Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Απίστευτο: Τον δάγκωσε ένα φίδι κι αμέσως μετά αυτός δάγκωσε τη γυναίκα του! Μόλις μάθετε τον λόγο θα πάθετε σοκ

Δεν φαντάζεστε γιατί το έκανε

4 Φεβρουαρίου 2023 19:54
Απίστευτο: Τον δάγκωσε ένα φίδι κι αμέσως μετά αυτός δάγκωσε τη γυναίκα του! Μόλις μάθετε τον λόγο θα πάθετε σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άντρας στην Ινδία δέχτηκε επίθεση από ένα δηλητηριώδες φίδι και πριν πεθάνει, δάγκωσε τη γυναίκα του στον καρπό της γιατί η τελευταία του επιθυμία ήταν να πεθάνουν μαζί.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Φίδι δαγκώνει τη γυναίκα στο στήθoς και λίγο αργότερα... Η συνέχεια θα σας σοκάρει (Video)

Ο Shankar Rai δέχτηκε επίθεση από το φίδι ενώ κοιμόταν στο σπίτι του στην Ινδία. Μέχρι το πρωί η κατάστασή του είχε χειροτερέψει. Επειδή φοβήθηκε ότι δεν του είχε απομείνει πολύς χρόνος, κράτησε το χέρι της συζύγου του και της είπε ότι ήθελε να μείνουν ενωμένοι και στο θάνατο.

Έτσι, όπως ανέφερε το India Today και αναμεταδίδει το Newsweek, έμπηξε τα δόντια του στο χέρι της συζύγου και έπεσαν και οι δύο αναίσθητοι.

Απίστευτο: Τον δάγκωσε ένα φίδι κι αμέσως μετά αυτός δάγκωσε τη γυναίκα του! Μόλις μάθετε τον λόγο θα πάθετε σοκ

«Μου είπε ότι με αγαπούσε πάρα πολύ και ήθελε να πεθάνουμε μαζί και έπειτα πήρε το χέρι μου και με δάγκωσε. Του το επέτρεψα» φέρεται να είπε η γυναίκα του Σανκάρ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Γιατρός είπε ότι η γυναίκα σώθηκε επειδή έλαβε άμεσα θεραπεία και ότι «είναι καλά».

Παγωμάρα: Η απίθανη στιγμή που τεράστιο φίδι επιτίθεται όταν πάνε να του πάρουν τα αυγά (video)

Το να βάζεις με τα φίδια ποτέ δεν είναι καλή ιδέα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν μεγάλο πύθωνα. Δες τι έγινε όταν ένας σκύλος ήρθε σε επαφή με έναν πύθωνα.

Ο Jay Brewer όμως ήξερε τι τον περίμενε και όσο τρομακτικό μπορεί να φαίνεται για εμάς, για αυτόν είναι απλά άλλη μία μέρα στην δουλειά.

Βλέπετε, η δουλειά του είναι φύλακας σε ζωολογικό κήπο και καθημερινά συναναστρέφεται και φροντίζει πολλά άγρια ζώα. Ένα από αυτά είναι και πύθωνας του συγκεκριμένου περιστατικού, ο οποίος είχε κουλουριαστεί γύρω από τα αυγά του.

Ο Jay Brewer όμως ήθελε να τα πάρει, προκειμένου να τα βάλει σε εκκολαπτήριο και να μην κινδυνεύσουν. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς όμως, η ιδέα αυτή δεν φάνηκε και τόσο καλή στον τεράστιο πύθωνα, ο οποίος μόλις τον είδε να τον σηκώνει τα αυγά, του επιτέθηκε, δαγκώνοντάς τον στο πρόσωπο. Βέβαια, λόγω εμπειρίας, ο Jay Brewer το περίμενε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν τρόμαξε.

Φίδι δάγκωσε τη γυναίκα στο στnθoς και το φίδι πέθανε από δηλητηρίαση σιλικόνης

Η αρχική σύλληψη ισραηλινού φωτογράφου να απαθανατίσει μια ξανθιά ενόσω εκείνη θα άφηνε έναν μεγαλειώδη βόα σφιγκτήρα να τυλιχτεί νωχελικά πάνω της, είχε άσχημη κατάληξη όταν το μη δηλητηριώδες φίδι δάγκωσε το μοντέλο. Το θύμα όμως δεν ήταν το προφανές.

Η οικειότητα που έδειξε η «σιλικονάτη» Όριτ Φοξ στον βόα δυσαρέστησε το φίδι που αντέδρασε δαγκώνοντας την στο στnθoς. Ενώ όμως, η Φοξ γλίτωσε με ένα μικρό σοκ και ένα εμβόλιο τετάνου, το τεράστιο φίδι … πέθανε από δηλητηρίαση σιλικόνης!

Το μοντέλο έδειχνε εξαρχής άνετο κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, όπου φορούσε ένα ριγέ άσπρο και κόκκινο φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ.

Δεν δίσταζε να παίρνει πόζες ενόσω άφηνε το φίδι να τυλίγεται γύρω από το πόδι, την μέση και τον λαιμό της.

Όταν όμως κάποια στιγμή αποφάσισε να ανεβάσει το «θερμόμετρο» προσπαθώντας να γλύψει το κεφάλι του φιδιού, σημείο πολύ ευαίσθητο σε εξωτερικά ερεθίσματα, εκείνο αντέδρασε οργισμένα. Αμέσως μόλις χαλάρωσε ελαφρά τη λαβή της, ο βόας όρμηξε απευθείας και έχωσε τα δόντια του μήκους μεγαλύτερου από ένα εκατοστό στον αριστερό της μαστό.

Το συνεργείο επενέβη άμεσα και απελευθέρωσε την κοπέλα από το δάγκωμα του φιδιού, τα αποτελέσματα όμως για τον βόα ήταν ολέθρια. Τα επιθέματα σιλικόνης στους μαστούς της Φοξ τον είχαν δηλητηριάσει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share