Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Kαι τώρα; Τι φυσικό και νόστιμο υπάρχει;» - Όταν η Λιάνα Κανέλλη διαφήμιζε κατεψυγμένα λαχανικά (Video)

Η vintage διαφήμιση που θα σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο

30 Αυγούστου 2023 17:04
«Kαι τώρα; Τι φυσικό και νόστιμο υπάρχει;» - Όταν η Λιάνα Κανέλλη διαφήμιζε κατεψυγμένα λαχανικά (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Λιάνα Κανέλλη πριν την ενασχόλησή της με την πολιτική είχε ασχοληθεί τόσο με την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών όσο και με την συμμετοχή σε διαφημιστικά σποτ. Παράλληλα, θυμηθείτε εδώ όλα όσα έλεγε η Λιάνα Κανέλλη στον Γιώργο Παπαδάκη για την κάρτα του πολίτη.

Όταν η Λιάνα Κανέλλη διαφήμιζε κατεψυγμένα λαχανικά

Μια διαφήμιση η οποία είχε κάνει για κατεψυγμένα λαχανικά, τη δείχνει να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού της και να δέχεται ένα τηλεφώνημα. Στη συνέχεια, αναρωτιέται τι να μαγειρέψει για τους καλεσμένους της ώστε να είναι φυσικό και νόστιμο να φάνε. Η απάντηση έρχεται μέσα από το ψυγείο της όπου υπάρχουν τα ανάμεικτα λαχανικά Froza.

«Kαι τώρα; Τι φυσικό και νόστιμο υπάρχει;» είναι η ατάκα που λέει η Λιάνα Κανέλλη την οποία θα θυμηθούν οι παλιοί και θα μάθουν οι νεότεροι.

"Έκρηξη" οργής Λιάνας Κανέλλη για Ηλία Κασιδιάρη: «Κλεινόταν στον καμπινέ για να μην πάει αυτόφωρο και μου το παίζει...» (Video)

Για την τεράστια αποχή που σημειώθηκε στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου ξέσπασε και η Λιάνα Κανέλλη μέσα από την εκπομπή «Αταίριαστους» που βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας 26/6. Ακόμα, αναφέρθηκε στον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη. Επίσης, ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το εκλογικό αποτέλεσμα και την είσοδο του κόμματος «Σπαρτιάτες» στο ελληνικό κοινοβούλιο.

«Το 52% στην Αθήνα και το 48% σε όλη τη χώρα δεν έχει ψηφίσει, θα πρέπει να θυμηθούμε μια ρήση του Μπρεχτ: “Συνήθως τα βάζουν με την πολιτική αυτοί που υποτάσσονται σε αυτή”. Όσοι πήγαν για μπάνιο, στη θάλασσα και αδιαφόρησαν είναι αυτοί που την άλλη μέρα θα κάνουν κριτική. Θα είναι ανήσυχοι.

Θα γεμίζουν με μίσος, αηδία και απαξίωση το διαδίκτυο. Είναι οι ίδιοι που είναι υποταγμένοι στην πολιτική και βολεμένοι στη μιζέρια τους», δηλώνει η Βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

"Έκρηξη" οργής Λιάνας Κανέλλη για Ηλία Κασιδιάρη

Στη συνέχεια, η Λιάνα Κανέλλη αναφέρθηκε στον Ηλία Κασιδιάρη και τη στήριξή του στο κόμμα Σπαρτιάτες. «Δε νομίζω ότι προξένησε κανέναν έκπληξη στη μορφή με την οποία εμφανίζονται, αν είχε παρατηρήσει προηγούμενα τις καταστάσεις. Και δε νομίζω ότι μπορεί να είναι και δικαιολογία για το πολιτικό προσωπικό να λέει “μου ξέφυγε”. (…).

Άνθρωπος που εκμεταλλεύεται αυτή τη στιγμή το σύστημα, είναι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας με καθυστέρηση της δίκης κτλ. Ο άνθρωπος που κλεινόταν στον καμπινέ για να μην πάει στο αυτόφωτο. Το παίζει τώρα και αντισυστημικός και πατριώτης, σε αυτόν θα εμπιστευτεί ο κόσμος την πατρίδα. Αυτός έχει το προνόμιο να κάνει τη μία ημέρα τρεις…».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share