Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Λέαινα τα "χώνει" σε λιοντάρι και εκείνο...αντιδρά με τον πιο απρόσμενο τρόπο! Θα μείνετε άφωνοι!

Δεν θα το πιστεύετε!

5 Ιανουαρίου 2020 14:17
Λέαινα τα

Το λιοντάρι μπορεί να λέγεται ότι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας, αλλά δεν μπορεί να επιβληθεί σε καμιά εξαγριωμένη λέαινα.

Με έναν φωτογραφικό φακό μπορείς να καταγράψεις τρομερές στιγμές από την άγρια ζωή, και όχι μόνο στην ζούγκλα. Μια από αυτές είναι όταν λιοντάρι που ήταν φυλακισμένο σε κλουβί για 13 χρόνια, ελευθερώνεται!

Η σπάνια στιγμή, η οποία καταγράφηκε από ένα φωτογράφο, δείχνει την θυμωμένη λέαινα να βρυχάται στο πρόσωπο ενός λιονταριού καθώς εκείνο χαλαρώνει και καλύπτει το πρόσωπό του με το πόδι του.

Η άγρια ​​στιγμή έλαβε χώρα στο κεντρικό Serengeti της Τανζανίας και εντοπίστηκε από τον φωτογράφο της άγριας ζωής, Τζόρτζ Χάρτ, κατά τη διάρκεια του πρώτου αφρικανικού σαφάρι.

Ο 58χρονος από το Τορόντο του Καναδά δήλωσε: “Σίγουρα έπαιζαν μεταξύ τους.”

“Σαφώς και της απάντησε. Όμως το ερώτημα είναι αν απάντησε με θυμό ή με πάθος. Ήταν ζευγάρι και μόλις τελείωσε το ζευγάρωμα αρχίσαμε να τραβάμε κάποιες φωτογραφίες.”

“Θυμάμαι ότι αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος όταν έπιασα το αρσενικό να βρυχάται και έκλεισα την κάμερα όταν η θηλυκιά απάντησε.”

Έκρυβε ένα λιοντάρι μέσα στο διαμέρισμα. Αυτό που ήθελε να κάνει στη συνέχεια ξεπερνά κάθε λογική!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας άντρας έκρυβε στο διαμέρισμά του ένα λιοντάρι με συγκεκριμένο σκοπό. Τι ήθελε να το κάνει;

Συγκεκριμένα, ένας 30χρονος συνελήφθη στο Παρίσι με την κατηγορία ότι έκρυβε σε διαμέρισμα ένα λιονταράκι με σκοπό να του πουλήσει στην μαύρη αγορά έναντι ποσού 10.000 ευρώ.

Το έξι μηνών θηλυκό λιονταράκι βρισκόταν σε παιδικό κρεβατάκι, ενώ ο 30χρονος – που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές με κλοπές – έσπευσε να κρυφτεί στην ντουλάπα του γειτονικού διαμερίσματος.

Το ζώο είναι καλά στην υγεία του και το έχουν αναλάβει οι αρμόδιοι φορείς για την ομαλή επιστροφή του στη Φύση.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν μπει σπίτι τους, και έχουν δει λιοντάρι να τους περιμένει μέσα.

Πήρε τον σκύλο του και τον έκανε λιοντάρι. Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Το είδαμε και αυτό! Κι όμως, ένας σκύλος, έχει... μετατραπεί σε λιοντάρι!

Συγκεκριμένα, μια ιδιοκτήτρια ενός σκύλου, είχε την ιδέα, να προσθέσει μαλλιά στον μεγαλόσωμο σκύλο της, ώστε να μοιάζει με λιοντάρι.

Ο λόγος που ήθελε η γυναίκα να το κάνει αυτό, ήταν για να φοβούνται οι κλέφτες και να μπαίνουν στο σπίτι της! Δείτε την φωτογραφία:

Ωστόσο, έχετε δει ένα λιοντάρι να συνυπάρχει με σκυλιά; Εμείς είδαμε και μείναμε άφωνοι με αυτό που συνέβη!

Λιοντάρι μπαίνει μέσα σε σπίτι και αγκαλιάζει έναν άνδρα! Η συνέχεια είναι πολύ πιο τρομακτική από αυτό που φαντάζεστε!

Θύμα επίθεσης από λιοντάρι έπεσε ένας άνδρας, κατά την επίσκεψή του σε ένα σπίτι.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού κρατάνε εδώ και χρόνια το λιοντάρι σε κλουβί στην αυλή του σπιτιού τους. Ωστόσο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το λιοντάρι επιτέθηκε σε έναν άνδρα, ο οποίος ετοίμαζε εκπομπή για το… κατοικίδιο. Μια ιστορία που θυμίζει την επίθεση λιονταριού σε άνδρα που δούλευε σε ζωολογικό κήπο!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share