Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αυτό το σπάνιο πουλί ξεχωρίζει παγκόσμια: Ο λόγος βρίσκεται στα…

Είναι υποψήφιο για... πτηνό της χρονιάς

11 Νοεμβρίου 2020 13:24
Αυτό το σπάνιο πουλί ξεχωρίζει παγκόσμια: Ο λόγος βρίσκεται στα…
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένα πουλί από την Νέα Ζηλανδία ξεχωρίζει παγκόσμια για ένα χαρακτηριστικό του, το οποίο είναι απολύτως λογικό να το έχει κάνει όχι απλά διάσημο, αλλά και να κοντεύει να το έχει ανακηρύξει σε πουλί της χρονιάς στην χώρα.

Συγκεκριμένα, το χίχι είναι ένα μεσαίου μεγέθους πτηνό, αλλά τελικά υπάρχει κάτι πιο… μεγάλο σε σύγκριση με το μέγεθός του. Πρόκειται, λοιπόν, για τους όρχεις του, οι οποίοι, σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι τέσσερις φορές πιο μεγάλη σε σύγκριση με το συνηθισμένο, ενώ απίστευτο είναι αυτό που συνέβη σε ένα άλλο πουλάκι, καθώς χρειάστηκε να βάλει χιονοπέδιλα για να σταθεί στα πόδια του ξανά.

Η καμπάνια για ανακήρυξή του σε πουλί της χρονιάς, μάλιστα, χορηγήθηκε από ένα τοπικό κατάστημα του έρωτα, το οποίο πέτυχε σε… ακατάλληλες λήψεις το πτηνό. Η υπόθεση της ανάδειξης του πτηνού της χρονιάς, μάλιστα, είχε αποτελέσει και αιτία κόντρας στην κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας, με την πρωθυπουργό, Τζάσιντα Άρντερν, να υποστηρίζει ένα άλλο πτηνό, ενώ η Γκραν Ρόμπινσον, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ήταν υπέρ της υποψηφιότητας του χίχι.

Στη δημοσκόπηση, όπου αναφερόμαστε, περίπου 25.000 ψήφοι έχουν ήδη καταμετρηθεί, με το τορόα, ή αλλιώς Αντιπόδειο άλμπατρος, να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή. Το… συμπαθές χίχι, βέβαια, δεν έχει χάσει τις ελπίδες του, με τους υποστηρικτές του να ελπίζουν σε επικράτηση.

Aποφάσισε να ταϊσει έναν γλάρο, αλλά αυτό που συνέβη στη συνέχεια την έκανε να το μετανιώσει πικρά! (Video)

Η κοπέλα στο βίντεο αποφάσισε να ταϊσει έναν γλάρο, αλλά σύντομα κατάλαβε ότι ήταν μια λάθος απόφαση! Ποιος είναι ο λόγος που τοποθέτησε μια κάμερα μέσα σε έναν κουβά με νερό;

Οι γλάροι είναι πολύ έξυπνα ζώα και δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν εντοπίσει κάτι καλό, ειδικά όσον αφορά το φαγητό. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε δει έναν γλάρο, δεν θα περάσουν πολλά δευτερόλεπτα μέχρι να σπεύσουν και οι υπόλοιποι στο... τσιμπούσι!

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share