Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εμφάνισε καρκίνο στα μάτια εξαιτίας μιας συνήθειας που έχουμε όλοι - Την επόμενη φορά προσέξτε στο κινητό σας το…

Δώστε μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί να κινδυνεύετε

2 Φεβρουαρίου 2021 11:21
Εμφάνισε καρκίνο στα μάτια εξαιτίας μιας συνήθειας που έχουμε όλοι - Την επόμενη φορά προσέξτε στο κινητό σας το…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καρκίνος στα μάτια: Σύμφωνα με το Green Tree Medic, ένας 40χρονος άντρας διαγνώστηκε με καρκίνο στα μάτια. Λέγεται ότι σύμφωνα με έρευνες, το πράσινο φως που εκπέμπει η οθόνη του κινητού μας μπορεί να προκαλέσει νέκρωση των κυττάρων του αμφιβληστροειδούς και να επηρεάσει την όραση. Ο 40χρονος είχε την συνήθεια να χρησιμοποιεί το κινητό του στο σκοτάδι πριν πέσει για ύπνο.

Μετά από λίγο καιρό, ο άντρας πήγε στον γιατρό του, γιατί η όραση του άρχισε να επιδεινώνεται. Ο γιατρός τότε ανακάλυψε ότι το λεύκωμα του ματιού του είχε κοκκινίσει! Ο γιατρός δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Τα μάτια του άντρα ήταν πολύ κατεστραμμένα και η πηγή ισχυρίζεται ότι έδειχναν σημάδια καρκίνου. Παράλληλα δείτε τι μπορεί να πάθετε εάν κοιμάστε και το έχετε το κινητό δίπλα σας.

Πώς το κινητό του δημιούργησε καρκίνο στο μάτι

Καρκίνος στα μάτια: Προστατεύστε τα μάτια σας από το φως του ήλιου

Το άρθρο, επίσης, έλεγε ότι οι γιατροί δεν μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον αμφιβληστροειδή του άντρα, γιατί η επέμβαση ήταν πολύ επικίνδυνη και δύσκολη. Δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις γι' αυτή την ιστορία. Ωστόσο, κρύβει μια σημαντική αλήθεια: Προσέξτε τα μάτια σας!

Όταν διαβάζετε, φροντίστε να έχετε σωστό φωτισμό και προστατέψτε τα μάτια σας από το φως του ήλιου. Μην περνάτε πολύ χρόνο μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή και του κινητού, γιατί εκπέμπουν ακτινοβολία. Επίσης, μην παραλείπετε τις επισκέψεις στον οφθαλμίατρο.

Κινητό: Πατήστε τον συνδυασμό *3001#12345#* και θα «παγώσετε»

Κινητό: Πατήστε τον συνδυασμό *3001#12345#* στο τηλέφωνο και θα «παγώσετε». Ελάχιστοι γνωρίζουν τις κρυφές λειτουργίες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με συγκεκριμένους συνδυασμούς κουμπιών.

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τους πιο ενδιαφέροντες συνδυασμούς που θα σας δώσουν πρόσβαση σε κρυφές λειτουργίες του κινητού σας. Ενώ, αν σας κάλεσαν στο κινητό αυτοί οι αριθμοί, μην απαντήσετε ποτέ!

Κινητό

Μυστικοί κωδικοί για iPhone

  1. #31# «αριθμός τηλεφώνου: Με αυτόν τον κωδικό κρύβετε τον αριθμό σας όταν κάνετε μία κλήση.
  2. *#06#: Έτσι, θα δείτε τον αριθμό IMEI, έναν αριθμό που θα σας φανεί χρήσιμος εάν χάσετε ή σας κλέψουν την συσκευή σας.
  3. *#30#: Ενεργοποιεί/Απενεργοποιεί την αναγνώριση κλίσης
  4. *33*#: Απενεργοποιεί τις εξερχόμενες κλήσεις. Για να απενεργοποιήσετε την λειτουργία, πατήστε #33*pin#
  5. *3370#: Βελτιώνει την ποιότητα των κλήσεων αλλά μειώνει τον χρόνο ζωής της μπαταρίας. Πατήστε #3370# για να απενεργοποιήσετε την λειτουργία.
  6. *#5005*7672#: Δείχνει τον αριθμό του κέντρου εξυπηρέτησης του παρόχου σας.
  7. *3001#12345#*: Δείχνει τις πληροφορίες του σήματος του κινητού σε dBa
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share