Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Πήρε ένα καροτσάκι έξω από το σούπερ μάρκετ αυτό που βρήκε μέσα θα σας αφήσει άφωνους

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

12 Νοεμβρίου 2020 16:08
Πήρε ένα καροτσάκι έξω από το σούπερ μάρκετ αυτό που βρήκε μέσα θα σας αφήσει άφωνους

Όχι 1.000, ούτε 2.000 αλλά 10.500 ευρώ εντόπισε ένας 58χρονος από την Αθήνα, σε καρότσι σούπερ μάρκετ στην Κυπαρισσία, ενώ ένας 23χρονος βρήκε κάτι αδιανόητο μέσα σε ένα πλυντήριο.

Ο άνδρας βρήκε το ποσό αυτό σε ένα τσαντάκι μέσα στο καρότσι και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στην αστυνομία.

Ο ίδιος άνοιξε το τσαντάκι προκειμένου να βρει στοιχεία για την ταυτότητα του κατόχου του και διαπίστωσε ότι σε αυτό βρίσκονταν 10.500 ευρώ. Αμέσως, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας και παρέδωσε το τσαντάκι με το ποσό.

Μάλιστα, όπως είπε στους αστυνομικούς, τον ενδιέφερε μόνο να βρεθεί ο ιδιοκτήτης, αρνούμενος να διεκδικήσει τα νόμιμα εύρετρα, που αναλογούν στο 10% του ποσού.

Τελικά, ο ιδιοκτήτης εντοπίστηκε, καθώς πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να δηλώσει το χαμένο τσαντάκι μέσης. Πρόκειται για έναν 31χρονο από τους Γαργαλιάνους, ο οποίος δήλωσε ευτυχής μόλις πληροφορήθηκε ότι ένας έντιμος άνθρωπος είχε βρει και παραδώσει το μεγάλο ποσό.

Παππούς βρήκε 1.900 ευρώ σε ΑΤΜ και τα πήρε - Το μετάνιωσε οικτρά με αυτό που έπαθε

Ένας παππούς πίστεψε ότι του χαμογέλασε την τύχη του, όταν βρήκε 1.900 ευρώ σε ένα ΑΤΜ. Αποδείχθηκε τελικά ότι έκανε μεγάλο λάθος.

Ο άνδρας περίμενε πίσω από μια γυναίκα που προσπαθούσε να κάνει ανάληψη από ένα ΑΤΜ σε κεντρικό υποκατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν εκείνη μπήκε στην τράπεζα να ρωτήσει γιατί δεν έβγαινε το μεγάλο ποσό που χρειαζόταν.

Στα λίγα λεπτά που βρισκόταν μέσα στο κατάστημα αναζητώντας βοήθεια για τη συναλλαγή της, τα 1.900 ευρώ που είχε πληκτρολογήσει έκαναν την εμφάνισή τους στην σχισμή, ίσως λόγο δυσλειτουργίας του ΑΤΜ. Μάλιστα υπάρχει και μια απάτη που κάνει τα ΑΤΜ να βγάζουν μόνα τους χρήματα! Μόλις τα είδε ο ηλικιωμένος, τα τσέπωσε και έσπευσε να εξαφανιστεί πριν επιστρέψει η δικαιούχος!

Η γυναίκα έπαθε σοκ όταν ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους ότι η ανάληψη είχε γίνει κανονικά και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο υποκατάστημα, ζήτησαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και δεν άργησαν να δουν ποιος είχε πάρει τα χρήματα. Η έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποίησε τον 71χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share