Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

2 κλέφτες μπήκαν στο σπίτι - Μόλις τους είδε το λιοντάρι έγινε το απίστευτο

Ανατριχιαστικό!

2 Σεπτεμβρίου 2020 14:26
2 κλέφτες μπήκαν στο σπίτι - Μόλις τους είδε το λιοντάρι έγινε το απίστευτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν κάποια χρόνια στο Μεξικό. Δύο κλέφτες επιχείρησαν να μπουν σε ένα σπίτι, όμως ένα λιοντάρι τους περίμενε στην… πόρτα!

Ήταν πολύ άτυχοι οι δύο κλέφτες, οι οποίοι είχαν εισέλθει σε ένα αρχοντικό στο Μεξικό για να κλέψουν.

Δεν ήξεραν όμως ότι ο πλούσιος ιδιοκτήτης του, αντί για σκυλιά είχε φύλακες μια τίγρη και ένα λευκό λιοντάρι…Τι συνέβη; Τον ένα τον διέλυσαν. O δεύτερος ουδέποτε βρέθηκε…

Μια ακόμη ιστορία που μα άφησε άφωνους, ήταν όταν ένας λαθροκυνηγός είχε πάει για να κυνηγήσει ρινόκερους και τελικά τον κατασπάραξαν λιοντάρια.

Να σας θυμίσουμε και το: Λιοντάρι ανακαλύπτει ότι το ελάφι που μόλις έφαγε ήταν έγκυος, αυτό που κάνει στη συνέχεια ξεπερνάει κάθε λογική

Αυτό το λιοντάρι σώθηκε από το τσίρκο - Αυτό που έκανε όταν άγγιξε το χώμα, θα σας "λυγίσει"

Αυτό το λιοντάρι μόλις σώθηκε από το τσίρκο, έκανε μια κίνηση που έχει μείνει αξέχαστη. Μόλις δείτε το βίντεο, θα μείνετε άφωνοι.

Όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι τα λιοντάρια γεννήθηκαν για να περιφέρονται ελεύθερα, και όχι να ζούνε σε κλουβιά. Είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας, και μας το αποδεικνύει μέσα από τις μάχες του με άλλα ζώα στην άγρια φύση. Δυστυχώς για ένα λιοντάρι που ονομάζεται Will, ήταν παγιδευμένο σε ένα κλουβί και αναγκαζόταν να δουλεύει στο τσίρκο για 13 χρόνια, χωρίς ποτέ να έχει δει τον έξω κόσμο.

Ευτυχώς, ο Will διασώθηκε και απελευθερώθηκε από το κλουβί του, το 2006. Τότε τον έφεραν στο Rancho dos Gnomos Santuario στη Βραζιλία … και του έδωσαν την πρώτη πραγματική γεύση του τι σημαίνει ελεύθερος!

Θηλυκό λιοντάρι πιάνει μια μικρή αντιλόπη - Αυτό που κάνει στη συνέχεια...δεν το περίμενε κανείς

Αυτό το θηλυκό λιοντάρι βρήκε ένα μωρό, αλλά όχι λιονταράκι. Πρόκειται για μια μικρή αντιλόπη, και αυτό που ακολούθησε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Οι παρακάτω αξιοθαύμαστες φωτογραφίες δείχνουν μία λέαινα να φροντίζει ένα μωρό αντιλόπη σαν να ήταν ο δικό της. Γιατί, αν και η αντιλόπη ανήκει στα θηράματά της, αυτή η λυπημένη λέαινα υιοθέτησε το μωρό από τότε που είδε τα μικρά της να σκοτώνονται από ένα αρσενικό λιοντάρι.

Ο φωτογράφος Gordon Donovan κατέγραψε τις εξαιρετικές στιγμές που η λέαινα φροντίζει την αντιλόπη γλείφοντάς την για να την καθαρίσει, όπως και αυτή εδώ κάνει σε ένα ελαφάκι.

Η λέαινα προστάτευσε τη μικρή αντιλόπη ακόμη και από δύο έγκυες λέαινες που πλησίασαν για να ψάξουν για φαγητό στο Εθνικό πάρκο Etosha στη Ναμίμπια.

Ο φωτογράφος κ. Donovan, από τη Νέα Υόρκη, δήλωσε: “Αυτό που είδαμε ήταν ένα παράξενο αλλά εντυπωσιακό θέαμα.”“Αυτό είναι το μυστήριο της φύσης.”

‘Η λέαινα, στη συνέχεια, προστάτεψε το υιοθετημένο μωρό από τα άλλα λιοντάρια. Αυτές είναι οι στιγμές που αναζητώ όταν πηγαίνω στην Αφρική.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share