Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Κρυφή κάμερα «συλλαμβάνει» διάσημο ηθοποιό να κάνει αυτό σε μια γυναίκα στο μετρό - Θα σας σηκωθεί η τρίχα!

Δείτε τι κατέγραψε

1 Φεβρουαρίου 2023 07:49
Κρυφή κάμερα «συλλαμβάνει» διάσημο ηθοποιό να κάνει αυτό σε μια γυναίκα στο μετρό - Θα σας σηκωθεί η τρίχα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρύφη κάμερα στο μετρό κατέγεραψε γνωστό ηθοποιό να κάνει κάτι σε μια γυναίκα, το οποίο έχει συζητηθεί πολύ και ξέσπασε κύμα αντιδράσεων.

Πολλοί άνθρωποι, νομίζουν ότι οι σταρ των ταινιών του Χόλιγουντ είναι επιδεικτικοί. Ότι είναι πολύ απασχολημένοι με αυτό που κάνουν για να ασχοληθούν και με τους “κοινούς θνητούς”. Κάτι τέτοιο δεν είναι βέβαια αλήθεια!

Ποτέ δεν γνωρίζει κανείς πότε σε καταγράφει μια κάμερα, και ενώ έχουμε δει απάνθρωπες πράξεις, ακόμα και από νταντάδες σε παιδιά, όπως θα δείτε εδώ, αυτός ο ηθοποιός μας εξέπληξε θετικά.

Στην πόλη της Νέας Υόρκης, δεν είναι ασυνήθιστο να δεις μια διασημότητα στο μετρό ή οπουδήποτε. Και η φασαρία μερικές φορές μπορεί να επηρεάσει τους καλούς μας τρόπους, κυρίως στο μετρό. Στο παρακάτω απόσπασμα, ο διάσημος ηθοποιός Κιάνου Ριβς, πιάστηκε στην κάμερα του κινητού ενός επιβάτη να κάνει κάτι τόσο ευγενικό για μία γυναίκα.

Τη στιγμή που δημοσιεύτηκε στο YouTube, ο χρήστης που το ανέβασε γράφει: «Ο Κιάνου είναι ένας κύριος. Ποιος το ήξερε? Είτε σας αρέσει είτε όχι, ο μάγκας έχει επίπεδο! ”

Νομίζω πως οι κατακτήσεις του Κιάνου , μετά απ’ αυτό, τριπλασιάστηκαν. Και το τονίζουμε, είναι άνθρωποι του Χόλιγουντ. Κάντε το κι εσείς.

Διάσημος ή όχι, είναι θέμα ευγένειας και καλών τρόπων!

Δείτε το παρακάτω βίντεο και μιμηθείτε την καλή πράξη του Κιάνου:

Ένας άνδρας έβλεπε μελανιές πάνω στην 85χρονη ηλικιωμένη μητέρα του - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα τον σόκαρε

Η ηλικιωμένη γιαγιά της φωτογραφίας, είχε πάνω της κάθε μέρα μελανιές. Μόλις τα είδε ο γιος της ανησύχησε και τοποθέτησε κρυφή κάμερα. Αυτό που κατέγραψε τον... πάγωσε.

Αυτή η γιαγιά ζούσε σε γηροκομείο γιατί το παιδί της δεν είχε τον χρόνο να την προσέχει. Ωστόσο, απ ότι φάνηκε εκεί δεν την πρόσεχαν.

Τα γηροκομεία υποτίθεται ότι εξυπηρετούν ηλικιωμένα άτομα που χρειάζονται βοήθεια στην καθημερινότητα τους. Έχουν ανάγκη κάποιον να τους ταΐζει και να τους φροντίζει σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Είναι κι αυτοί άνθρωποι και έτσι πρέπει να τους συμπεριφέρονται.

Πρόσφατα υπήρξαν κάποια παράξενα περιστατικά στο γηροκομείο όπου μένει η μητέρα του Καμίλ. Η μητέρα του αλλά και άλλοι ηλικιωμένοι βρέθηκαν κακοποιημένοι και με μελανιές. Στην αρχή υποπτεύθηκε ότι οι άλλοι έκαναν κακό στην μητέρα του. Μετά έμαθε την φριχτή αλήθεια.

Κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε όταν είδε τις μελανιές της 85χρονης μητέρας του. Είχε ακόμη και μαυρισμένο μάτι πάνω από μια φορές. Αυτό αποκλείεται να συνέβαινε συνεχώς εξαιτίας των άλλων ηλικιωμένων. Τότε ο Καμίλ αποφάσισε να κρύψει μια κάμερα στο δωμάτιο της μητέρας του και ανακάλυψε τι συνέβαινε στην πραγματικότητα.

Αυτό που ανακάλυψε ήταν σοκαριστικό, καθώς ανακάλυψε ότι η μητέρα του κακοποιούνταν από άλλους ηλικιωμένους αλλά και από το προσωπικό του γηροκομείου! Το βίντεο δείχνει άλλους ηλικιωμένους να μπαίνουν στο δωμάτιο της μητέρας του και να παίρνουν τα πράγματα της, ωστόσο δεν είναι αυτό το σοκαριστικό σημείο.

Ένα μέλος του προσωπικού φύσηξε την μύτη του στα σεντόνια της και μετά έστρωσε το κρεβάτι με αυτά τα σεντόνια! Το πιο συνταρακτικό κομμάτι στο βίντεο είναι όταν ένα μέλος του προσωπικού κακοποίησε σωματικά την μητέρα του. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο. Όπως θα δείτε εδώ μια νοσοκόμα χτυπούσε τη γιαγιά που πρόσεχε στο σπίτι της.

Ο Καμίλ είναι σοκαρισμένος με αυτά που είδε και έδειξε το βίντεο στον διευθύνοντα σύμβουλο του γηροκομείου. Η απάντηση του ήταν η εξής: «Βασισμένος σε αυτά που βλέπω στην προκαταρκτική έρευνα, είναι εντελώς απαράδεκτο και θα διασφαλίσω ότι θα ληφθούν πράξεις ώστε να μην επαναληφθεί τέτοιου είδους κακοποίηση στο μέλλον.»

«Πιστεύω πως ήταν αηδιαστικό», είπε η επιστημονική διευθύντρια. «Πιστεύω ότι ήταν αισχρό αυτό που έκαναν σε αυτή την γυναίκα και αν ήταν παιδί ή κάποιος νεότερος, δεν θα είχαν γλιτώσει.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share