Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρίκαλα: Κουκουλοφόροι πήραν τον γαμπρό... σηκωτό

Η νύφη δεν πίστευε στα μάτια της

23 Αυγούστου 2021 15:31
Τρίκαλα: Κουκουλοφόροι πήραν τον γαμπρό... σηκωτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μιας νύφης «στιγματίστηκε» για πάντα, καθώς κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην αίθουσα και άρπαξαν τον καλό της.

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό κέντρο της πόλης των Τρικάλων. Το ζευγάρι προηγουμένως είχε παντρευτεί στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου.

Την ώρα λοιπόν που το ζεύγος εισερχόταν στον χώρο, ένας κουκουλοφόρος και ένας ακόμη άνδρας πέρασαν κουκούλα στον γαμπρό, τον άρπαξαν και τον πήραν σηκωτό από τη δεξίωση. Η νύφη και οι υπόλοιποι καλεσμένοι έμειναν άφωνοι...

Τρίκαλα Κουκουλοφόροι γαμπρό

Φυσικά, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα trikalavoice.gr, επρόκειτο για φάρσα που είχε οργανώσει ο γαμπρός και ο κουμπάρος του, σε συνεργασία με φωτογραφείο που βιντεοσκόπησε την όλη «απαγωγή».

Ο γαμπρός επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά και χόρεψε με την καρδιά του με την αγαπημένη του, ενώ όλοι έβαλαν τα γέλια μόλις αποκαλύφθηκε η σκηνοθεσία της δήθεν απαγωγής.

Δείτε βίντεο:

Ο γάμος τους ήταν υπέροχος και ετοιμάζονταν να κόψουν την τούρτα - Αυτό που έκανε ο γαμπρός στην νύφη θα σας εξοργίσει

Ο γάμος φαινόταν υπέροχος σε χώρα της Ασίας, με τον γαμπρό και την νύφη να περνούν εξαιρετικά μαζί με τους καλεσμένους, ώσπου ένα περιστατικό... σήκωσε τα πάντα στον αέρα.

Το βίντεο, που πιστεύεται ότι τραβήχτηκε στην κεντρική Ασία, δείχνει τον γαμπρό εκνευρισμένο με την νύφη, όταν η τελευταία τον πειράζει με ένα κομμάτι της γαμήλιας τούρτας, που ενώ πάει να τον ταΐσει, του παίρνει την μπουκιά.

Ο γαμπρός θυμώνει τόσο πολύ με το αστείο της, που της ρίχνει σφαλιάρα με τέτοια δύναμη, που η νύφη πέφτει το πίσω κάθισμα, κάτι που ήταν αρκετά χειρότερο από ένα άλλο απίστευτο περιστατικό σε δεξίωση.

Ένας άνδρας που στέκεται πίσω από τον γαμπρό, τον πιάνει ενώ μία σοκαρισμένη καλεσμένη παρηγορεί την νύφη.

Το βίντεο ξεκινά με μια γυναίκα που σηκώνει το πέπλο της νύφης προτού ο γαμπρός της δώσει να φάει μια μπουκιά από την τούρτα. Αμέσως μετά, η νύφη παίρνει κι αυτή ένα κομμάτι για να ταΐσει τον γαμπρό αλλά του παίρνει πίσω μόλις ο γαμπρός ανοίγει το στόμα του.

Αλλά η αντίδρασή του είναι απαράδεκτη, καθώς με οργή ρίχνει σφαλιάρα στην νύφη, που πέφτει πίσω.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν έντονα στην συμπεριφορά του γαμπρού, γράφοντας: «Αυτός ο τύπος πρέπει να πάρει ένα μάθημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα και η γυναίκα πρέπει να κάνει αίτηση διαζυγίου αμέσως» με κάποιον άλλον να προσθέτει: «Ελπίζω να μην προχώρησε τον γάμο της».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share