Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Αδιανόητο: Το νυφικό της νύφης φαίνεται παραφουσκωμένο στη μέση - Μόλις δείτε τι κρύβεται από κάτω, θα τραβάτε τα μαλλιά σας (Βίντεο)

Πώς σας φαίνεται αυτό που σκέφτηκε;;

11 Οκτωβρίου 2022 14:38
Αδιανόητο: Το νυφικό της νύφης φαίνεται παραφουσκωμένο στη μέση - Μόλις δείτε τι κρύβεται από κάτω, θα τραβάτε τα μαλλιά σας (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μέρα που παντρεύεται είναι για μια γυναίκα μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή της. Ο σχεδιασμός και φυσικά το νυφικό είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της προετοιμασίας. Δεν είναι όμως μόνο η εμφάνιση σημαντική, αλλά και η άνεση, η ευκολία να περπατάει όπως και η δυνατότητα να χορέψει.

Παράλληλα, αυτή είναι η γυναίκα που φόρεσε το ομορφότερο νυφικό της ιστορίας.

Ακόμα και αν βρεις ένα νυφικό που πληρεί τις προϋποθέσεις και αισθητικά και πρακτικά, υπάρχει ακόμα ένα πρόβλημα που πολλές φορές δεν του δίνουν σημασία, παρά τη σημαντικότητά του. Πώς θα πάει η νύφη τουαλέτα, χωρίς να χρειάζεται να τη βοηθούν 3 παράνυφοι;

Εξάλλου, καμία δεν θέλει να πέσει το νυφικό της στην τουαλέτα! Οι μεγαλύτερες εφευρέσεις είναι αυτές που ικανοποιούν μία σημαντική ανάγκη. Έτσι σκέφτηκε και η Heather όταν σκέφτηκε αυτή τη συσκευή που θα επιτρέπει σε νύφες να πηγαίνουν στην τουαλέτα χωρίς κανένα πρόβλημα!

Φαίνεται σαν ένα πανάκριβο νυφικό - Μόλις όμως δείτε πόσο κόστισε δεν θα μπορείτε να το πιστέψετε

Η Chi Krneta μοιράστηκε την απίστευτη ιστορία της, που θα σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε! Καθημερινά, η Krneta έκανε δρομολόγιο 50 λεπτών με το λεωφορείο για τη δουλειά της, αντί όμως να παίζει κάποιο παιχνίδι στο κινητό της ή να ακούει μουσική, αποφάσισε να αξιοποιήσει δημιουργικά αυτό το χρόνο.

Μόλις πέντε μήνες πριν το γάμο της, η Krneta αποφάσισε να πλέξει το νυφικό της φόρεμα μόνη της. Ήταν ένας τρόπος για να τιμήσει τη γιαγιά της, που της έμαθε αυτή την τέχνη και να εξοικονομήσει χρήματα. Οι περισσότερες νύφες χαλάνε εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες ευρώ για το νυφικό τους, εκείνη όμως ξόδεψε μόλις 30 δολάρια για τα υλικά και μέσα σε 5 μήνες – 50 λεπτά την ημέρα – η Krneta κατάφερε να πλέξει ένα εκπληκτικό φόρεμα, που αναμφίβολα είναι μοναδικό!

“Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που θα θυμάσαι αν σκοπεύεις να παντρευτείς, είναι ότι δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος για να κάνεις τον γάμο. Ο γάμος αφορά εσένα, το σύντροφό σου, την οικογένεια και τους φίλους“, δήλωσε στο περιοδικό Seattle. “Σίγουρα θα το έδινα στα μελλοντικά παιδιά μου, αν το θέλανε.”

"Ο χρόνος που περνούσα στο λεωφορείο, ούτως ή άλλως δε μπορούσε να αξιοποιηθεί για κάτι άλλο. Το φόρεμα πλένεται, δεν τσαλακώνεται και δεν χρειάζεται ειδική φροντίδα και σκοπεύω να το φορέσω με διαφορετική φόδρα και τη ζώνη δεμένη με άλλους τρόπους," είπε η νύφη.

Δείτε το βίντεο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share