Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

«Καταποντισμός» με την προφητεία της γερόντισσας Νίλας: «Από την Πόλη δε θα μείνει τίποτα όρθιο...»

Προκαλούν δέος όσα είχε αναφέρει χρόνια πριν!

1 Φεβρουαρίου 2023 07:58
«Καταποντισμός» με την προφητεία της γερόντισσας Νίλας: «Από την Πόλη δε θα μείνει τίποτα όρθιο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι προφητείες της φέρνουν ανατριχίλα. Η γερόντισσα Νίλα αποκάλυψε πολλά και βγήκε σε όλα αληθινή. Τι είχε αναφέρει; Η μεγαλόσχημη μοναχή Νίλα (Ευδοκία Αντέεβνα Νοβίκοβα) γνωστή στους ορθοδόξους χριστιανούς όλης της Ρωσίας εκοιμήθη στις 6 Μαρτίου 1999.

Μετά την προφητεία του Ρώσου Γέροντα για τον κορωνοϊό, θα σας παρουσιάσουμε τα χαρίσματα που της δώρησε ο Θεός, επιβεβαιώνονται από πολλούς πιστούς χριστιανούς οι οποίοι ζητούσαν τη βοήθειά της. Με τους πνευματικούς της οφθαλμούς έβλεπε την ψυχή του ανθρώπου,όσα του συνέβησαν και όσα θα του συμβούν.

Όλοι έφευγαν από το κελάκι της παρηγορημένοι και ενθαρρυμένοι. Η μοναχή Νίλα συνήθιζε να λέει ότι ο Θεός μπορεί να αναβάλει την εκπλήρωση των προφητειών. Εξαρτάται από εμάς τους πιστούς,από την προδιάθεσή μας για προσευχή,για μετάνοια για απαλλαγή από τα πάθη μας.

Μισό χρόνο πριν πεθάνει, είπε ότι την 41η πρώτη ημέρα μετά από το θάνατό της θα έρθει η αστυνομία στο σπίτι της και τότε δεν θα μπορούν να πάρουν τα πράγματά της. Γι αυτό έδωσε ευλογία να μοιραστούν τα πράγματά της μέχρι το τελευταίο έτσι ώστε όταν έρθει η αστυνομία το σπίτι να είναι άδειο.

Έτσι και έγινε στη συνέχεια. Επίσης μιλούσε για την ανάγκη της αδιάλειπτης προσευχής, όπου και αν βρίσκεται κάποιος, στην εργασία, στα μέσα μεταφοράς,την ώρα της ξεκούρασης - "Με τα χέρια δουλειά,με τα χείλη προσευχή. Πρώτα απ'όλα προσευχή κόρες μου".

προφητεία για καταστροφή της πόλης

Για τη σπουδαιότητα της προσευχής έλεγε το εξής:

"Ο κόσμος κρατιέται από την προσευχή. Εάν πάψει η προσευχή έστω και για μία ώρα,θα πάψει να υπάρχει ο κόσμος.Υπάρχει ανάγκη κυρίως για νυχτερινή προσευχή. Αυτή είναι ακόμη πιο ευάρεστη στο Θεό". Η πιο μεγάλη άσκηση είναι να προσεύχεσαι για τους ανθρώπους.

Πρέπει να είσαι υπομονετικός,να προσεύχεσαι και ν'αγωνίζεσαι,χωρίς να επηρεάζεσαι από τίποτα,ακόμη και αν σε μαλώσουν ή σε κουτσομπολέψουν. Υπάρχει η κακολογία εκ δεξιών που είναι εκ του διαβόλου και εκ των αριστερών που μπορεί να είναι από τους συγγενείς ή τους φίλους. Και τα δύο είναι δύσκολα αλλά και χρήσιμα, απαραίτητα μπορώ να πω.Όλους τους πειρασμούς και τις δοκιμασίες να τις υπομένουμε ενώπιον του Θεού,με τη σκέψη μας στην Παναγία και την καρδιά προς το Θεό.

Περισσότερο και από κάθε εξωτερική άσκηση πρέπει πάνω απ'όλα να καθαρίσουμε την καρδιά μας. Να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου τίποτα το πονηρό,να είσαι ανοιχτός προς τους ανθρώπους και να μη φαντάζεσαι τίποτα για τον εαυτό σου". Ένα βράδυ ξύπνησε τις πνευματικές της κόρες λέγοντας: "Κόρες μου,άρχισε ο πόλεμος. Πρέπει να προσευχηθούμε. Σηκωθείτε. Το πρωί η τηλεόραση και το ραδιόφωνο ανακοίνωσαν ότι άρχισε ο πόλεμος στην Τσετσενία (1994). Η γερόντισσα μιλούσε με πολύ πόνο για τις γυναίκες που φορούσαν παντελόνι: "Δεν επιτρέπεται στις γυναίκες να φορούν ρούχα ανδρικά και στους άνδρες γυναικεία. Γι αυτό θα λογοδοτήσουν μπροστά στο Θεό.

