Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023

Ζευγάρι αγοράζει σπίτι αλλά αρχίζουν να ενοχλούνται από... περίεργους ήχους που "έρχονται" κάτω από το κρεβάτι τους - Μόλις το μετακινούν μένουν "κάγκελο"

Σοκαριστική ιστορία

2 Ιανουαρίου 2023 07:18
Ζευγάρι αγοράζει σπίτι αλλά αρχίζουν να ενοχλούνται από... περίεργους ήχους που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ζευγάρι από την πολιτεία της Λουιζιάνα, ΗΠΑ, πρόσφατα πλήρωσε την υποθήκη. Σε ένα μήνα θα αγοράσει ένα πανέμορφο σπίτι στην αγαπημένη τους περιοχή. Αυτό είναι το πρώτο σπίτι που αγοράζει το ζευγάρι, έτσι και οι ίδιοι δεν γνωρίζουν ακριβώς τι να περιμένουν.

Δεν έχουν προγραμματιστεί μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική μορφή του σπιτιού. Τους είναι γνωστό βέβαια οτί το κτίριο απαιτούσε αρκετές τροποποιήσεις, αλλά σε γενικές γραμμές όλα ήταν καλά.

Μετά από μια εβδομάδα όπου το ζευγάρι άρχισε να ζεί στην νέα τους κρεβατοκάμαρα, άρχισαν να ενοχλούνται από έναν περίεργο ήχο. Δεν ήταν ξεκάθαρο ποιά θα μπορούσε να είναι η πηγή του ήχου, αλλά φάνηκε να βγαίνει κάτω από το κρεβάτι.

Ήταν εξαιρετικά περίεργο, γιατί κάτω από το κρεβάτι δεν υπήρχε απολύτως τίποτα. Ωστόσο, η σύζυγος επέμενε στο δικό της, αλλά, προς μεγάλη της έκπληξη, δεν εμφανίστηκε τίποτα αφού έσπρωξαν το κρεβάτι για να ερευνήσουν από κάτω του. Στην αρχή νόμιζαν ότι η πηγή του ήχου βρίσκεται έξω.

Σύντομα κατέστη σαφές ότι η πηγή του ήχου βρισκόταν κάτω από το δάπεδο. Το ζευγάρι αποφάσισε να καλέσει έναν ειδικό. Όπως αποδείχθηκε, αυτό έπρεπε να είναι ένα από τα πιο βαθιά ανεξιχνίαστα μυστήρια με τα οποία θα ερχόνταν ποτέ αντιμέτωπος ο Τζεφ Χόρχοφ (επαγγελματίας εξολοθρευτής εντόμων)!

Ευτυχώς, στο πάτωμα ήταν ένα μικρό λουκέτο, που τελικά θα έπαιζε μεγάλο ρόλο στο να διευκολύνει σημαντικά την ανακάλυψη του μυστηρίου. Αναρωτιέστε τι ήταν κάτω από το ξύλινο πάτωμα;

Διαβάστε επίσης: Ζευγάρι έκανε βόλτα στην παραλία και βρήκε ένα μπουκάλι - Το μήνυμα που "έκρυβε" τους οδήγησε σε μεγάλες αποκαλύψεις

Ο Χόρχοφ έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά το άνοιγμα του λουκέτου. Λαμβάνοντας όλα τα προληπτικά μέτρα, φόρεσε την ειδική προστατευτική στολή, έτσι όπως είχαν τα πράγματα εφ’όσον δεν ήξερε τι ακριβώς θα αντιμετωπίσει. Το κοστούμι του έπρεπε να τον προστατεύσει από πιθανή επίθεση από ό,τιδηποτε. Όντας μαχητής κατάφερε να βγάλει ό, τι υπήρχει κάτω από το δάπεδο, και στη συνέχεια να θέσει το εύρημα στο τραπέζι. Κανείς δεν το περίμενε!

Με μιά πιό προσεκτική εξέταση ήταν τελικά ξεκάθαρο. Κάτω από το κρεβάτι του ζευγαριού τοποθετήθηκε ένα ολόκληρο μελισσοκομείο, γεμάτο μέλισσες. Μπήκαν κάτω από το πάτωμα μέσα από ένα στενό άνοιγμα στους τοίχους. Οι μέλισσες βρίσκονται υπό αυστηρή προστασία, ως εκ τούτου, ο ειδικός έπρεπε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην αντισταθεί η κυψέλη σε όλη την επιχείρηση διάσωσης. Ο Χόρχοφ ήξερε καλά ότι, για να σώσει αυτό το μελίσσι, θα έπρεπε να το κάνει με άρτιο τρόπο. Για αυτόν ήταν ένα δύσκολο έργο.

Ζευγάρι αγοράζει σπίτι αλλά αρχίζουν να ενοχλούνται από... περίεργους ήχους που 'έρχονται' κάτω από το κρεβάτι τους

“Πολύ αγχωτικές στιγμές για τις μέλισσες”, – τονίζει ο Χόρχοφ. “Σε κάθε περίπτωση, όταν η βασίλισσα είναι παρούσα στο χώρο, όλη η διαδικασία είναι πολύ πιο ήπια.” Αφού Ο Χόρχοφ έκοψε την κυψέλη σε μικρότερα κομμάτια, πέρασε όλο το μελίσσι στην φάση μελισσοκόμους, και στη συνέχεια άφησε τη βασίλισσα, η οποία συνοδεύεται από τους εργάτες, να μπεί κατευθείαν σε μία νέα κυψέλη. Από την αρχή μέχρι το τέλος φρόντισαν έτσι ώστε καμία από τις μέλισσες να μην τραυματίστούν από αυτήν την διαδικασία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share