Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

23χρονος άνοιξε το πλυντήριο ρούχων και «πάγωσε» με αυτό που είδε (Video)

Ανατριχιαστικό

12 Νοεμβρίου 2020 08:51
23χρονος άνοιξε το πλυντήριο ρούχων και «πάγωσε» με αυτό που είδε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας νεαρός στρατιώτης πήγε να βάλει πλυντήριο ρούχων όταν όμως άνοιξε την πόρτα, «πάγωσε» με αυτό που είδε μέσα. Αν και ψύχραιμος λόγω επαγγέλματος, ο 23χρονος τα έχασε όταν είδε πως μέσα στο πλυντήριο βρισκόταν μία νεογέννητη κόμπρα!

Ο Mankhong Chaisong που ζει στην Ταϊλάνδη, άκουσε το χαρακτηριστικό «σφύριγμα» της κόμπρας όταν την είδε και μπορεί να ήταν μόλις 30 εκατοστών σε μέγεθος, το δάγκωμά της όμως παραμένει θανάσιμο.

Ο νεαρός έκλεισε αμέσως την πόρτα του πλυντηρίου και κάλεσε τους επαγγελματίες του… είδους, που χρειάστηκαν πέντε λεπτά για να πιάσουν τη μικρή κόμπρα.

Παράλληλα, κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα κόλπα και μυστικά σχετικά με το πλυντήριο, όπως επίσης και τα πιο απίθανα αντικείμενα μέσα σε κάδους πλυντηρίων. Σίγουρα όμως, δεν έχουμε ξαναδεί ένα τούβλο μέσα σε ένα πλυντήριο.

Πήγε να πλύνει το αυτοκίνητο του στο πλυντήριο - Αυτό που ακολούθησε λίγα λεπτά μετά δεν έχει προηγούμενο

Αυτός ο άντρας πήγε να πλύνει το αυτοκίνητο του σε ένα πλυντήριο και αποφάσισε να μείνει μέσα στο όχημα. Μια κίνηση που όλοι μας έχουμε κάνει, σίγουρα όμως κανείς μας δεν έχει κάνει αυτό που έκανε αυτός ο άντρας κι έγινε viral, όπως viral έγινε και αυτός ο 23χρονος που έβαλε κάμερα στο αυτοκίνητο και πήγε βόλτα με τη γιαγιά του.

Η απόλυτη βλακεία σε όλο της το μεγαλείο. Γιατί μόνο αν είσαι βλάκας ανοίγεις την πόρτα του αυτοκινήτου μέσα στο αυτόματο πλυντήριο. Δείτε τι έκανε και θα αντιληφθείτε το μέγεθος της βλακείας που τον δέρνει. Και που -φυσικά- την πλήρωσε ακριβά.

Σκύλος ανακαλύπτει τη βούρτσα του πλυντηρίου αυτοκινήτων: Το βίντεο με χιλιάδες προβολές στο διαδίκτυο!

Αυτός ο σκύλος ανακαλύπτει τον καλύτερο τρόπο ξυσίματος...!

Τόπος του "εγκλήματος"; Ένα πλυντήριο αυτοκινήτων! Δείτε το επικό βίντεο με τις χιλιάδες προβολές στο διαδίκτυο μέσα σε λίγα λεπτά στο Athensmagazine.gr:

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Δεν είχε δει τον σκύλο του για 3 ολόκληρα χρόνια - Δείτε την στιγμή που τον ξανασυναντά (Video)

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share