Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λιοντάρι χάνει την μάχη με τις 20 Ύαινες που το έχουν περικυκλώσει, μέχρι που ο αδελφός του ακούει τον βρυχηθμό του και τρέχει να τον σώσει

Ανατριχιαστικό!

30 Δεκεμβρίου 2019 07:22
Λιοντάρι χάνει την μάχη με τις 20 Ύαινες που το έχουν περικυκλώσει, μέχρι που ο αδελφός του ακούει τον βρυχηθμό του και τρέχει να τον σώσει

Τα ντοκιμαντέρ για την άγρια φύση είναι συναρπαστικά, πιθανώς επειδή γνωρίζετε ότι μπορούν να συμβούν τα πάντα.

Πρόσφατα, το BBC Earth έχει μοιραστεί ένα κλιπ από τη σειρά ντοκιμαντέρ του, Δυναστείες, και δείχνει ένα λιοντάρι που ονομάζεται Red, περιστοιχισμένο από αγέλη 20 πεινασμένων υαινών. Μια ιστορία που θυμίζει την μάχη με τις 20 ύαινες!

Καθώς ο Red προσπαθεί να απομακρύνει την πεινασμένη αγέλη, οι ύαινες μουγκρίζουν και τον δαγκώνουν σε μια προσπάθεια να τον εξαντλήσουν.

“Καθώς ωριμάζουν, τα νεαρά αρσενικά αρχίζουν να εξερευνούν τα όρια της κυριαρχίας τους” – εξηγεί ο αφηγητής!

“Ο Red περιπλανιόταν μόνος του. Και κατέληξε στην περιοχή επικράτησης των υαινών. ”

“Είναι παγιδευμένος. Με πάνω από 20 από αυτές. ”

“Η αγέλη προσπαθεί να τον εξαντλήσει. Αυτός ο αριθμός των υαινών θα μπορούσε να τον σκοτώσει. ”

“Είναι αδύνατον να τις πολεμήσει όλες μαζί. Δεν μπορεί να τις κρατήσει μακριά για πολύ ακόμη. Είναι τρομερά κουραστικό. “

Παρακολουθήστε το βίντεο της συναρπαστικής μάχης:

7 λιοντάρια κυνηγούν έναν φακόχοιρο με την συνέχεια να σοκάρει...!

Όταν ένα λιοντάρι έχει βάλει στο μάτι έναν φακόχοιρο, δύσκολα ο τελευταίος θα καταφέρει να βγει ζωντανός. Πόσο μάλλον όταν καλείται να αντιμετωπίζει, όχι 1, αλλά 7 λιοντάρια! Με έναν λαθροκυνηγό επίσης να έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τον βασιλιά της ζούγκλας και το μόνο που απέμεινε να ήταν...

Και όμως, ένας στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ στην Νότια Αφρική, κατάφερε να την γλιτώσει όταν άρχισαν να τον απειλούν τα άγρια ζώα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Γυναίκα μπούκαρε στα λιοντάρια μέσα στο ζωολογικό κήπο για να βγάλει βίντεο! Λίγο μετά "παγώσαμε"!

Την ξύλινη περίφραξη στο ζωολογικό κήπο της Νέας Υόρκης πέρασε μια άγνωστη γυναίκα, μπήκε στο χώρο που φιλοξενούνται τα λιοντάρια και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μ’ ένα αρσενικό αφρικανικό λιοντάρι.

Το βίντεο τραβήχτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό χρήστη του Instagram. Σύμφωνα με το σχόλιο που συνόδευε την ανάρτηση, η γυναίκα πέρασε την ξύλινη περίφραξη και μπήκε εντός του καταφυγίου των λιονταριών, μια ιστορία που θα σας συναρπάσει όσο και το λιοντάρι που έμεινε ελεύθερο μετά από πολλά χρόνια!

Στο οπτικό υλικό, φαίνεται η γυναίκα να χαιρετά το λιοντάρι και να χορεύει για να του τραβήξει την προσοχή. Ακόμη και το ίδιο το λιοντάρι μοιάζει αποσβολωμένο από την αψυχολόγητη πράξη της γυναίκας, η ταυτότητα της οποίας παρέμεινε άγνωστη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στο λιοντάρι και τη γυναίκα υπάρχει μια τσιμεντένια τάφρος που τους χωρίζει.

Ο ζωολογικός κήπος του Μπρονξ επιβεβαίωσε το συμβάν στον τηλεοπτικό σταθμό NBC New York, κάνοντας λόγο για υπαλλήλους του κήπου που έλαβαν αναφορά για άτομο που πήδηξε το φράγμα ασφαλείας, το περασμένο Σάββατο.

«Αυτή η ενέργεια πρόκειται σοβαρή παραβίαση και παράνομη καταπάτηση, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο. Τα φράγματα και οι κανόνες βρίσκονται εκεί για κρατούν, επισκέπτες, προσωπικό και ζώα ασφαλή», σχολίασε ο ζωολογικός κήπος.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η άγνωστη γυναίκα είναι σώα και αβλαβής, αλλά παραμένει άγνωστο εάν θα της υποβληθεί μήνυση.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share