Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ: Λιοντάρι μονομαχεί με λεοπάρδαλη! Ποιος κερδίζει; Ο απόλυτος δολοφόνος ή ο απόλυτος μαχητής;

Ανατριχιαστικό!

15 Νοεμβρίου 2019 08:15
Θρίλερ: Λιοντάρι μονομαχεί με λεοπάρδαλη! Ποιος κερδίζει; Ο απόλυτος δολοφόνος ή ο απόλυτος μαχητής;

Ένα από τα πιο ανατριχιαστικά βίντεο από τις μάχες στην φύση ανάμεσα σε άγρια ζώα! Τι συμβαίνει όταν ένα λιοντάρι τα βάζει με μια λεοπάρδαλη;

Το επεισόδιο διαδραματίζεται στο Sabi Sands της Νότιας Αφρικής όπου ζουν αρμονικά (μερικές φορές δεν συμβαίνει) άγρια ζώα.

Να σας θυμίσουμε επίσης: Έπος: Η απίστευτη γκριμάτσα του λιονταριού όταν το ''κάνει''με την λιονταρίνα!

Στα πλάνα που κατέγραψε με την κάμερα του ένας άνδρας, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός στο πάρκο, βλέπουμε, τη στιγμή που μια λεοπάρδαλη η οποία ξεκουραζόταν, να της επιτίθεται ένα λιοντάρι.

Για καλή τύχη η μάχη ήταν αναίμακτη. Το βίντεο έγινε μέσα σε λίγες ώρες Viral! Δείτε το στο Athensmagazine.gr:

Λιοντάρι μονομάχησε με γκνου. Νόμιζε ότι η νίκη ήταν εύκολη ωστόσο στη συνέχεια...

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα λιοντάρι μονομάχησε με γκνου... Πίστευε πως η νίκη ήταν εύκολη ωστόσο στη συνέχεια ήρθε η ανατροπή.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Έπος: Η απίστευτη γκριμάτσα του λιονταριού όταν το ''κάνει''με την λιονταρίνα!

Τη μάχη κατέγραψαν οι κάμερες ταξιδιωτών στη Νότια Αφρική. Όλοι πίστεψαν ότι η μάχη θα ήταν άνιση και ο Βασιλιάς των ζώων θα κατάφερνε να νικήσει το γκνου το οποίο είχε παγιδευτεί στα δόντια του.

Το γκνου έχει κοντόχοντρο λαιμό, με κεφάλι στενόμακρο και κέρατα φαρδιά στη βάση τους. Υπάρχουν δύο είδη πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Το γκνου με την άσπρη ουρά, γνωστό και ως κοννοχαίτης είναι λεπτοκαμωμένο περίπου 120 εκ. ψηλό, κοντόσωμο και με μακριά πόδια. Έχει μαύρο χρώμα με μακριά κρόσσια στον αυχένα και μακριά άσπρη ουρά. Στο ραβδωτό γνου ή κυανή κοννοχαίτης είναι πιο μακριά στο σώμα, γκριζογάλαζο με σκούρες καφέ ραβδώσεις στο λαιμό. Το ραβδωτό γνου είναι μεγαλύτερο, γύρω στα 144 εκ. ύψος και με κοντύτερα κέρατα. ...

Δείτε ένα λίγο διαφορετικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για να καταλάβετε:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share