Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

9 μηνών αγοράκι βλέπει για πρώτη φορά τον μπαμπά του και "λιώνει" στην αγκαλιά του (Video)

Θα δακρύσετε!

27 Δεκεμβρίου 2022 16:01
9 μηνών αγοράκι βλέπει για πρώτη φορά τον μπαμπά του και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μαμά στη Νέα Υόρκη απαθανάτισε τη συγκινητική στιγμή που το μόλις εννέα μηνών αγοράκι της βλέπει για πρώτη φορά τον μπαμπά του χάρη στα ειδικά ολοκαίνουργια γυαλάκια.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Αγοράκι έφτιαξε τη βαλίτσα του για να πάει στον ουρανό να βρει...

Ο μικρός και χαριτωμένος Ρίγκαν έγινε ανάρπαστος στο διαδίκτυο. Κοιτά μέσα στα μάτια το στρατιωτικό μπαμπά του, ο οποίος έλειπε δύο μήνες από το σπίτι του λόγω μιας δύσκολης αποστολής στην Ανταρκτική. Ο μπαμπάς Μπράντον δεν ήταν σίγουρος αν γιος του θα τον θυμόταν.

Ο Ρίγκαν αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα όρασης λόγω μια επιπλοκής και λοίμωξης κατά τη γέννησή του. Το βρέφος πέρασε αρκετές ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας προσπαθώντας να ξεπεράσει τη μηνιγγίτιδα, στρεπτόκοκκο και σήψη. Ο μικρός και η οικογένειά του ζουν στη Νέα Υόρκη.

«Η αποστολή στην Ανταρκτική ήταν από τις πιο δύσκολες για τον Μπράντον», λέει η μαμά στο κανάλι ABC7, «του ήταν πολύ δύσκολο να αφήσει τον Ρίγκαν. Ήταν τεράστια η συγκίνησή του όταν πήρε τον μικρό στην αγκαλιά και αυτός αναγνώρισε τον μπαμπά του».

Ανατριχιαστικό βίντεο με τίγρη να… επιτίθεται σε αγόρι στο ζωολογικό κήπο: «Ο γιος μου ήταν το σημερινό μενού»

Ένας 7χρονος βρέθηκε με τον πατέρα του σε ζωολογικό κήπος της Ιρλανδίας, με τον πιτσιρικά να είναι ενθουσιασμένος βλέποντας μία τίγρη της Σιβηρίας, ωστόσο η συνέχεια ήταν τρομακτική. Με την ευκαιρία, δείτε το αστείο συμβάν με έναν ελέφαντα και μια τουρίστρια.

Ωστόσο το αιλουροειδές είδε ως θήραμα τον μικρό και του επιτέθηκε! Φυσικά μεταξύ του 7χρονου και του ζώου υπήρχε τζάμι και δεν τέθηκε θέμα ασφαλείας του παιδιού!

Ο πατέρας του μικρού Σιν βιντεοσκοπούσε τη στιγμή και τη μοιράστηκε στα social media και η εικόνα είναι τρομακτική.

Το ζώο έχει εστιάσει στον μικρό, «κοκαλώνει» όταν αντιλαμβάνεται πως ο 7χρονος το κοιτάει και μόλις το παιδάκι του γυρίζει την πλάτη, τότε η τίγρης ξεκινάει την επίθεση η οποία σταματάει πάνω προστατευτικό τζάμι.

«Ο Σιν αντέδρασε αρκετά ήρεμα, σε αντίθεση με τον άλλον μου γιο ο οποίος το έβαλε στα πόδια», δήλωσε ο πατέρας σύμφωνα με τη nypost.com. «Ο γιος μου ήταν το μενού στον ζωολογικό κήπο του Δουβλίνου», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο Ρομπ.

Το βίντεο συγκέντρωσε περίπου μισό εκατομμύριο προβολές με τα σχόλια είναι πολλά. Άλλοι τρόμαξαν, άλλοι εντυπωσιάστηκαν και κάποιοι άλλοι κατέκριναν το γεγονός πως ένα άγριο ζώο βρίσκεται σε ζωολογικό κήπο.

Τίγρης έφερνε στον κόσμο το μωρό της - Μόλις η κάμερα έκανε ζουμ ανάμεσα στα πόδια της μείναμε άναυδοι (Video)

Αυτή η τίγρης ήταν έτοιμη να γεννήσει το μωρό της, όταν οι φύλακες παρατήρησαν κάτι ασυνήθιστο… Μετά από το πρώτο νεογέννητο τιγράκι, είχαν την έκπληξη της ζωής τους, όταν κοίταξαν καλύτερα και είδαν και ένα δεύτερο να έρχεται!

Ο ερχομός των δύο πανέμορφων μωρών, συνελήφθη στην κάμερα. Αυτή η εκπληκτική διπλή γέννηση είναι πολύ σπάνια.

Πόσο όμορφη ιστορία… Απλά δείτε το καταπληκτικό βίντεο που ακολουθεί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την καταγραφή αυτού του σπάνιου βίντεο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share