Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

Tο άφθαρτο χέρι της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής: Έχει ευωδία ουράνια και συγκινεί κάθε πιστό

Το χαριτόβρυτο λείψανο της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής συνεχίζει ως τις μέρες μας να παρέχει παρηγοριά και ιάματα σε όσους προσέρχονται να το προσκυνήσουν με πίστη και μετάνοια

29 Σεπτεμβρίου 2023 10:28
Tο άφθαρτο χέρι της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής: Έχει ευωδία ουράνια και συγκινεί κάθε πιστό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εξαιρετική θέση ανάμεσα στα Άγια Λείψανα, που βρίσκονται στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας, κατέχει το αριστερό χέρι της Αγ. Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής.

Αυτό το χέρι της Αγίας είναι άφθαρτο, με το δέρμα και τους τένοντες και έχει ευωδία ουράνια. Αυτό το χέρι της Αγίας είναι άφθαρτο, με το δέρμα και τους τένοντες και έχει ευωδία ουράνια. Παράλληλα, δείτε εδώ το επιβλητικό μοναστήρι στα Καλάβρυτα που είναι «καρφωμένο» στο βράχο.

Στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας του Αγίου Όρους, από τα πολλά θαύματα που κάνει μέχρι σήμερα η Αγία Μαρία, θεωρείται και τιμάται από τους αδελφούς σαν δεύτερη Κτητόρισσα της Ιεράς Μονής. Το χαριτόβρυτο λείψανο της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής συνεχίζει ως τις μέρες μας να παρέχει παρηγοριά και ιάματα σε όσους προσέρχονται να το προσκυνήσουν με πίστη και μετάνοια. Οι μαρτυρίες πιστών χριστιανών από όλον τον κόσμο για τις ευεργεσίες της Αγίας είναι πάμπολλες.

Tο άφθαρτο χέρι της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής

Πού βρίσκεται το άφθαρτο χέρι της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής

Σε καιρούς κρίσης η πνευματική στήριξη, την οποία παρέχει η τιμή και προσκύνηση των λειψάνων εκείνων που έγιναν με τη ζωή τους ζωντανοί φορείς του Αγίου Πνεύματος και κατέστησαν τον εαυτό τους όμοιον με τον Χριστό, δίνει ώθηση για συνέχιση της καθημερινής και πνευματικής ζωής σε πνεύμα πίστεως, δυνάμεως και υγείας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share