Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

40χρονη μητέρα έμεινε έγκυος - Μόλις δείτε ποιος είναι ο πατέρας θα πάθετε σοκ

Αδιανόητο!

24 Ιουνίου 2020 13:21
40χρονη μητέρα έμεινε έγκυος - Μόλις δείτε ποιος είναι ο πατέρας θα πάθετε σοκ

Σοκ έχει προκαλέσει η εγκυμοσύνη μιας 40χρονης μητέρας. Όχι λόγω ηλικίας αλλά λόγω του πατέρα του οποίου μόλις αποκαλύφθηκε η ταυτότητα όλοι έπαθαν σοκ. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια έγκυο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα πήγε να κάνει έκτρωση.

Πίσω από της φυλακής τα σίδερα θα βρεθεί τα επόμενα τρία χρόνια αυτή 40χρονη μητέρα μιας 12χρονης μαθήτριας, με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η γυναίκα διατηρούσε σχέση με τον 12χρονο φίλο της κόρης της ενώ έκανε σεξ μαζί του χωρίς τη χρήση προφυλακτικού.

Στην παράνομη σχέση τους που διήρκεσε σχεδόν πέντε μήνες ο 12χρονος την άφησε έγκυο, με αποτέλεσμα τον περασμένο Μάιο η 40χρονη να γεννήσει το παιδί τους. Η σχέση των δύο ξεκίνησε όταν η 40χρονη, της οποίας το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, τους πήγαινε στο σχολείο με το αυτοκίνητό της.

Η μητέρα του μικρού -που έγινε πατέρας σε τόσο νεαρή ηλικία- ήταν φίλη με τη δράστη και μάλιστα την επισκεπτόταν και στο νοσοκομείο χωρίς να γνωρίζει ότι ο μικρός της γιος ήταν μπαμπάς.

Λίγο αργότερα οι γονείς του μικρού έμαθαν για τη σχέση που διατηρούσε με την 40χρονη με αποτέλεσμα να κάνουν καταγγελία στην αστυνομία. Λίγες μέρες αργότερα ένα τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι ο 12χρονος ήταν ο πατέρας του μωρού.

24χρονη έγκυος πήγε στην τουαλέτα - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να "παγώσετε"

Ανατριχίλα προκαλεί η ιστορία μιας 24χρονης εγκύου που ένιωσε φρικτούς πόνους και επισκέφθηκε την τουαλέτα μη γνωρίζοντας την τρομακτική συνέχεια. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορία μιας εγκύου μας σοκάρει, δείτε τι συνέβη όταν αυτή η γυναίκα πήγε για τον προγραμματισμένο της υπέρηχο.

Η 24χρονη Γουέ, όπως είναι το μικρό της όνομα, είχε αισθανθεί αφόρητους πόνους στην κοιλιά ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά της με τους συγκατοίκους της και πήγε στην τουαλέτα. Αυτό που δεν περίμενε ήταν πως λίγα λεπτά μετά θα έφερνε στην ζωή ένα μικρό κορίτσι, καθώς δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν έγκυος.

Η ίδια, πανικόβλητη, άφησε το μωρό στην λεκάνη και ζήτησε την βοήθεια των συγκατοίκων της. Εκείνοι κάλεσαν τις αρχές, οι οποίες απεγκλώβισαν το μωρό από την λεκάνη της τουαλέτας. Μητέρα και κόρη μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο της διάσωσης:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share