Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Άνδρας τα πέταξε όλα και ξεχύθηκε στους δρόμους ολόγυμνος - Όταν δείτε τι συνέβη μετά θα μείνετε άναυδοι

Έγινε χαμός!

17 Φεβρουαρίου 2023 18:31
Άνδρας τα πέταξε όλα και ξεχύθηκε στους δρόμους ολόγυμνος - Όταν δείτε τι συνέβη μετά θα μείνετε άναυδοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστάτωση επικράτησε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς στη Λευκωσία, όταν εθεάθη ένας άνδρας να κυκλοφορεί γυμνός στη μέση του δρόμου, με περαστικούς να καταγράφουν σε βίντεο το γεγονός. Με την ευκαιρία, δείτε το ανατριχιαστικό σκηνικό με ένα φίδι και έναν άνδρα.

Όπως αναφέρει το tothemaonline.com, πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος και συνελήφθη από την Αστυνομία, ύστερα από σχετική ενημέρωση.

Δείτε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook και δείχνει τον άντρα να κυκλοφορεί γυμνό στη μέση του δρόμου;

Παππούς τρόμαξε τον 2χρονο εγγονό του - Η επική αντίδραση του μπόμπιρα έγινε αμέσως viral!

Όλοι οι παππούδες έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τα εγγόνια τους και λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί τους, άλλοτε για να παίζουν κι άλλοτε για να τους μαθαίνουν διάφορα πράγματα. Ζωντανό παράδειγμα ο παππούς που θα δείτε εδώ θα έβλεπε για πρώτη φορά το εγγόνι του και ήταν άκρως συγκινημένος. Όπως και να έχει όλοι μας έχουμε όμορφες αναμνήσεις από τους παππούδες μας και λατρεύαμε τις στιγμές που οι γονείς μας μας άφηναν στο σπίτι τους.

Μια τέτοια στιγμή έζησε κι αυτός ο παππούς με τον 2χρονο εγγονό του και σκόρπισε άφθονο γέλιο. Ο παππούς καθόταν στο σαλόνι όταν με ενθουσιασμό άρχιζε να πλησιάζει ο πιτσιρικάς ο οποίος απ' ότι φαίνεται στο βίντεο ίσα που περπατάει. Τότε ο παππούς αποφάσισε να μιμηθεί τη φωνή του λιονταριού με τον πιτσιρικά να τρομάζει και να τρέπεται σε οπισθοχώρηση.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share