Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

«Κόλαση» στην Ισπανία: 41χρονη γυναίκα, χόρευε χωρίς ρούχα στις οροφές περιπολικών και... (photo-video)

Σοκ!

13 Απριλίου 2020 13:12
«Κόλαση» στην Ισπανία: 41χρονη γυναίκα, χόρευε χωρίς ρούχα στις οροφές περιπολικών και... (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπροστά σε ένα αρκετά πρωτόγνωρο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί στην Costa del Sol της Ισπανίας, καθώς μια 41χρονη γυναίκα, ξεκίνησε να χορεύει χωρίς ρούχα στις οροφές περιπολικών. Ενώ, χρυσές δουλειές κάνουν εταιρείες παραγωγής χαρτιών υγείας εν μέσω κορωνοϊού, με αρκετές χώρες να το πουλάνε σαν ζεστό ψωμί

Με τα… πολλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να την συλλάβουν και να την οδηγήσουν στα κρατητήρια και στην συνέχεια στον εισαγγελέα, ο οποίος από την πλευρά του, τις επέβαλλε πρόστιμο για διατάραξη κοινής ησυχίας αλλά και το προβλεπόμενο για το σπάσιμο της καραντίνας.

Όμως η… διαμαρτυρία δεν τελείωσε εκεί καθώς βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο του Torremolinos, η ξανθιά γυναίκα τα πέταξε όλα εκ νέου και άρχισε να χορεύει με τον ίδιο τρόπο, ξανά πάνω σε περιπολικό! Φυσικά οι αστυνομικοί την συνέλαβαν ξανά και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια 41χρονη, που δεν είχε απασχολήσει ποτέ ξανά τις Αρχές στο παρελθόν.

Lockdown: To βιβλίο-θρίλερ που πρόβλεψε την πανδημία 15 χρόνια πριν και το απέρριψαν οι εκδότες

Το 2005, ο Σκωτσέζος συγγραφέας Peter May έγραψε ένα προφητικό βιβλίο-θρίλερ πανδημίας που οι εκδότες απέρριψαν. Τώρα, 15 χρόνια αργότερα, έσπευσαν να εκδώσουν το «Lockdown». Επίσης, την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται μια ανατριχιαστική προφητεία πριν από 27 χρόνια, που είχαν κάνει οι Simpsons.

To δυστοπικό μυθιστόρημα διαδραματίζεται στο Λονδίνο, επίκεντρο παγκόσμιας πανδημίας που υποχρεώνει τις Αρχές να επιβάλλουν λουκέτο. Ο May χρησιμοποίησε βρετανικά και αμερικανικά ντοκουμέντα του 2002 ετοιμότητας για περίπτωση πανδημίας ώστε να κάνει το μυθιστόρημά του όσο το δυνατόν ρεαλιστικό.

«Την εποχή που έγραφα το βιβλίο, οι προγνώσεις των επιστημόνων έκαναν λόγο για το ότι η νόσος των πτηνών θα ήταν η επόμενη πανδημία» εξήγησε ο May. «Ήταν κάτι πολύ, πολύ τρομακτικό και μια πραγματική πιθανότητα και, κατά συνέπεια, έκανα μεγάλη έρευνα όταν μου ήρθε η ιδέα. Τι θα συνέβαινε αν αυτή η πανδημία ξεκινούσε από το Λονδίνο; Τι θα μπορούσε να συμβεί αν σε μια τέτοια πόλη έμπαινε καθολικό λουκέτο

Χρόνια πριν, οι εκδότες τού επέστρεψαν το μυθιστόρημα ως «εξαιρετικά μη ρεαλιστικό και παράλογο», όπως ανέφερε ο σεναριογράφος που είχε γίνει συγγραφέας. Και το «κλείδωσε στο ντουλάπι», ξέχασε ακόμη και την ύπαρξή του, έως ότου ένας θαυμαστής του τον ρώτησε στο Twitter γιατί δεν γράφει ένα μυθιστόρημα με σκηνικό μια πανδημία.

«Για λίγο, κοντοστάθηκα. Μετά συνειδητοποίησα ότι το είχα κάνει. Μίλησα στον εκδότη μου γι’ αυτό, κι έπεσε απ’ την καρέκλα του. Το διάβασε όλο σε ένα βράδυ και το επόμενο πρωί είπε:»Αυτό είναι φανταστικό. Πρέπει να το εκδώσουμε αυτό, τώρα»».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share