείο και επιστρέφοντας σπίτι κέρδισε ακόμα 300.000 στο ξυστό!
Από Κυριάκος Μελλίδης

«Αν έχεις τύχη διάβαινε…», «Κι αν σου κάτσει;» Όποιο σλόγκαν κι αν διαλέξει κανείς είναι πολύ λίγο για να περιγράψει την τύχη που είχε γυναίκα στις ΗΠΑ.

Για τους λάτρεις των κόμικς, ούτε ο «Γκαστόνε», το πιο τυχερό παπί του κόσμου, δεν θα μπορούσε να την συναγωνιστεί. Μία υπερτυχερή κέρδισε το λαχείο, όχι μία, αλλά δυο φορές συνεχόμενα. Συγκεκριμένα, πήγε να εισπράξει τα πρώτα κέρδη της και επιστρέφοντας σπίτι της ανακάλυψε ότι κέρδισε ξανά.

Η 70χρονη, η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, κέρδισε 100.000 δολάρια σε δελτίο λοταρίας που αγόρασε από την «Speedy Gas» στο Newark του Delaware. Μια εβδομάδα αργότερα πήγε να πάρει τα κέρδη της και μάλιστα είπε στους υπαλλήλους εκεί ότι ήταν η μεγαλύτερη νίκη της από τότε που άρχισε να παίζει τη Λοταρία του Ντέλαγουερ πριν από επτά χρόνια.

Καθώς οδηγούσε για να επιστρέψει στο σπίτι της, η τυχερή κυρία αποφάσισε να πάρει τρία δελτία «Serious Money» από τον Tiger Mart στο Ντόβερ και σε ένα κέρδισε 300.000 δολάρια! «Η καλύτερή μου φίλη ήταν το πρώτο άτομο στο οποίο είπα ότι κέρδισα το πρώτο λαχείο. Όταν κέρδισα ξανά, τρελάθηκα! Δεν το πιστεύαμε, θεωρούσαμε ότι έχει γίνει κάποιο λάθος. Ήταν απόλυτη παράνοια», τόνισε.

76χρονη γιαγιά ερωτεύτηκε και έκανε σχέση με τον 23χρονο φίλο του νεκρού γιου της!

23χρovoς γνώρισε την 76χρovη γιαγιά στην κηδεία του γιου της και θέλει να κατακτήσει το TikTok!

Πρόσφατα το αντισυμβατικό ζευγάρι με τα 53 χρόνια διαφορά ηλικίας έκανε και το ντεμπούτο του και στο OnlyFans!

Αν και καθόλου συμβατικός και συνηθισμένος, ο έρωτας ανάμεσα στον 23χρovo Γκάρι Χάρντγκουικ και την 76χρovη Αλμέντα Έρελ από το Τενεσί, όχι μόνο δεν εξασθένησε στα πέντε χρόνια που πέρασαν από τη γνωριμία τους, αλλά έγινε ακόμα πιο ισχυρός και παθιασμένος.

Μια ιστορία που μας θυμίζει αρκετά την αντίστοιχη με 72χρονη γιαγιά σε σχέση με τον 26χρονο εγγονό της!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται το αντισυμβατικό ζευγάρι που έγινε viral πριν από λίγα χρόνια, όταν μοιράστηκε την αλλόκοτη ιστορία της γνωριμίας τους. Και λέμε «αλλόκοτη», επειδή η Αλμέντα και ο Γκάρι γνωρίστηκαν στην κηδεία του γιου της ηλικιωμένης γυναίκας.

Στην περίπτωση που θυμάστε το παράξενο ζευγάρι και αναρωτιόσασταν τι απέγινε, τα ερωτευμένα «πιτσουνάκια» είναι ακόμα μαζί. Μάλιστα, αφού εκαναν πρόσφατα το ντεμπούτο τους στο TikTok, επέκτειναν την online δραστηριότητά τους στο OnlyFans.

Πρόκειται για μία πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε χρήστες, όπως π.χ. καλλιτέχνες, μοντέλα, influencers και πopvoστάρ να δημοσιεύουν το περιεχόμενο που παράγουν (φωτογραφίες και βίντεο), παρέχοντας αποκλειστική πρόσβαση στους «φαν» συνδρομητές τους έναντι χρηματικού αντιτίμου (συνδρομής).

Το ζευγάρι, που αναφέρεται συχνά στη μεγάλη διαφορά ηλικίας του (53 έτη) μέσω αναρτήσεων στα social media, χρεώνει πλέον 11 δολάρια τον μήνα όποιον θέλει μια «αποκλειστική ματιά» στις προσωπικές τους στιγμές.

Δεδομένου ότι ο Γκάρι και η Αλμέντα είναι ήδη άκρως… διαχυτικοί στον λογαριασμό τους στον TikTok, ένα λογικό συμπέρασμα είναι ότι στο OF θα κάνουν ένα βήμα παραπάνω, κάνοντας ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις.

Όπως υπενθυμίζει η Daily Mail, το ζευγάρι γνωρίστηκε στην κηδεία του γιου της Αλμέντα, όταν εκείνη ήταν 71 και ο Γκάρι ακόμα 17. Πριν ακόμα μιλήσουν, η ηλικιωμένη γυναίκα είχε καταλάβει ότι ο νεαρός ήταν «ο ένας και μοναδικός», όπως είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της.

Ο Γκάρι, που είναι νεότερος από τα εγγόνια της αγαπημένης του, είχε παλαιότερα περιγράψει τον εαυτό του ως «πολύ ώριμο» για την ηλικία του, ενώ είχε αποκαλύψει ότι και πριν την Aλμέντα είχε σχέση με μια 77χρovη γυναίκα. Η πρόταση γάμου έγινε δύο εβδομάδες αφότου ξεκίνησε η σχέση του ζευγαριού, και η τελετή έλαβε χώρα στις 26 Οκτωβρίου του 2015, όταν ο Γκάρι είχε πλέον ενηλικιωθεί.

Στο TikTok, το ζευγάρι μοιράζεται παθιασμένα βίντεο, σε πολλά από τα οποία ο Γκάρι κάνει καντάδα στην αγαπημένη του κοιτώντας τη βαθιά στα μάτια, πριν τη λούσει με φιλιά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share