Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σκύλος ήρθε σε επαφή με πύθωνα αλλά αυτό που έγινε μετά ήταν απίστευτο (βίντεο)

Πως αντέδρασε ο σκύλος;

20 Νοεμβρίου 2020 13:16
Σκύλος ήρθε σε επαφή με πύθωνα αλλά αυτό που έγινε μετά ήταν απίστευτο (βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σκυλιά μπορεί να θεωρούνται φύλακες αλλά και οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου αλλά μόλις συναντήσουν στο δρόμο τους κάτι το οποίο δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αλλάζουν "δρόμο". Επίσης δείτε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε ένα σκύλο και έναν καρχαρία.

Συγκεκριμένα ένας άντρας στην Ταϊλάνδη κατέγραψε με την κάμερα του ένα απίστευτο στιγμιότυπο, βλέποντας έξω απ' το σπίτι του ένα σκύλο να πατάει έναν τεράστιο πύθωνα. Ο σκύλος θέλησε να περάσει πάνω απ' το τεράστιο ερπετό, το οποίο έχοντας πριν από ελάχιστη ώρα πάρει το γεύμα του, έμοιαζε σαν υπνωτισμένο, με αποτέλεσμα να μην αντιδράσει καθόλου.

Δείτε το απίθανο στιγμιότυπο στο βίντεο:

Σκύλος πήδηξε ξαφνικά στο κρεβάτι της μητέρας και την οδήγησε στο μωρό της - Η συνέχεια σοκάρει (Video)

Ένα βράδυ, ο σκύλος μιας οικογένειας άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Το πιστό σκυλί πήδηξε πάνω στο ξαφνικά στο κρεβάτι της μητέρας και την οδήγησε στο μωρό της.

«Το σκυλί είναι τρομερά υπάκουο, έτσι, αυτή η συμπεριφορά μας φάνηκε πολύ περίεργη», είπε η Jenna Brousseau. Όντως κάτι δεν πήγαινε καλά. Το κοριτσάκι τους, η Harper, είχε σταματήσει να αναπνέει κατά τη διάρκεια του ύπνου της. Ενώ, μια απίστευτη ανακάλυψη έκανε μία μητέρα, η οποία θέλησε να δει τον τρόπο που το μωρό της μόλις 23 μηνών, καταλήγει κάθε βράδυ να φεύγει από το κρεβάτι του και να κοιμάται αγκαλιά με τον σκύλο της οικογένειας.

Η Jenna κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, όπως αναφέρει το taz. Η Harper ευτυχώς επέζησε, χάρη στην έγκαιρη ειδοποίηση του Duke.

“Αν ο Duke δεν μας ξυπνούσε, δεν θέλω να φανταστώ τι θα μπορούσε να έχει συμβεί,” δήλωσε η Jenna. “Είναι ο τέλειος σκύλος, ήταν γραφτό να γίνει δικός μας.”

Οι άνθρωποι συχνά αστειεύονται με την αφοσίωση των σκύλων. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν τα αδέσποτα σκυλιά κατώτερα. Ο Duke απέδειξε ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει, όταν με την εξυπνάδα του και την αφοσίωσή του, κατάφερε να σώσει ένα μωρό μόλις 9 εβδομάδων.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share