Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νόμιζαν ότι είναι η καλύτερη νταντά μέχρι που η κάμερα κατέγραψε κάτι...αρρωστημένο να κάνει στο παιδί!

Προκαλεί φρίκη!

21 Δεκεμβρίου 2019 17:20
Νόμιζαν ότι είναι η καλύτερη νταντά μέχρι που η κάμερα κατέγραψε κάτι...αρρωστημένο να κάνει στο παιδί!

Νόμιζαν ότι έχουν την καλύτερη νταντά για το παιδί τους, μέχρι που είδα τι κατέγραψε η κάμερα. Η Σάρα Γκέιμπλ έκανε κάτι πολύ απρεπές και έπειτα συνειδητοποίησε ότι υπήρχε κάμερα που την κατέγραφε!

Η Γκέιμπλ εργάζονταν στο «Παιδική Φροντίδα του Μέλλοντος», κέντρο ημερήσιας φροντίδας στην Πενσυλβάνια. Η 52χρονη Γκέιμπλ, είχε πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στα παιδιά. Τα παιδιά θέλου φροντίδα και συνεχής παρακολούθηση, όταν πιστεύετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ένας πατέρας επίσης, που είχε υποψίες για το παιδί του, έβαλε κάμερα την ώρα που κοιμόταν και αντίκρισε κάτι τρομακτικό!

Στα χαρτιά, ήταν η τέλεια υπάλληλος. Η κάμερα όμως, είχε διαφορετική άποψη. Η κοινότητα έμεινε συγκλονισμένη όταν είδε την Γκέιμπλ να σπρώχνει ένα παιδί 4 ετών κάτω από τις σκάλες! Το περιστατικό μπορεί να πέρασε απαρατήρητο, αλλά η Σαγουάεν Ταβάρες απλά συνέχισε να παρακολουθεί. Η Γκέιμπλ αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρενόχληση, θέτοντας σε κίνδυνο την ευημερία ενός παιδιού και επίθεση.

Η οικογένεια του μικρού κοριτσιού, δήλωσε ότι η μικρή τραυμάτισε το γόνατό της όταν την έσπρωξε. Τα παιδιά κάνουν λάθη, όλοι το γνωρίζουμε. Αλλά ανεξάρτητα από το τι είχε κάνει το παιδί, δεν άξιζε αυτό το είδος συμπεριφοράς. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο:

Την έπιασε από τα μαλλιά και την πέταξε από τις σκάλες! Ο λόγος; Εξοργιστικός!

Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού, που νοικιάζει μέσω Airbnb, είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μετά το επίμαχο βίντεο με τον ίδιο να σπρώχνει μια τουρίστρια από τις σκάλες. Δείτε τι κάτεγραψε η κάμερα και τον εξοργιστικό λόγο!

Το βίντεο δείχνει την Σιμπάλε Στιβ Νκούμπι από τη Νότια Αφρική να πέφτει με το κεφάλι προς τα κάτω από μια απότομη σκάλα. Το βίντεο έχει γίνει viral στα social media. Οι κάμερες καταγράφουν την κρυφή αλήθεια, και την αιτία για πολλά ανεξήγητα πράγματα. Δείτε τι ανακάλυψε ένας πατέρας για την κόρη του! Ωστόσο, η περίπτωση της νεαρής κοπέλας είναι διαφορετική.

Το σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα όταν η Νκούμπι και τρεις φίλοι της επέστρεψαν αργά για την ώρα που έπρεπε να κάνουν check-out από τον ιδιόκτητο χώρο.

Στο βίντεο φαίνεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού να φωνάζει να βγει η γυναίκα έξω, καθώς βγάζει τις βαλίτσες και τα ρούχα της στη σκάλα. Στη συνέχεια, τα πράγματα ξεφεύγουν όταν ο ιδιοκτήτης φωνάζει θυμωμένα στη Νκούμπι να φύγει και την σπρώχνει με δύναμη. Η γυναίκα έπεσε με το κεφάλι προς τα κάτω και χτύπησε το πάτωμα με το πρόσωπό της, μένοντας στη συνέχεια ακίνητη.

Ο ιδιοκτήτης κατέβηκε τη σκάλα και κάλεσε για βοήθεια, συνειδητοποιώντας το λάθος που είχε κάνει.

Η Νκούμπι σπουδάζει στην Ελβετία και βρισκόταν στο Άμστερνταμ για μια έκθεση.

Η ίδια δήλωσε: «Ξέρω ότι είχαμε αργήσει και ακούσαμε το κουδούνι να χτυπάει. Ανοίξαμε την πόρτα σε μια κυρία. Μας είπε ότι είναι απαράδεκτο, ότι έπρεπε να τα μαζέψουμε και να φύγουμε αμέσως. Της είπα ότι χρειαζόμασταν μερικά λεπτά και της ζήτησα συγγνώμη που αργήσαμε. Τότε επέστρεψε μερικά λεπτά αργότερα με τον σύζυγό της και μας χτυπούσε την πόρτα.»

Η Νκούμπι ανέφερε ότι ο άντρας έγινε έξω φρενών και έλεγε ότι «πρέπει να φύγουμε τώρα, εδώ δεν είναι Αφρική.» Προσθέτει ότι όταν προσπάθησε να φύγει, ο άντρας δεν «αρνήθηκε στον πειρασμό» να μη την αρπάξει με σκοπό να την ρίξει.

Η Νκούμπι έπαθε διάσειση, όταν χτύπησε στη σκάλα. «Δε θυμάμαι να πέφτω στη σκάλα, λιποθύμησα και ξύπνησα στο νοσοκομείο.»

Η φίλη και φωτογραφος της Νκούμπι , η Μουχούλι Ζανέλε, ισχυρίζεται ότι το περιστατικό είχε ρατσιστικό κίνητρο. «Είμαι τόσο θυμωμένη με αυτό, που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Αυτό είναι ρατσισμός και δεν δικαιολογείται.»

Η εισαγγελία πιθανόν να ασκήσει δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά ακόμα εξετάζει τα γεγονότα. Ο διευθύνων σύμβουλος της Airbnb, ο Μπράιαν Τσέσκι, αναμένεται να επικοινωνήσει με τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share