Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

«Κάγκελο» η νύφη: Η πρώην του γαμπρού τραγούδησε στο γάμο τους - Όταν τελείωσε δε φαντάζεστε τι έκανε

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο

8 Ιανουαρίου 2023 13:13
«Κάγκελο» η νύφη: Η πρώην του γαμπρού τραγούδησε στο γάμο τους - Όταν τελείωσε δε φαντάζεστε τι έκανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μουσικός ισχυρίζεται πως πήρε την εκδίκησή της για την απιστία του πρώην της, όταν την κάλεσαν στον γάμο του και ερμήνευσε ένα τραγούδι που σόκαρε τη νύφη και τον γαμπρό.

Η Αλεξάνδρα Σταρ, μια επίδοξη τραγουδίστρια από την Καλιφόρνια, σύμφωνα πάντα με την ίδια, έπαθε σοκ όταν της ζητήθηκε να τραγουδήσει στο γάμο του πρώην συντρόφου της με την κοπέλα με την οποία την είχε απατήσει έναν χρόνο νωρίτερα. Την ίδια στιγμή, σε ένα συγκινητικό περιστατικό ένας γαμπρός άφησε τη νύφη, διέκοψε το γάμο και έκανε κάτι που μόλις το δείτε θα σας κάνει να δακρύσετε.

Η καλλιτέχνιδα, η οποία δήλωσε ότι έβγαινε με τον ανώνυμο άνδρα για περισσότερο από πέντε χρόνια προτού ανακαλύψει ότι ήταν άπιστος το περασμένο φθινόπωρο, εξήγησε πως πολλές φορές αντικαθιστά κάποιους τραγουδιστές που δεν μπορούν να εμφανιστούν σε τοπικές εκδηλώσεις. Έτσι, όταν η τραγουδίστρια του συγκροτήματος που είχε προσλάβει ο πρώην της για το γάμο του, της τηλεφώνησε και της ζήτησε να πάρει τη θέση της, θεώρησε ότι ήταν ένα «σημάδι» και το είδε ως την τέλεια ευκαιρία για να πάρει την εκδίκησή της.

Το viral βίντεο

Τι συνέβη όμως; Η Αλεξάνδρα ανέβασε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο TikTok από την υποτιθέμενη αμήχανη «συνάντηση» και το βίντεο έχει γίνει viral με πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές.

Όπως μπορεί να δει κανείς, το ζευγάρι – τα ονόματα των οποίων δεν έχουν αποκαλυφθεί – φαίνεται να χορεύει ρομαντικά, ενώ οι καλεσμένοι τους παρακολουθούν. Στην αρχή του βίντεο, η τραγουδίστρια προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό της, γυρισμένη πλάτη στο ζευγάρι καθώς ερμήνευε το τραγούδι «All of Me» του Τζον Λέτζεντ. Αλλά ξαφνικά, άρχισε να ερμηνεύει το «Before He Cheats» της Κάρι Άντεργουντ, γύρισε προς το ζευγάρι, προς μεγάλη τους έκπληξη.

Η νύφη από την πλευρά της, φαίνεται να κοιτάζει γύρω στους φίλους της και την οικογένειά της, δείχνοντας μπερδεμένη και αναστατωμένη, ενώ μία φίλη της προσπαθεί να την παρηγορήσει. Ο γαμπρός δείχνει το ίδιο έκπληκτος και αβέβαιος για το πώς να χειριστεί την κατάσταση.

Στη συνέχεια, ένας άνδρας πλησιάζει την τραγουδίστρια και προσπαθεί να την συνοδεύει εκτός σκηνής προτού εκείνη πάρει ένα ποτήρι νερό που κρατά στο χέρι του και το πετάξει στον γαμπρό, ενώ στη συνέχεια τον έσπρωξε προς τα πίσω, καθώς έφυγε από την αίθουσα.

Πριν συμβούν όλα αυτά, η Αλεξάνδρα σε άλλο βίντεό της στο TikTok, μίλησε για τα σχέδιά της να κάνει έκπληξη στο ζευγάρι με το συγκεκριμένο τραγούδι για την απιστία, εξηγώντας: «Ξέρω ότι μάλλον θα έπρεπε να είμαι υπεράνω και να φύγω, ειδικά επειδή αναπόφευκτα θα μου ραγίσει την καρδιά εκείνη η μέρα, αλλά τέλος πια με το να είμαι το καλό κορίτσι. Βγαίναμε για 5,5 χρόνια, ζούσαμε μαζί και παντρεύτηκε την ‘άλλη γυναίκα’ μετά από μόλις ένα χρόνο» πρόσθεσε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share