Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή η έγκυος πήγε στο γιατρό για να μάθει το φύλο του μωρού - Οι γιατροί "πάγωσαν" με αυτό που είδαν...

Ανακάλυψαν κάτι σοκαριστικό

12 Ιουνίου 2020 17:40
Αυτή η έγκυος πήγε στο γιατρό για να μάθει το φύλο του μωρού - Οι γιατροί

Η έγκυος στην ιστορία θέλησε να μάθει το φύλο του μωρού της, και όπως κάνει η κάθε έγκυος γυναίκα, πήγε για υπερηχογράφημα. Τότε ήρθε αντιμέτωπη με την σκληρή αλήθεια.

Η Κέρι Μακάρντει από το Τέξας είναι στην 23η βδομάδα κύησης. Μαζί με το σύζυγό της Τσαντ και τα 4 παιδιά τους πηγαίνουν για υπέρηχο, ώστε να μάθουν όλοι μαζί το φύλο του μωρού. Μπορεί άλλοι να βλέπουν στον υπέρηχο κάτι που δεν περίμεναν, και τελικά τους γέμισε χαρά, αλλά αυτό που αποκάλυψε ο υπέρηχος της, έριξε το μέλλον της χαρούμενης οικογένειας στην άβυσσο.

Ένας τεράστιος όγκος με το μέγεθος ενός γκρέιπφρουτ ήταν κολλημένος στο αγέννητο παιδί. Ο όγκος είναι γεμάτος με αγγεία και επομένως κλέβει αίμα από το μωρό. Απειλεί στην κυριολεξία να του ρουφήξει τη ζωή. Οι γιατροί δεν είχαν ξαναδεί κάτι σαν αυτό. Κάτι τέτοιο επηρεάζει μία στις 40.000 γεννήσεις. Το Texas Children’s Fetal Center προσφέρει στους συντετριμμένους γονείς μια επικίνδυνη επέμβαση πριν τη γέννα, στη μήτρα. Η πιθανότητα να επιζήσει το μωρό είναι κάτω από 10% – αλλά είναι η μόνη τους ελπίδα.

Η χειρουργική ομάδα άνοιξε το στομάχι της Μακάρντει και έβγαλε έξω ολόκληρη τη μήτρα. Έβγαλαν σχεδόν το 80% του μωρού έξω χωρίς να διαταράξουν τον πλακούντα, αφήνοντας το κεφάλι του μωρού μέσα στη μήτρα. «Δεν βγάλαμε το μωρό τελείως έξω από τη μητέρα, ώστε η μήτρα να μη νομίζει ότι τελείωσε η εγκυμοσύνη και ξεκινήσει τη γέννα» είπε ο Dr. Olutoye. Ο όγκος αφαιρέθηκε από το παιδί με μια επέμβαση ωρών, και το μωρό επέστρεψε στο στομάχι της μητέρας του.

Αυτό που βλέπετε δίπλα στο μικροσκοπικό ποδαράκι του μωρού είναι ο τεράστιος, απειλητικός καρκίνος!

Η ελπίδα των γονιών πραγματοποιήθηκαν: αφού το μωρό είχε μισοβγεί στον κόσμο, η Κέρι συνέχισε την εγκυμοσύνη για άλλες 10 εβδομάδες. Και μετά η μικροσκοπική Macie Hope γεννήθηκε – ή μάλλον ξαναγεννήθηκε, αλλά αυτή τη φορά υγιής.

Ένα μεγάλο σημάδι στην πλάτη της Μάσι είναι ενθύμιο της δύσκολης εμπειρίας της, αλλά παρόλα αυτά έχει αναπτυχθεί απίστευτα. Οι γονείς της, Κέρι και Τσαντ Μακάρντει , δε θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι με την κόρη τους, η οποία μέχρι να φτάσει στον κόσμο, ήταν ήδη τα δεύτερα γενέθλιά της.

Οι Μακάρντει ήταν τυχεροί στην ατυχία τους: χάρη στην αφοσίωση των γιατρών, μπορούν επιτέλους να κρατάνε την υγιή κόρη τους στην αγκαλιά τους – αφού γεννήθηκε δύο φορές!

Αν η ιστορία της μικρής σας συγκίνησε, τότε μοιραστείτε τη με όλους τους φίλους σας!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share