Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Αυτός ο παππούς θα συναντούσε για πρώτη φορά το νεογέννητο εγγόνι του...Τότε ανακάλυψε ότι του είπε ψέματα η κόρη του

Δεν θα το πιστεύετε!

25 Φεβρουαρίου 2020 10:23
Αυτός ο παππούς θα συναντούσε για πρώτη φορά το νεογέννητο εγγόνι του...Τότε ανακάλυψε ότι του είπε ψέματα η κόρη του
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Τζέιμς Κέλεμαν, ήταν ο μόνος άντρας στην οικογένεια και ήταν ενθουσιασμένος που θα συναντούσε το νεογέννητο εγγόνι του για πρώτη φορά, και θα γινόταν παππούς. Τότε ανακάλυψε τι του έκρυβε η κόρη του...

Με δύο αδελφές, τέσσερις κόρες και δύο εγγονές, ο Τζέιμς περιβάλλονταν από γυναίκες για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Στα 49 του γενέθλια, όλα επρόκειτο να αλλάξουν και ας μην το γνώριζε. Η ιστορία του συγκινεί όπως και αυτή με τον παππού που κάθεται με μια κορνίζα γυρισμένη στη θάλασσα, που θα δείτε εδώ.

Όταν η κόρη του, η Κάρι Έλμπ, ανακάλυψε ότι περίμενε αγόρι, αποφάσισε να το κρατήσει μυστικό μέχρι την ημέρα της γέννησής του.

Ήθελε να χαρίσει στον μπαμπά της την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του, ο οποίος νόμιζε ότι θα αποκτούσε μια εγγονή.

Όταν έφτασε η μεγάλη μέρα και ο παππούς συναντήθηκε με τον εγγονό του, ήταν έκπληκτος και πολύ χαρούμενος, καθώς το βίντεο τραβούσε όλα όσα εξελίχθηκαν.

Το βίντεο ξεκινά με την Κάρι να ρωτάει τον πατέρα της:

«Τι πιστεύεις για το νέο κοριτσάκι μας;»

Είχε κάνει σπουδαία δουλειά κρατώντας το μυστικό από τον πατέρα της. Μόλις η Κάρι ανακάλυψε ότι είχε ένα αγόρι, τον εξέπληξε με τον καλύτερο τρόπο.

Η Κάρι είπε: «Ο μπαμπάς ήταν το μόνο αγόρι μέσα σε τόσα κορίτσια, οπότε όταν έμαθα το φύλο του μωρού, ήθελα να το κρατήσουμε μυστικό από αυτόν».

Η Κάρι είχε κάνει ό, τι μπορούσε για να μην μάθει ο πατέρα της το φύλο του μωρού.

Στην πραγματικότητα, όταν επέμενε, του είπε ότι θα αποκτήσει άλλη μια άλλη εγγονή. Όλα ήταν μέρος του σχεδίου της να κάνει την έκπληξη πιο συναρπαστική.

μικρό αγόρι

Στο 0:06 λεπτό του βίντεο, ο Τζέιμς ρίχνει την πρώτη ματιά στο νεώτερο εγγόνι του, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια της μητέρας του. Αντί να ρωτήσει για την υγεία του κοριτσιού, ο James ρωτάει γιατί το μωρό έχει σκούρα μαλλιά.

Ακόμα και πριν μάθει το φύλο του μωρού, ο Τζέιμς ήταν ενθουσιασμένος που έβλεπε το εγγόνι του για πρώτη φορά.

Στη συνέχεια, στο 0:31λεπτό , η Κάρι τραβάει την κουβέρτα του μωρού για να δείξει τι φορούσε από κάτω. Αρχικά, ο Τζέιμς δεν συνειδητοποιεί γιατί το έκανε αυτό η κόρη του. Απλά ρωτά:

«Έχει μακριά δάχτυλα, ε;»

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Τζέιμς αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι το πουκάμισο του μωρού λέει κάτι. Ρωτάει, «τι;» και η Κάρι τεντώνει περισσότερο το πουκάμισο για να δει. Ο Τζέιμς μετακινεί τελικά τα χέρια του εγγονό του και στο 0:57 λεπτό, και διαβάζει τελικά το μήνυμα.

«Είμαι αγόρι!» Σε αυτό το σημείο, οι συγγενής στο παρασκήνιο του βίντεο και η Κάρι αρχίζουν να γελούν, ενώ ο James φαίνεται νωθρός.
Αντί να χαρεί, απλά ρωτάει: «Πού το βρήκατε;»

Η Κάρι του εξηγεί: «Είναι αγόρι.»

Σε αυτό το σημείο, ο Τζέιμς φαίνεται να είναι δύσπιστος, λέγοντας: «Μα πώς έγινε αυτό;»

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, στο 1:15 λεπτό, το πρόσωπό του αρχίζει να κοκκινίζει και η Κάρι επιβεβαιώνει το ψέμα στον μπαμπά της που άξιζε τελικά τον κόπο. Και το μωρό θα πάρει το όνομα του παππού του!

Ο Τζέιμς τελικά ξεσπάει σε δάκρυα στο 1:26 λεπτό ενώ τα άλλα εγγόνια του ακούγονται στο παρασκήνιο. Όλοι τελικά ήξεραν ότι ο Τζέιμς θα έχει εγγονό αλλά δεν του είπε κανείς.

Στο τέλος του βίντεο, όλοι είναι ενθουσιασμένοι και οι εγγονές του Τζέιμς είναι χαρούμενες που δεν χρειάζεται πλέον να κρατούν το μυστικό. Όχι μόνο απέκτησε έναν εγγονό, αλλά έχουν και τη ίδια μέρα γενέθλια.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share