Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Ποιά πρωταγωνίστρια θα ήταν έγκυος στην σειρά;

Η αλλαγή στο σενάριο που δεν έγινε ποτέ

8 Αυγούστου 2023 16:50
Αποκάλυψη «βόμβα» για το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Ποιά πρωταγωνίστρια θα ήταν έγκυος στην σειρά;
Από Ανθή Κουρεντζή

Αποκαλύψεις έκανε στο «Καλοκαίρι #Yes» για το άγνωστο παρασκήνιο της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης γνωστή ηθοποιός που έπαιζε σε αυτήν. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά πρωταγωνίστρια της σειράς έφυγε από την ζωή.

Ο λόγος για τη Λίλιαν Αρχοντή που υποδυόταν τη «Φιόνα».

«Δεν το περίμενε κανένας ότι θα έμπαινε στο βιβλίο Guiness, μεγαλώνει γενιές και γενιές. Ο κόσμος με φώναζε και με φωνάζει “Φιόνα”.

Ήμουν έγκυος και προσπαθούσαμε να μη φαίνεται η κοιλίτσα. Είχε συζητηθεί μήπως περνούσε η εγκυμοσύνη μου στη σειρά και ήταν το μωρό του Μάνθου. Δεν κόλλαγε απόλυτα σεναριακά οπότε δεν έγινε αλλά για μένα ήταν οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου» ανέφερε.

Η ηθοποιός χώρισε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μεγάλωσε την κόρη της με τη βοήθεια της μητέρας της.

«Δεν έχω επαφές με τον πρώην μου. Μακριά κι αγαπημένοι» ανέφερε.

«Ως Ταμίλα στο Καφέ της Χαράς δεν θα ήθελα να παίξω στο remake αν θα μου γινόταν πρόταση από τον Χάρη Ρώμα και τη Άννα Χατζησοφιά γιατί ήταν ένα αιθέριο πλάσμα και δεν θα ήταν το ίδιο.

Οι μεγάλες, δυνατές σειρές πρέπει πάντα να επιστρέφουν» είπε για το 50-50.

«Μου έγινε πρόταση να κατέβω ως δημοτική σύμβουλος στον δήμο Δάφνης-Υμηττού», αποκάλυψε επίσης.

Το «ΒΥΖΑΝ» είναι εδώ, ενωμένο δυνατό: Ο Κατακουζηνός στην αντεπίθεση - Δύο ηθοποιοί του «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπαίνουν στη Βουλή!

Μετά από σχεδόν 24 χρόνια και μεγάλο αγώνα στο... παρασκήνιο, το μεγάλο ΒΥΖΑΝ, που δοξάστηκε όσο λίγα κόμματα μέσα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και τις μάχες του Κατακουζηνού στις πλατείες και τις γειτονιές, ήρθε η... δικαίωση στις εκλογές της 25ης Ιουνίου!

Όχι ένας, αλλά δύο πλέον ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς μπαίνουν στην ελληνική Βουλή από αύριο (27/6) που αυτή συγκροτείται σε σώμα. Και αυτό γιατί το κόμμα της «Πλεύσης Ελευθερίας» με αρχηγό τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, διαθέτει στις τάξεις του τόσο τον Σπύρο Μπιμπίλα, όσο και τον Διαμαντή Καραναστάση.

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σπύρος Μπιμπίλας

Ο μεν πρώτος έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Λάκη Φουρτουνάκη, αφήνοντας επικές ατάκες στο πλευρό τόσο του Χάρη Ρώμα, όσο και της Ελένης Ράντου, ενώ ο δεύτερος (και σύζυγος της κας Κωνσταντοπούλου) έχει μείνει στη μνήμη μας ως ο γιατρός που φλέρταρε τη Βλαχάκη στο νοσοκομείο.

Διαμαντής Καραναστάσης

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε και τη χαρακτηριστική σκηνή από το Κωνσταντίνου και Ελένης:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share