Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Αριστοτέλης Ωνάσης: Αυτές ήταν οι «απαιτήσεις» του στο κρεβάτι με την Μαρία Κάλλας - Σόκαραν μέχρι και οίκο ανοχής (Video)

Αποκαλύψεις φωτιά!

23 Σεπτεμβρίου 2023 08:37
Αριστοτέλης Ωνάσης: Αυτές ήταν οι «απαιτήσεις» του στο κρεβάτι με την Μαρία Κάλλας - Σόκαραν μέχρι και οίκο ανοχής (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σόκαραν μέχρι και οίκο ανοχής οι "απαιτήσεις" που είχε ο Αριστοτέλης Ωνάσης από την Μαρία Κάλλας στο κρεβάτι.Χρήμα, δόξα, φιλοδοξία, ίντριγκα και σεξ. Πολύ σεξ και φαντασιώσεις… Πέρα από τη «χρυσόσκονη» που καλύπτει την παραμυθένια ζωή των ισχυρών ανθρώπων αυτού του πλανήτη, πάντα υπάρχουν σκοτεινές, ίσως και «βρώμικες» πτυχές από το βιβλίο των εμπειριών τους.

Στις ιστορίες που ξετυλίγουμε εδώ, βοηθά τέτοια μυστικά να έρθουν στην επιφάνεια ένας πολύ στενός φίλος της ιέρειας της π@ρν@#@ς Μαντάμ Κλοντ, η οποία έφυγε πριν 8 χρόνια από τη ζωή, σε ηλικία 92 ετών. Παράλληλα, διαβάστε εδώ γιατί ο Αριστοτέλης Ωνάσης δεν πλήρωνε ποτέ φόρους και δεν είχε πάνω του χρήματα.

Αυτές ήταν οι «απαιτήσεις» του Αριστοτέλη Ωνάση στο κρεβάτι με την Μαρία Κάλλας

Ανάμεσα στο πελατολόγιο των ισχυρών της διάσημης Μαντάμ ήταν και ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο οποίος φέρεται να είχε επισκεφθεί τον οίκο ανοχής μαζί με την τότε σύντροφό του, Μαρία Κάλλας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ανάμεσα στους συχνότερους πελάτες της με παράξενα σ@ξου@λικ@ γούστα, συγκαταλέγεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι, ο οποίος ζήταγε κορίτσια που έμοιαζαν με τη γυναίκα του, αλλά πιο «καυτές».

Σα να μην έφτανε αυτό, ο επόμενος σύζυγος της Τζάκι Ωνάση, Αριστοτέλης Ωνάσης μαζί με τη διάσημη ελληνίδα υψίφωνο Μαρία Κάλλας, αναφέρονται ως συχνότατοι πελάτες του γνωστού οίκου ανοχής με τόσο «ξεχωριστές» σ@ξου@λικές απαιτήσεις, που έκαναν ακόμη και τη "Madame Claude" να κοκκινίζει, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Οι απαιτήσεις τους ήταν τόσο αρρωστημένες, που με έκαναν να κοκκινίσω» είχε αποκαλύψει η ίδια.

Συχνά αφηγείτο ιστορίες που είχε ζήσει με τον μεγιστάνα της αυτοκινητοβιομηχανίας Gianni Agnelli, όταν για παράδειγμα μετά από ένα ολονύχτιο όργιο, γυναίκες και άντρες αποφάσισαν να επισκεφθούν την εκκλησία και μετά τη λειτουργία να κοινωνήσουν μετανοιωμένοι για όσα σ@ξουαλικ@ αμαρτήματα είχαν διαπράξει νωρίτερα ή όταν κατά τη διάρκεια οργίων ο Σάχης μοίραζε στα κορίτσια κοσμήματα σαν να ήταν γλυκά.

Το καρνέ με το πελατολόγιο της λέγεται ότι περιλάμβανε προσωπικότητες όπως ο ισραηλινός στρατιωτικός ηγέτης Μοσέ Νταγιάν, ηθοποιούς όπως ο Μάρλον Μπράντο και ο Ρεξ Χάρισον, αλλά και μεγάλο αριθμό πολιτικών και αξιωματικών της αστυνομίας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share