Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Λύθηκε το μυστήριο: Η αποκάλυψη για την πραγματική σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την Τζένη Καρέζη

Τι αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Καζάκος;

30 Ιανουαρίου 2023 14:29
Λύθηκε το μυστήριο: Η αποκάλυψη για την πραγματική σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την Τζένη Καρέζη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» είχε παραχωρήσει πριν λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Καζάκος ο οποίος αποκάλυψε την πραγματική σχέση της μητέρας του, Τζένης Καρέζη, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός της εθνικής σταρ όταν πέθανε η μητέρα του ηθοποιού.

Για τις κακές συνεργασίες ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε:

«Μου έχει τύχει μια κακή συνεργασία με έναν συνάδελφο. Το σημειώνεις και λες απλά «θα τον βλέπουμε και θα φεύγουμε. Από εδώ και πέρα πρέπει να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Πολλοί συνάδελφοι που έγιναν σκηνοθέτες φέρονται άσχημα σε ηθοποιούς.

Δεν μπορείς να έρχεσαι στην δουλειά και να κάνεις κακό σε άλλους ανθρώπους, όσο ταλέντο και να έχεις. Δεν υπάρχουν σταρ σήμερα. Υπάρχει πλήρης απομυθοποίηση. Παλιά, δεν υπήρχε αυτό. Οι ηθοποιοί ήταν μύθοι», δήλωσε.

Επιπλέον, μίλησε και για την Τζένη Καζάκου και την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα».

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έχω δει από την Τζένη, φέτος στους "Συμπέθερους από τα Τίρανα", είναι η πρώτη της χρονιά στην τηλεόραση. Αν συγκρίνουν την Τζένη με την γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, κακό του κεφαλιού τους, είναι ένα άλλο πλάσμα», τόνισε ενώ ξεκαθάρισε σχετικά με την «κόντρα» των δυο μεγάλων ηθοποιών του ελληνικού κινηματογράφου.

«Η Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλες. Έτρωγαν και έβγαιναν μαζί. Η κόντρα ήταν θέμα μάρκετινγκ. Προς το παρόν δεν είναι στο οπτικό μου πεδίο ένας τρίτος γάμος», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αποκάλυψε ένα ατύχημα που έπαθε το καλοκαίρι, αλλά και για μία πρόταση που απέρριψε.

«Την γλίτωσα το καλοκαίρι. Ένα μάρμαρο έπεσε από τον δεύτερο, πέρασε ξυστά από το κεφάλι μου και έπεσε στο πόδι μου», αποκάλυψε.

«Μου είχε κάνει πρόταση η Disney να κάνω τον Ντόναλντ στην Αμερική. Την απέρριψα, γιατί τότε εδώ ήμουν ζεν πρεμιέ», κατέληξε.

«Κατέρρευσε μέσα σε...»: Η αποκάλυψη του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τις τελευταίες μέρες της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Ένα θέλω να σας παρακαλέσω… προσευχηθείτε κι εσείς για μένα!», ήταν τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη στους δημοσιογράφους, όταν έφευγε για εξετάσεις στις Βοστώνη, στις 15 Μαΐου του 1996. Ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ μιλά για τις τελευταίες της μέρες πριν το τέλος.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, αποκάλυψε, ότι με την επιστροφή της μεγάλης μας ηθοποιού από την Αμερική, οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν με ταχύτατο ρυθμό μέσα στον μήνα που ακολούθησε. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τη διαθήκη του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Γιάννης Παπαμιχαήλ και Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Αυτό που δεν ξέρει ο πιο πολύς κόσμος είναι ότι είχε μια άψογη φυσική κατάσταση όταν γυρίσαμε από την Αμερική και μέσα σε ενάμιση μήνα κατέρρευσε. Για όλους εμάς που ήμασταν δίπλα της ήταν ένα μεγάλο σοκ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share