Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το πιο ακριβό νυφικό στον κόσμο και κοστίζει...

Θα πάθετε πλάκα μόλις μάθετε την τιμή

4 Μαρτίου 2022 08:30
Αυτό είναι το πιο ακριβό νυφικό στον κόσμο και κοστίζει...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μέρα του γάμου είναι πολύ ξεχωριστή και το νυφικό έχει δεσπόζουσα θέση στην καρδιά μιας γυναίκας, γι΄ αυτό και η αναζήτησή του δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Ατελείωτες ώρες αναζήτησης και υπομονής μπορεί να χρειαστούν μέχρι η νύφη να εντοπίσει το κατάλληλο για αυτή νυφικό. Ωστόσο, πόσα χρήματα θα έδινε μία γυναίκα για το τέλειο νυφικό;

Με την ευκαιρία ανακάλυψε ποια είναι η γυναίκα που φόρεσε το ομορφότερο νυφικό της ιστορίας.

Δύο, τρεις, τέσσερις χιλιάδες;;; Μήπως δέκα χιλιάδες;; Ίσως αυτά τα ποσά να είναι μέσα στα όρια το συνηθισμένου για ένα νυφικό.

Ωστόσο, τι θα λέγατε για 15 εκατομμύρια ευρώ;;; Ναι καλά ακούσατε... 15 εκατομμύρια!

Κι΄ όμως αυτό το νυφικό αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ υπάρχει και είναι ένα από τα πιο ακριβά του κόσμου.

Το πιο ακριβό νυφικό

Πρόκειται για μία δημιουργία του Αιγύπτιου couturier Hany El-Behairy, που το παρουσίασε στην ετήσια επίδειξη μόδας του στο Κάιρο στις 23 Δεκεμβρίου 2021.

Αυτό είναι το πιο ακριβό νυφικό στον κόσμο και κοστίζει...

Και όπως συνηθίζεται, ο σχεδιαστής βραδινών ρούχων έκλεισε την επίδειξη με ένα εντυπωσιακό νυφικό, το οποίο παρουσίασε η Αιγύπτια ηθοποιός Mai Omar και η αξία του ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια δολάρια.

Ο λόγος για την τσουχτερή τιμή; Το έντονα διακοσμημένο φόρεμα είναι φτιαγμένο από εκατοντάδες και εκατοντάδες μικροσκοπικά διαμάντια και πολύτιμους λίθους.

Η ηθοποιός του "Rayah El-Madam" φορούσε το αστραφτερό φόρεμα, που μοιάζει με μίνι φόρεμα στο μπροστινό μέρος και είναι μακρύ στο πίσω μέρος, με ένα ασορτί, διακοσμημένο με αστέρια πέπλο.

Το φόρεμα με διαμάντια προστίθεται στη λίστα με άλλα διάσημα πανάκριβα νυφικά, όπως το ειδικά κατασκευασμένο φόρεμα 1 εκατομμυρίου δολαρίων της κληρονόμου κοσμημάτων Swarovski και το νυφικό Givenchy by Riccardo Tisci αξίας μισού εκατομμυρίου δολαρίων της Kim Kardashian West.

Ωστόσο, ο τίτλος του πιο ακριβού νυφικού ανήκε προηγουμένως σε μια συνεργασία του 2006 μεταξύ της σχεδιάστριας Renee Strauss και του κοσμηματοπώλη Martin Katz, η οποία κατέληξε σε μια εντυπωσιακή δημιουργία καλυμμένη με διαμάντια 150 καρατίων και η αξία του οποίου ήταν 12 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αιγύπτιος σχεδιαστής σχεδιάζει να δημιουργήσει το πιο ακριβό νυφικό στον κόσμο. Το 2017, ο El-Behairy έστειλε την Αιγύπτια ηθοποιό Yousra El-Lozy σε ένα σχέδιο διακοσμημένο με διαμάντια που εκτιμήθηκε ότι αξίζει 4 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε εδώ το νυφικό

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share