Πρέπει να ξέρετε ότι τις γυναίκες που φορούν παντελόνι,στον επόμενο πόλεμο θα τις πάρουν για να πολεμήσουν και λίγες θα επιστρέψουν".

Την ώρα που έλεγε αυτά τα λόγια μία γυναίκα που ήταν παρούσα σκέφτηκε:

"Τι το κακό υπάρχει στο να φοράω παντελόνι στον κήπο. Είναι πολύ βολικό" Η γερόντισσα αντέδρασε αμέσως σε αυτήν την σκέψη: "Και εσύ στον κήπο μη φοράς παντελόνι,θα δώσεις λόγο γι'αυτό". Η γερόντισσα Νίλα επίσης είπε πως θα έρθουν καιροί όπου όπως το 1917, θα τους φυλακίσουν ή θα τους πνίξουν στη θάλασσα.

"Τότε που θα αρχίσουν οι διωγμοί εναντίον των χριστιανών βιαστείτε να φύγετε με τους πρώτους.Κάντε ότι μπορείτε μόνο μην μείνετε. Αυτοί που θα φύγουν με τους πρώτους θα σωθούν. Όλα αυτά θα τα δείτε με τα μάτια σας.Η γενιά σας θα δει τον Αντίχριστο. Παιδιά μου πόσο σας λυπάμε για όλα αυτά", έλεγε και έκλαιγε. Ωστόσο πρόσθετε "Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν". Ένας ιερέας της εξομολογήθηκε;

-"Μητερούλα, εγώ είμαι αδύναμος.Φοβάμαι την ημέρα που θα έρθει ο Αντίχριστος"

- "Μη φοβάσαι.Θα δεις αυτήν την ημέρα δεν θα αντέξεις όμως τις δυσκολίες"

Η γερόντισσα μιλούσε συχνά για τις μέλλουσες δοκιμασίες και για τα ανήκουστα βασανιστήρια που θα υποστούν οι άνθρωποι στα χρόνια του Αντιχρίστου. Η γερόντισσα διηγούνταν, ότι έβλεπε με τους πνευματικούς της οφθαλμούς, όχι για να τρομάξει τους ανθρώπους αλλά για να τους ενισχύσει την πίστη και την ελπίδα στο έλεος του Θεού.

Έλεγε συνεχώς, ότι ο Θεός δεν θα εγκαταλείψει τους πιστούς, ότι θα τους ταΐζει στον καιρό της πείνας,θα τους παρηγορεί,θα τους βρει καταφύγιο,θα τους περιβάλλει στις θλίψεις και θα τους βοηθήσει να περάσουν τα βασανιστήρια και τους διωγμούς.

προφητεία για καταστροφή της πόλης

Πρέπει να φροντίσετε να βρίσκεστε κοντά σ'ένα κτήμα. Στις πόλεις θα είναι πολύ πιο δύσκολα. Η πείνα θα είναι τόσο τρομερή που οι άνθρωποι θα εισβάλουν στα σπίτια για να βρουν τρόφιμα. Θα σπάνε τζάμια και πόρτες και θα σκοτώνουν ανθρώπους για την τροφή. Πολλοί θα φέρουν όπλα και η ανθρώπινη ζωή δεν θα έχει καμία αξία.

Όταν θα έρθει ο Αντίχριστος, η πείνα θα είναι μεγάλη και θα εξαντληθούν τα σιτηρά. Πρέπει να ετοιμάστε βότανα να τα ξεράνετε για να φτιάχνετε τσάι. Με αυτό θα επιζήσετε. Επίσης η γερόντισσα έλεγε, ότι στους έσχατους καιρούς στη θέση της Αγίας Πετρούπολης θα είναι θάλασσα ενώ ένα μεγάλο μέρος της Μόσχας θα βυθιστεί επειδή κάτω από τη γη υπάρχουν μεγάλα κενά. Όταν ρωτήθηκε τι θα απογίνει το σπίτι και η κωμόπολη στην οποία μένει,εκείνη απάντησε:

"Από την πόλη δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Μόνο το σπίτι μου και άλλο ένα.Θα είναι πόλεμος, καταστροφές,το σπίτι μου όμως δεν θα καταστραφεί. Εγώ δεν θα το δω. Εσείς όμως θα το δείτε. Να ο δρόμος προς το Εκόριεβσκ. Το σπίτι μου θα μείνει όρθιο και γύρω του τίποτα.Κατά τον πόλεμο θα καταστραφεί εντελώς".

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share