Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σκύλος έσωσε τον τετράποδο φίλο του που έπεσε σε πισίνα από σίγουρο πνιγμό

Συγκλονιστικό βίντεο!

17 Νοεμβρίου 2020 13:14
Σκύλος έσωσε τον τετράποδο φίλο του που έπεσε σε πισίνα από σίγουρο πνιγμό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας σκύλος – ήρωας βούτηξε σε μια πισίνα για να σώσει τον τετράποδο φίλο του που έπεσε στο νερό και δεν μπορούσε να βγει.

Το εντυπωσιακό βίντεο, που γυρίστηκε στο Mesa της Αριζόνα, δείχνει τον Remus να πηδάει στην πισίνα των ιδιοκτητών του και να χρησιμοποιεί το κεφάλι του για να βγάλει τον Smokey από το νερό.

Ο Smokey είχε πέσει κατά λάθος στην πισίνα όταν οι δύο τους έπαιζαν στην πίσω αυλή του σπιτιού τους.

Το σκυλί φαίνεται να παλεύει να βγει έξω από το νερό, ενώ ο Remus τον πλησιάζει από τα πλάγια.

Ο αγχωμένος Remus πηδά στη συνέχεια στην πισίνα και κολυμπά προς τον φίλο του και χρησιμοποιεί το κεφάλι του για να σπρώξει τον Smokey έξω από το νερό.

Το απίστευτο βίντεο καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας της Laurie Becerra και του συζύγου της, Jay, σύμφωνα με το KSAT.com.

“Έτσι, ο Remus και ο Smokey τα κατάφεραν. Ο Smokey δεν μπορούσε να κολυμπήσει καλά,” είπε η Becerra.

Η γυναίκα είπε, επίσης, πως ο σκύλος της Remus μπορεί να είναι ένα τρελό κουτάβι αλλά έχει χρυσή καρδιά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σκύλος κλέβει ένα κομμάτι πίτσα και... (video)

“Αυτό το φτωχό σκυλάκι αγωνιζόταν να επιβιώσει μόνο του, τρώγοντας οτιδήποτε αποφάγια που μπορούσε να βρει... για να φροντίσει τα μωρά της”. Συνήθως, όταν παίρνουνε κάτι από εμάς, τείνουμε να αντιδρούμε θυμωμένα.

Ευτυχώς, οι εργάτες που έκαναν το μεσημεριανό τους διάλειμμα όταν πλησίασε ένα αδέσποτο σκυλί και έκλεψε ένα κομμάτι από την πίτσα τους δεν τους έκανε να θυμώσουν. Αντίθετα, μπορούσαν να δουν από τον τρόπο που το έκανε φαινόταν ότι η φτωχή ψυχή λιμοκτονούσε.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι γνώριζαν ότι ένα μικρό μέρος του γεύματος τους δεν θα ήταν αρκετό φαγητό για τον υποσιτισμένο «κλέφτη», έτσι αποφάσισαν να καλέσουν την SPCA και να ρωτήσουν αν θα μπορούσαν να έρθουν και να βοηθήσουν. Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, βρέθηκαν σε μια απίστευτη ανακάλυψη.

Αξίζει να δείτε τι θα συμβεί αν τοποθετήσετε ένα κλουβί με γατάκια απέναντι από ένα κλουβί γεμάτο σκυλάκια;

Αποδείχθηκε ότι ο σκύλος δεν πήρε το φαγητό για τον εαυτό του. Είχε κάποιον να ταΐσει, και θα έκανε οτιδήποτε για να το πράξει. Ο σκύλος, που τώρα ονομάστηκε Βασίλισσα Ελισάβετ, ήταν μητέρα έξι πολύτιμων κουταβιών. Δυστυχώς, όταν πρωτοεμφανίστηκαν εκείνη την ημέρα, όλα ήταν πολύ πεινασμένα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share