Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σκύλος έπεσε στη θάλασσα για να κυνηγήσει... (βίντεο)

Απίστευτο

17 Νοεμβρίου 2020 15:14
Σκύλος έπεσε στη θάλασσα για να κυνηγήσει... (βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας σκύλος κατάφερε να αποδείξει αυτό που όλοι ξέραμε ότι είναι αληθινό, πως τα σκυλιά είναι όντως οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Επίσης δείτε έναν σκύλο που έσωσε τον τετράποδο του φίλο από σίγουρο πνιγμό.

Συγκεκριμένα ένας γενναίος σκύλος μπήκε στη θάλασσα και κυνηγούσε έναν καρχαρία που κολυμπούσε κοντά στον ιδιοκτήτη του. Ο Τζακ Στράικλαντ κολυμπούσε στο Haggerstone Island Resort στο θαλάσσιο πάρκο Great Barrier Reef, όταν ο Τίλι μπήκε κατευθείαν στο νερό και πήδηξε προς τον καρχαρία.

Ο καρχαρίας γρήγορα άλλαξε πορεία και απομακρύνθηκε από τον Τίλι, αλλά, ο σκύλος ήταν σίγουρα πρόθυμος να αποδείξει μια για πάντα ότι τα σκυλιά είναι πραγματικά οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Μάλιστα στην συνέχεια κολύμπησε λίγο πιο μακριά, για να σιγουρευτεί ότι ο καρχαρίας είχε φύγει μακριά και στην συνέχεια βγήκε στην στεριά.

Δείτε το βίντεο:

Σκύλος κλέβει ένα κομμάτι πίτσα και... (video)

“Αυτό το φτωχό σκυλάκι αγωνιζόταν να επιβιώσει μόνο του, τρώγοντας οτιδήποτε αποφάγια που μπορούσε να βρει... για να φροντίσει τα μωρά της”. Συνήθως, όταν παίρνουνε κάτι από εμάς, τείνουμε να αντιδρούμε θυμωμένα.

Ευτυχώς, οι εργάτες που έκαναν το μεσημεριανό τους διάλειμμα όταν πλησίασε ένα αδέσποτο σκυλί και έκλεψε ένα κομμάτι από την πίτσα τους δεν τους έκανε να θυμώσουν. Αντίθετα, μπορούσαν να δουν από τον τρόπο που το έκανε φαινόταν ότι η φτωχή ψυχή λιμοκτονούσε.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι γνώριζαν ότι ένα μικρό μέρος του γεύματος τους δεν θα ήταν αρκετό φαγητό για τον υποσιτισμένο «κλέφτη», έτσι αποφάσισαν να καλέσουν την SPCA και να ρωτήσουν αν θα μπορούσαν να έρθουν και να βοηθήσουν. Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, βρέθηκαν σε μια απίστευτη ανακάλυψη.

Αξίζει να δείτε τι θα συμβεί αν τοποθετήσετε ένα κλουβί με γατάκια απέναντι από ένα κλουβί γεμάτο σκυλάκια;

Αποδείχθηκε ότι ο σκύλος δεν πήρε το φαγητό για τον εαυτό του. Είχε κάποιον να ταΐσει, και θα έκανε οτιδήποτε για να το πράξει. Ο σκύλος, που τώρα ονομάστηκε Βασίλισσα Ελισάβετ, ήταν μητέρα έξι πολύτιμων κουταβιών. Δυστυχώς, όταν πρωτοεμφανίστηκαν εκείνη την ημέρα, όλα ήταν πολύ πεινασμένα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share