Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Λιοντάρια τρώνε μια ζωντανή καμηλοπάρδαλη. Αυτό που ακολουθεί θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα...

Θα μείνετε άφωνοι!

17 Νοεμβρίου 2019 07:53
Λιοντάρια τρώνε μια ζωντανή καμηλοπάρδαλη. Αυτό που ακολουθεί θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα...

Πάθαμε πλάκα...Αυτά τα λιοντάρια προσπαθούν να φάνε την καμηλοπάρδαλη, ζωντανή. Αυτό που ακολουθεί θα σας αφήσει άφωνους.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Λιοντάρι αρσενικό δαγκώνει την ουρά της αδερφής του. Θα σας κοπεί η ανάσα μόλις δείτε τι ακολούθησε...

Οι μάχες στη Ζουγκλα όπου επικρατεί ο νόμος του ισχυρού είναι επίκες και πολλές καταγράφονται σε βίντεο είτε για ντοκιμαντέρ είτε απλά για να παίξουν.

Η μάχη που έδωσε η καμηλοπάρδαλη εδώ με τα λιοντάρια είναι επική! Στόχος των λιονταριών είναι να τη ρίξουν κάτω και τότε το παιχνίδι τελειώνει.

Δείτε το βίντεο:

Λιοντάρι ορμάει στον 50χρονο θηριοδαμαστή του. Όλοι έμειναν άφωνοι με αυτό που είδαν...

Άφωνοι έμεινα όλοι, όταν είδαν ένα λιοντάρι να ορμάει στον 50χρονο θηριοδαμαστή του. Εικόνα που σοκάρει.

Όλα συνέβησαν όταν το νούμερο του Χαμάντα Κούτα ήταν σε εξέλιξη, και φώναξε ένα από τα αιλουροειδή, όμως εκείνη τη στιγμή, το άλλο που ήταν δίπλα του άρχισε να τον πλησιάζει και τελικά του επιτέθηκε!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Θρίλερ: Λιοντάρι μονομαχεί με λεοπάρδαλη! Ποιος κερδίζει; Ο απόλυτος δολοφόνος ή ο απόλυτος μαχητής;

«Το σταμάτησα στην μέση και προσπάθησα να το ηρεμήσω, αλλά αρνήθηκε να γυρίσει στην θέση του. Έκανα πίσω βήματα, όμως υπήρχε ένα σταντ από πίσω μου, με αποτέλεσμα να πέσω και να βρεθώ στο έδαφος.

Το λιοντάρι πήδηξε και με δάγκωσε, ευτυχώς όμως όχι στον λαιμό», είπε χαρακτηριστικά, έχοντας σημάδια σε όλο του σώμα και μία δαγκωνιά που έφτασε σε 4 πόντους βάθος.

Όσον αφορά τον λόγο που έγινε αυτό; «Δεν είχαν προλάβει να προσαρμοστούν στο νέο τους περιβάλλον. Είχαμε φτάσει εκεί πριν από λίγο και δεν είχαν μπορέσει να συνηθίσουν τον χώρο.Έτσι, υπήρξε ένταση με αυτά τα αποτελέσματα».

Λιοντάρι μονομάχησε με γκνου. Νόμιζε ότι η νίκη ήταν εύκολη ωστόσο στη συνέχεια...

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα λιοντάρι μονομάχησε με γκνου... Πίστευε πως η νίκη ήταν εύκολη ωστόσο στη συνέχεια ήρθε η ανατροπή.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Έπος: Η απίστευτη γκριμάτσα του λιονταριού όταν το ''κάνει''με την λιονταρίνα!

Τη μάχη κατέγραψαν οι κάμερες ταξιδιωτών στη Νότια Αφρική. Όλοι πίστεψαν ότι η μάχη θα ήταν άνιση και ο Βασιλιάς των ζώων θα κατάφερνε να νικήσει το γκνου το οποίο είχε παγιδευτεί στα δόντια του.

Το γκνου έχει κοντόχοντρο λαιμό, με κεφάλι στενόμακρο και κέρατα φαρδιά στη βάση τους. Υπάρχουν δύο είδη πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Το γκνου με την άσπρη ουρά, γνωστό και ως κοννοχαίτης είναι λεπτοκαμωμένο περίπου 120 εκ. ψηλό, κοντόσωμο και με μακριά πόδια. Έχει μαύρο χρώμα με μακριά κρόσσια στον αυχένα και μακριά άσπρη ουρά. Στο ραβδωτό γνου ή κυανή κοννοχαίτης είναι πιο μακριά στο σώμα, γκριζογάλαζο με σκούρες καφέ ραβδώσεις στο λαιμό. Το ραβδωτό γνου είναι μεγαλύτερο, γύρω στα 144 εκ. ύψος και με κοντύτερα κέρατα. ...

Δείτε ένα λίγο διαφορετικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για να καταλάβετε:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share