Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είπε στον σκύλο του να μην ανέβει στο κρεβάτι και έφυγε. Μόλις δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα δακρύσετε!

Το κουτάβι είναι όλα τα λεφτά!

9 Ιανουαρίου 2020 12:06
Είπε στον σκύλο του να μην ανέβει στο κρεβάτι και έφυγε. Μόλις δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα δακρύσετε!

Ένας άνδρας, έδωσε εντολή στο σκύλο του να μην ανέβει στο κρεβάτι του, ωστόσο όπως είδαμε από την κρυφή κάμερα, ο σκύλος δεν του έδωσε σημασία...

Μετά τον ιδιοκτήτη που τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δείξει τι κάνει ο σκύλος του κάθε πρωί, είδαμε έναν άλλο ιδιοκτήτη να βάζει κάμερες για να δει αν το σκυλί του, τον υπακούει.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το μικρό σκυλάκι δεν επιτρέπεται να ανέβει στο κρεβάτι του ιδιοκτήτη του. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του έβαλε μια κρυφή κάμερα και κατέγραψε την ξεκαρδιστική συμπεριφορά του.

Το κουταβάκι αυτό είναι μια χνουδωτή μπάλα γεμάτη ενέργεια και κάνει κύκλους γύρω από το κρεβάτι. Όλο αυτό τον συνεπαίρνει και η έκφραση του προσώπου του είναι ανεκτίμητη!

Στα μισά του βίντεο εμφανίζεται και ένα άλλο σκυλάκι. Ανεβαίνει κι εκείνη και παίζουν μαζί πάνω στο κρεβάτι, μαζί με το παιχνίδι της. Είναι και οι δυο απίστευτα αξιαγάπητοι και στο τέλος είναι εντελώς εξαντλημένοι από όλο το παιχνίδι.

Ο πιο πιστός οπαδός είναι αυτός ο σκύλος! Δείτε το απίστευτο που κάνει!

Τα ζώα πολλές φορές μας χαρίζουν στιγμές γέλιου και απόλαυσης! Τι γίνεται όμως όταν ένας σκύλος είναι φανατικός οπαδός μια ομάδας ποδοσφαίρου και πανηγυρίζει έξαλλα όταν μπαίνει γκολ;

Το ποδόσφαιρο ενώνει τους πάντες και ειδικά όσους έχουν μανία με αυτό! Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, φαίνεται ότι το λατρεύουν και τετράποδα και δη οι σκύλοι.

Ο οπαδός της Φενέρμπαχτσέ που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο, έχει άγχος πριν καν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα... ενώ μετά την επίτευξη του γκολ, του δίνει και καταλαβαίνει!

Δείτε το βίντεο από τον σκύλο που πανηγυρίζει έξαλλα:

Σκύλος ξαπλώνει δίπλα στο μωρό και... Πάθαμε πλάκα όταν μάθαμε τον λόγο!

Ένα βίντεο δείχνει ένα μικρό παιδί να σκεπάζει το σχεδόν 50 κιλών σκύλο του. Η μικρή Ανταλύν Λέρι φοβόταν να κοιμηθεί χωρίς τον καλύτερό της φίλο και σωματοφύλακά της από τότε που το σπίτι τους στην Αλάσκα επλήγη από σεισμό μεγέθους 7,0 της κλίμακας ρίχτερ.

Τα σκυλιά και τα μικρά παιδιά έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και δεν σταματάνε να μας συγκινούν, αφού μπορούν ακόμα και να ξαπλώνουν μαζί. Ο πατέρας της, Κάιλ Λέρι , είπε ότι η κόρη του αγκαλιάζει τον Φέρι για να μη φοβάται.

Από τότε που η περιοχή επλήγη από πάνω από 5.000 μετασεισμούς, η Ανταλύν αρνείται να κοιμηθεί χωρίς τον αξιαγάπητο φίλο της.

“Ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η κόρη μου είναι να είναι ο Φέρι δίπλα της για να την προστατεύει. Κανονικά κοιμάται στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι της, αλλά εκείνη τη νύχτα τον φώναξε να τον αγκαλιάσει,” είπε ο πατέρας.

Ο πατέρας της Ανταλύν δέχθηκε άσχημα σχόλια επειδή άφησε το ζώο να κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι με την κόρη του.

Μετά το ανέβασμα του βίντεο στο διαδίκτυο, μερικοί άνθρωποι ανέφεραν τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει ο ύπνος ενός παιδιού μ’ ένα σκύλο.

“Το κρεβάτι του μωρού δεν είναι μέρος για να κοιμάται ο σκύλος,” ανέφερε ένας χρήστης.

“Μην αφήνετε το σκυλί σας μόνο με το μωρό σας. Δεν είναι κάτι επιστημονικό, είναι η κοινή λογική,” είπε η χρήστης Μίσελ Αν.

“Όσο χαριτωμένο κι αν φαίνεται, κανένας σκύλος δεν πρέπει να είναι τόσο κοντά σε ένα παιδί χωρίς παρακολούθηση, είτε υπάρχει κάμερα είτε όχι,” έγραψε.

Ωστόσο, ο κ. Λέρι απάντησε στους επικριτές του, ισχυριζόμενος ότι γνωρίζει πως ο Φέρι “δεν είναι απλά ένα οποιοδήποτε ζώο”.

“Συμφωνώ με το να μην αφήνω ποτέ το παιδί μου με ένα ζώο χωρίς επίβλεψη, αλλά έχω περάσει πάνω από 100 ώρες εκπαίδευσης μαζί του και αυτό που ξέρω είναι πως ο Φέρι δεν είναι απλά οποιοδήποτε ζώο.”

“Ο Φέρι ξέρει ότι είναι δουλειά του να προστατεύει την Άντι.”

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share