Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Λίτσα, 55 ετών: «Ντρέπομαι για το επάγγελμα του άνδρα μου»

Αληθινή ιστορία!

2 Σεπτεμβρίου 2020 16:01
Λίτσα, 55 ετών: «Ντρέπομαι για το επάγγελμα του άνδρα μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 55χρονης Λίτσας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η 55χρονη Λίτσα έχει ένα πρόβλημα με τον άντρα της. Ντρέπεται για το επάγγελμά του. Εκείνος έχει γραφείο τελετών και δεν ξέρει η Λίτσα πως να το αντιμετωπίσει, νιώθει ντροπή να το λέει στους φίλους της ή σε όποιον την ρωτάει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αμαλία, 32 ετών: «Η μάνα μου με παράτησε όταν είχαμε οικονομικά προβλήματα. Με ξαναπλησιάζει τώρα που είμαι οικονομικά καλύτερα»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Αμαλίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Αμαλία είναι 32 ετών και έχει θέμα με την μητέρα της. Έμεναν όλοι μαζί πριν από 5 χρόνια, η Αμαλία με την μάνα της, τον πατέρα της και τις αδερφές της άλλα λόγω οικονομικών δυσκολιών, τις παράτησε η μάνα τους. Έκαναν πολλές θυσίες για να φτιάξουν τα οικονομικά τους. Η Αμαλία και η οικογένειά της έφτιαξαν μία σελίδα όπου ανέβαζαν ρούχα που σχεδίαζαν και έραβαν μόνες τους. Αυτό τους βοήθησε αρκετά οικονομικά να ορθοποδήσουν και τώρα είναι καλά στην οικονομική τους κατάσταση. Εδώ και ένα μήνα τους πλησιάζει πάλι η μητέρα τους και η Αμαλία σκέφτεται ότι τους πλησιάζει για οικονομικούς λόγους.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share