Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Λιοντάρι αντίκρισε 2 σκυλιά στο κλουβί του. Η αντίδρασή του ξεγέλασε τους πάντες!

Απίστευτο!

18 Νοεμβρίου 2019 08:05
Λιοντάρι αντίκρισε 2 σκυλιά στο κλουβί του. Η αντίδρασή του ξεγέλασε τους πάντες!

"Πεθάναμε" με την αντίδραση του λιονταριού, όταν αντίκρισε στο κλουβί του δύο σκυλιά. Ξεγέλασε τους πάντες.

Τα σκυλιά Dachshund (που θα δείτε παρακάτω) είναι άμεσα αναγνωρίσιμα λόγω του μοναδικού τους σχήματος. Το μικρό τους ύψος και το εξαιρετικά μακρύ σώμα τους του κάνει να μοιάζουν πολύ με ένα hot dog. Με την ευκαιρία διαβάστε: 14 λιοντάρια ορμάνε σε ένα ελεφαντάκι! Η συνέχεια είναι σοκαριστική!

Αυτά τα χαριτωμένα σκυλάκια μπορεί να φαίνονται πολύ μικρά για να θεωρηθούν ως πραγματική απειλή για τους άλλους. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την Abby. Η Abby ζει σε ένα πάρκο άγριας φύσης, οπότε γνωρίζει ότι τα λιοντάρια είναι άγρια.

Ωστόσο, δεν τη φοβίζει τίποτα, παρόλο που ξέρει ότι μπορεί να γίνει η τροφή του λιονταριού. Απ ότι φαίνεται η μικρή σκυλίτσα καταφέρνει το λιοντάρι και το φέρνει στα μέτρα της με αποτέλεσμα οι δυο τους να κάνουν παρέα. Με την ευκαιρία διαβάστε: Λιοντάρια τρώνε μια ζωντανή καμηλοπάρδαλη. Αυτό που ακολουθεί θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα...

Αποδεικνύεται ότι το μεγάλο αρπακτικό και η μικρή χαριτωμένη σκυλίτσα έχουν κάτι κοινό, και οι δύο πιστεύουν ότι είναι το αφεντικό του άλλου!

Ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρούν όταν είναι μαζί είναι εκπληκτικός! Η συνάντηση τους είναι το κάτι άλλο, κάτι που δεν έχετε δει ποτέ!

Δείτε το βίντεο:

Λιοντάρι αρσενικό δαγκώνει την ουρά της αδερφής του. Θα σας κοπεί η ανάσα μόλις δείτε τι ακολούθησε...

Θα σας "κοπεί" η ανάσα μόλις δείτε το αρσενικό λιοντάρι να δαγκώνει την ουρά της αδερφής του.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Λιοντάρι ορμάει στον 50χρονο θηριοδαμαστή του. Όλοι έμειναν άφωνοι με αυτό που είδαν...

Εκείνη περπατούσε αμέριμνη μπροστά όταν ο μικρός αδερφός αποφάσισε να διαταράξει την ησυχία της και να ανάψει τα αίματα για τα καλά!

Λιοντάρι

Οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι τυπικές οικογενειακές και… σου κόβουν την ανάσα!

Θρίλερ: Λιοντάρι μονομαχεί με λεοπάρδαλη! Ποιος κερδίζει; Ο απόλυτος δολοφόνος ή ο απόλυτος μαχητής;

Λιοντάρι επίθεση

Ο φωτογράφος αναφέρει ότι το θηλυκό λιοντάρι ήταν αρκετά ψύχραιμο, έμοιαζε να είναι συνηθισμένη στις αντιδράσεις του νεαρού λιονταριού και ακόμα και στον «καυγά», που ουσιαστικά ήταν παιχνίδι, ήταν πιο ήρεμη απ’ ότι φαίνεται στις φωτογραφίες, οπότε μην ανησυχείτε… η οικογενειακή ηρεμία αποκαταστάθηκε.

τσακωμός λιοντάρια

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share