Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλαν μια κρυφή κάμερα σε ένα αδέσποτο σκύλο - Αυτό που κατέγραψαν, ραγίζει καρδιές…

Θα σοκαριστείτε!

14 Αυγούστου 2022 10:56
Έβαλαν μια κρυφή κάμερα σε ένα αδέσποτο σκύλο - Αυτό που κατέγραψαν, ραγίζει καρδιές…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έβαλαν μια κάμερα σε ένα αδέσποτο σκυλί. Την τοποθέτησαν καλά και άφησαν το σκυλί ελεύθερο και την κάμερα να καταγράφει.

Θα εξοργιστείτε. Δείχνει ανθρώπους να το κλωτσάνε, να το χτυπάνε, παιδιά να του βάζουν δυναμιτάκια, δείχνει τις προσπάθειες του να φάει και να πιει νερό, δείχνει πως του επιτίθενται άλλα σκυλιά. Μέχρι τη στιγμή που…

Είναι μια καθημερινή ημέρα για ένα από τα 250.000 αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν στο Μουμπάι της Ινδίας.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ την αντίδραση γονιών όταν η κόρη τους, τους ανακοινώνει ότι είναι έγκυος.

Δείτε το βίντεο

Την έστειλε στο... τρελοκομείο: Έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο τους γιατί εκείνος έκανε κάτι περίεργο τα βράδια - Ανατριχιαστικό αυτό που ανακάλυψε!

Η γυναίκα του έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο τους γιατί ο άντρας της έκανε κάτι περίεργο τα βράδια.... Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο του συντρόφου της, που φαίνεται ότι περνάει υπέροχα στα όνειρά του!

Ο άντρας ονειρεύεται και γελάει δυνατά στον ύπνο του! Τώρα το βίντεο έγινε viral και το έχουν δει εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Το ίδιο είχε επιχειρήσει να κάνει και ένας αλλά στην προκειμένη περίπτωση για να δει αν το απατά η σύζυγός του...

Ακόμα και αν η σύντροφός του δεν κοιμήθηκε καλά εκείνο το βράδυ, τουλάχιστον έφτιαξε τη διάθεση πολλών ανθρώπων!

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά τι έκανε ο σκύλος τους όσο έλειπαν. Όταν είδαν, τα έχασαν!

Ένας άνδρας, τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά, τι κάνει ο σκύλος τους, όσο εκείνοι λείπουν σε διακοπές.

Συγκεκριμένα, όταν οι ιδιοκτήτες του σκυλιού με το όνομα Skylar, πήγαν διακοπές, άφησαν τον Τζέιμς υπεύθυνο για τη φροντίδα του.

Ο Τζέιμς κινηματογράφησε τη Skylar, για να βλέπει τι κάνει μέσα στο σπίτι, όπως έκανε και ένας ιδιοκτήτης, ο οποίος έπαθε πλάκα όταν είδε τι κάνει ο σκύλος του πάνω στο κρεβάτι.

Ο Τζέιμς ονόμασε το βίντεο "ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου" και το έστειλε στους ιδιοκτήτες.

Δείτε το:

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δείξει τι κάνει ο σκύλος του κάθε πρωί. Μόλις δείτε θα μείνετε κάγκελο!

Ένας ιδιοκτήτης σκύλου, έβαλε κρυφή κάμερα για να αποδείξει, ότι ο σκύλος του κάθε πρωί, κάνει κάτι που τον αφήνει έκπληκτο!

Μετά την μάνα που τοποθέτησε κάμερα για να δει τι κάνει ο σκύλος με το μωρό, τώρα μάθαμε για έναν άνδρα, ο οποίος ξυπνάει κάθε πρωί με έναν απίστευτο τρόπο.

Συγκεκριμένα, αυτός ο ιδιοκτήτης ξυπνάει από την σκυλίτσα του, ράτσας πιτ μπουλ, που ανυπομονεί να βγει και να ξεκινήσει τη μέρα της. Το αφεντικό της εγκατέστησε μια κάμερα νυχτερινής παρακολούθησης για να δείξει τι τραβάει κάθε πρωί!

Μπορεί να είναι μόλις 5:30 π.μ., αλλά είναι καιρός να σηκωθούν όλοι στο σπίτι!

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share