Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Μια πεθερά που είχε τρεις γαμπρούς έψαχνε... Το ανέκδοτο της ημέρας (14/12)

Κλάμα!

14 Δεκεμβρίου 2020 06:40
Μια πεθερά που είχε τρεις γαμπρούς έψαχνε... Το ανέκδοτο της ημέρας (14/12)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (14/12) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.

Πάμε να το δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Μια πεθερά που είχε τρεις γαμπρούς έψαχνε τρόπο για να μάθει ποιος την αγαπάει πιο πολύ. Οπότε της ήρθε η ιδέα να πάει για μπάνιο στη θάλασσα με τον καθένα ξεχωριστά…

Πάει με τον πρώτο, αρχίζει να κολυμπάει, κάνει πως πνίγεται και ο γαμπρός της την σώζει. Το επόμενο πρωί βρίσκει έξω από το σπίτι του μια μηχανή κι ένα γράμμα να λέει: «Ένα δώρο για σένα επειδή με έσωσες, η πεθερά σου.»

Κανονίζει μετά από λίγες μέρες να πάει για μπάνιο με τον δεύτερο γαμπρό και εφαρμόζει το ίδιο σχέδιο. Και αυτή τη φορά την έσωσε ο γαμπρός της. Οπότε το επόμενο πρωί βρίσκει κι εκείνος έξω από το σπίτι του μια μηχανή κι ένα γράμμα να λέει: «Ένα δώρο για σένα επειδή με έσωσες, η πεθερά σου.»

Περνάει ο καιρός και συναντιέται με τον τρίτο γαμπρό στην παραλία… Πήγε στα βαθιά, έκανε πάλι πως πνίγεται αλλά αυτός δεν την έσωσε και η πεθερά πνίγεται στ’ αλήθεια. Το επόμενο πρωί πριν την κηδεία βρίσκει έξω από το σπίτι του μια Porsche κι ένα γράμμα να λέει: «Ένα δώρο για σένα επειδή με έσωσες, ο πεθερός σου.»

Bonus ανέκδοτο

Ο τύπος με τα... 200 ευρώ

Πάμε να το δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Ένας πολύ ντροπαλός τύπος πάει σε ένα μπαρ. Εκεί, βλέπει μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Μετά από καμιά ώρα, βρίσκει το θάρρος να την πλησιάσει, και την ρωτά:

- Μήπως... θα 'θελες να συζητήσουμε λιγάκι;

Αυτή, απαντά φωνάζοντας με όλη της τη δύναμη:

- Όχι, αποκλείεται να κοιμηθώ μαζί σου απόψε!

Όλοι στο μπαρ γυρνάν και τους κοιτάν. Φυσικά, ο τύπος τα 'χει χάσει νιώθει πολύ άσχημα και γυρνά σιγά-σιγά στη θέση του. Μετά από λίγο, η κοπέλα τον πλησιάζει και του ζητά συγνώμη. Του χαμογελά και του λέει:

-Με συγχωρείς για νωρίτερα. Βλέπεις, είμαι φοιτήτρια ψυχολογίας στο τελευταίο έτος και μελετώ πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι όταν νιώθουν αμήχανα.

Και εκείνος απαντά, φωνάζοντας:

-Τι εννοείς 200 ευρώ;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share