Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

22χρονη Νίκη: «Για να ξεπεράσω τον πρώην μου, έκανα κάτι με τον αδελφό του»

Αληθινή ιστορία!

2 Σεπτεμβρίου 2020 16:50
22χρονη Νίκη: «Για να ξεπεράσω τον πρώην μου, έκανα κάτι με τον αδελφό του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 22χρονης Νίκης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 22χρονη Νίκη θέλει τη συμβουλή των κοριτσιών του The Booth για ένα ερωτικό θέμα. Είχε σχέση πριν από 2 χρόνια με ένα παιδί που ήταν πολύ ερωτευμένοι μαζί , σχεδόν συγκατοικούσαν. Εκείνος έχει έναν μικρότερο αδερφό. Χωρίσανε γιατί μπήκε ένα τρίτο πρόσωπο από τη δική του πλευρά και μετά από 7 μήνες που προσπαθούσε η Νίκη να το ξεπεράσει, την προσέγγισε ο αδερφός του πρώην της με μηνύματα στα social media. Εκείνη θεώρησε ότι έπρεπε να βγει μαζί του για να ξεπεράσει τον χωρισμό με τον αδερφό του. Όμως, μετά από 2-3 φορές που βγήκαν μαζί, η Νίκη κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον πρώην της με αυτόν τον τρόπο και το σταμάτησε με τον αδελφό του. Η Νίκη τώρα θέλει να ξαναπροσεγγίσει τον πρώην της, αλλά δεν ξέρει αν εκείνος γνωρίζει για εκείνη και τον αδερφό του.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ειρήνη, 28 ετών: «Το αγόρι μου έχει φετίχ με τα πόδια, αλλά εγώ...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 28χρονης Ειρήνης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 28χρονη Ειρήνη έχει σχέση έξι μήνες με το αγόρι της και είναι πολύ καλά. Το ζήτημά της είναι όμως, πως αυτός έχει αδυναμία στα πόδια της κατά την ερωτική πράξη, με αποτέλεσμα να γαργαλιέται. Όταν η Ειρήνη τραβιέται εκείνος νομίζει ότι δεν θέλει, γεγονός που δεν συμβαίνει και έτσι θέλει συμβουλές για το τι να κάνει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share