Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν η γυναίκα του τον απατά - Αυτό που κατέγραψε όμως τον έκανε να αναγουλιάσει

Απίστευτο!

19 Δεκεμβρίου 2019 07:39
Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν η γυναίκα του τον απατά -  Αυτό που κατέγραψε όμως τον έκανε να αναγουλιάσει

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν η γυναίκα του τον απατά.... Αυτό που κατέγραψε όμως τον έκανε να αναγουλιάσει

Ένας άντρας από την Αυστραλία που πιστεύει στα παραφυσικά, αποφάσισε να βάλει μία κάμερα στην κουζίνα του με σκοπό να καταγράψει φαντάσματα. Όταν όμως είδε τα πλάνα, δεν πίστευε στα μάτια του.

Ο άντρας ξέχασε να κλείσει την κάμερα μια μέρα και όταν την κοίταξε, είχε καταγράψει κάποιες σκηνές που δεν περίμενε με τίποτα. Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και την μητέρα που τραβούσε βίντεο την κόρη και τον πατέρα!

Φαίνεται πως η κοπέλα με την οποία είχε σχέση για 11 χρόνια είχε σχέση με τον 16χρονο γιο του. Η 28χρονη γυναίκα είναι τεχνικά η μητριά του αγοριού και τον ξέρει από όταν ήταν 9 χρονών. Η γυναίκα τώρα ομολόγησε πως το έκανε με τον ανήλικο και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση.

Ζούσε με τον νεαρό από το 2012 αλλά η σχέση τους ανακαλύφτηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Η γυναίκα είχε πάει στο δωμάτιο του έφηβου για να συζητήσουν για μαθήματα οδήγησης. Ξεκίνησε σαν πείραγμα που οδήγησε σε φιλί και τελικά έναναν έρωτα.

 Έβαλε Κρυφή κάμερα

 Έβαλε Κρυφή κάμερα

Αρχικά, η γυναίκα αρνήθηκε την σχέση με τον γιο του συντρόφου της αλλά αργότερα ομολόγησε πως είχε κάνει τουλάχιστον τρεις φορές σεξ μαζί του. Παρά το ότι τους έπιασαν, η γυναίκα συνέχισε την παράξενη σχέση για εβδομάδες. Ωστόσο, στο δικαστήριο είπε πως το ήθελε και ο έφηβος. Στην Tasmania όμως, το επιτρεπτό όριο είναι τα 17 χρόνια. Η γυναίκα παραδέχτηκε πως ντρέπεται πολύ για τον τρόπο που εξελίχτηκαν τα πράγματα.

Τώρα, προσπαθεί να φτιάξει την σχέση της με τον σύντροφό της, με τον οποίο έχει και ένα παιδί.

 Έβαλε Κρυφή κάμερα

Όλοι πίστευαν ότι αυτός ο παππούς τα έχει χαμένα! Όταν έβαλαν κάμερα για να τον παρακολουθήσουν...πάγωσαν!

Κανένας δεν πίστευε τα λόγια του παππού και έλεγαν ότι τα έχει χαμένα. Ο παππούς υποστήριζε ότι η νοσοκόμα που τον φρόντιζε, τους έκλεβε. Αυτό που ανακάλυψαν στην συνέχεια με μια κρυφή κάμερα τους σόκαρε όλους!

Στα γεράματα είναι δύσκολο να φροντίζει κάποιος καλά τον εαυτό του, ειδικά αν πάσχει απο κινητικά προβλήματα ή αμνησία. Για το λόγο αυτό, προσλαμβάνουμε ειδικές νοσοκόμες για τους ηλικιωμένους, και πολλές φορές την "πατάμε". Με μια κάμερα μπορείς να ανακαλύψεις την αλήθεια, και σοκαριστικά πράγματα για τους συγγενείς σου, όπως έκανε και αυτός ο πατέρας!

Ο 84χρονος Πίτερ Κάρπεντερ από το Lincolnshire της Αγγλίας, είναι ένας άνθρωπος που έκανε το καθήκον του στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αυτές τις μέρες αισθάνεται τις συνέπειες αυτής της πολυτάραχης ζωής. Ευτυχώς γι ‘αυτόν είναι ικανός να παραμείνει στο σπίτι του για τώρα, αντί να ζει σε ένα γηροκομείο, με μια νοσοκόμα που έρχεται τακτικά για να τον βοηθήσει γιατί δεν μπορεί πλέον να φροντίσει τον εαυτό του. Καθαρίζει, βάζει πλυντήριο και γενικότερα του κρατάει συντροφιά.

Τελικά ο κ. Κάρπεντερ άρχισε να παρατηρεί ότι τα χαρτονομίσματά του λιγόστευαν και σκέφτηκε ότι αρχίζει σιγά-σιγά και χάνει τα λογικά του. Η πρώτη του σκέψη ήταν να μην κατηγορήσει κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό του. Η οικογένειά του όμως δεν ήταν τόσο πεπεισμένη. Αποφάσισαν να εγκαταστήσουν μια κάμερα ασφαλείας για να δουν τι ακριβώς συνέβαινε και να τι ανακάλυψαν.

Ο κ. Κάρπεντερ σοκαρίστηκε όταν έμαθε την αλήθεια, ότι η γυναίκα που τον φρόντιζε, τον έκλεβε κιόλας. Δεν ήταν αναστατωμένος για τα χρήματα, απλά για την κοροϊδία που δέχτηκε. Μετά από αυτό, έχασε την εμπιστοσύνη του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share