Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτό το λιοντάρι έχει τρόπους και φέρεται σαν πραγματικός σοφέρ!

Απίστευτο!

31 Δεκεμβρίου 2019 12:27
Αυτό το λιοντάρι έχει τρόπους και φέρεται σαν πραγματικός σοφέρ!

Σίγουρα το να αποφασίσεις να ταξιδέψεις σε κάποια χώρα της Αφρικής με σκοπό να επισκεφθείς "άγρια" μέρη και να κάνεις σαφάρι δεν είναι και η πιο ασφαλής επιλογή. Πολλοί είναι όμως οι θαρραλέοι που θα το κάνουν. Οι περισσότεροι το κάνουν για να δουν κυρίως λιοντάρια και τίγρεις μιας και είναι ζώα που δεν μπορείς να συναντήσεις στην πόλη αλλά ούτε και σε κάποια επαρχία. Μην ξεχνάμε, πως πρόσφατα ένα λιοντάρι και μια λευκή τίγρης έκαναν μωρά και τα νεογέννητα αιλουροειδή ήταν πραγματικά πανέμορφα.

Έντρομη λοιπόν μια οικογένεια που έκανε την περιήγησή της σε σαφάρι της Νότιας Αφρικής, στην "θαλπωρή" και ασφάλεια του αυτοκινήτου της βρέθηκε ξαφνικά με ανοιχτή την πόρτα. Την πόρτα άνοιξε, με τα δόντια της παρακαλώ, μια λιονταρίνα, η οποία προφανώς αποφάσισε ότι θα πρέπει η επίσκεψη στο σαφάρι να γίνει πιο περιπετειώδης για την οικογένεια.

«Αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι η άνεση, η ευκολία και η αδιαφορία με την οποία το λιοντάρι άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας το χερούλι, σαν να το είχε ξανακάνει δεκάδες φορές» εξιστορεί η μητέρα της οικογένειας.

Για αυτό αν νομίζετε ότι είστε ασφαλείς μέσα στο μεταλλικό αμάξωμα ενός αυτοκινήτου… ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε.

Σοκ: Κυνηγοί σκότωσαν ένα λιοντάρι - Όταν πήγαν να το βγάλουν φωτογραφία, Δεν είχαν ιδέα τι τους περίμενε…

Κυνηγοί σκότωσαν ένα λιοντάρι - Όταν πήγαν να το βγάλουν φωτογραφία, Δεν είχαν ιδέα τι τους περίμενε…

Για όλους όσους αγαπάνε τα ζώα, αυτή είναι η γλυκιά εκδίκηση. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σκοτώνουν μόνο και μόνο για να τονώσουν το εγώ τους και για να έχουν μία φωτογραφία για να δείξουν στους φίλους τους. Για μία κυνηγό όμως και τον οδηγό της, τα πράγματα πήραν μία παράξενη τροπή. Δεν είχαν ιδέα… Δείτε άλλη μια είδηση με ένα λιοντάρι χάνει την μάχη με τις 20 Ύαινες που το έχουν περικυκλώσει

Για όλους όσους αγαπάνε τα ζώα, αυτή είναι η γλυκιά εκδίκηση. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σκοτώνουν μόνο και μόνο για να τονώσουν το εγώ τους και για να έχουν μία φωτογραφία για να δείξουν στους φίλους τους. Ένα λευκό λιοντάρι και μία λευκή τίγρης έκαναν μωρά! Δεν φαντάζεστε τι έβγαλαν!

Για μία κυνηγό όμως και τον οδηγό της, τα πράγματα πήραν μία παράξενη τροπή. Δεν είχαν ιδέα πως το λιοντάρι που σκότωσαν είχε και βοήθεια και αυτό το μεγάλο αγόρι δεν θα τους αφήσει να ξεφύγουν έτσι απλά.

Η γυναίκα από την Αμερική και η χαζή κυνηγός προσπαθούν να βγάλουν φωτογραφία από το “κατόρθωμά” τους, όταν βλέπουν κάτι να τους πλησιάζει από πίσω.

Το Κάρμα δεν συγχωρεί και το βίντεο το αποδεικνύει αυτό. Είναι λυπηρό να βλέπουμε έναν άνθρωπο να χάνει τη ζωή του, αλλά όταν προκαλείς την τύχη σου σε τέτοια “παιχνίδια”, να περιμένεις την πιθανότητα η φύση να σε εκδικηθεί.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share