Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

«Θεομηνία» από τον Αριστοτέλη Ωνάση: «Η απληστία της ιδιοκτησίας θα φέρει κόλαση για τους...»

Τα λόγια του Έλληνα κροίσος είχαν σοκάρει το πανελλήνιο!

2 Ιανουαρίου 2023 09:58
«Θεομηνία» από τον Αριστοτέλη Ωνάση: «Η απληστία της ιδιοκτησίας θα φέρει κόλαση για τους...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης αντιλαμβανόταν καλύτερα τον κόσμο και μπορούσε να προβλέψει σε τι δεινή κατάσταση θα βρισκόταν χρόνια μετά ολόκληρος ο πλανήτης χτυπημένος από την οικονομική κρίση. Άλλωστε μάλλον τυχαία δεν είναι η προφητική δήλωση που είχε κάνει πριν πολλά πολλά χρόνια πριν ο Έλληνας κροίσος.

Ουσιαστικά με τα λόγια που θα διαβάσετε παρακάτω ο Αριστοτέλης Ωνάσης μιλούσε για όλα όσα σήμερα βιώνουν οι περισσότερες χώρες κάτω από το "μαστίγιο" της κρίσης. Παράλληλα, διαβάστε τη συγκλονιστική προφητεία για το ρόλο του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ λίγο πριν από το τέλος του κόσμου.

«Θα 'ρθει μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης, θα αποθηκευτεί στις τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί, μη κατέχοντες, θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει την ζωή των ολίγων κατεχόντων, κόλαση...».

Αριστοτέλης Ωνάσης

Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Ωνάση λίγο πριν πεθάνει: «Ο πατέρας μου....»

Ήταν 23 Ιανουαρίου του 1973 όταν ο συντετριμμένος και ίσα ίσα που τρέκλιζε Αριστοτέλης Ωνάσης, έδωσε την εντολή: «Μην συνεχίζετε άλλο. Σταματήστε τα όλα!»…

Από εκείνη τη στιγμή, ο γιος του Αλέξανδρος σταμάτησε να αναπνέει. Ο μεγιστάνας που (νόμιζε ότι) μπορούσε να αγοράσει ολόκληρο τον κόσμο, χρειάστηκε μονάχα δυο μέτρα σκαμμένης γης για να ανοίξει στο παιδί του την πόρτα του επέκεινα…Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε αποκαλύψει η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τη σχέση του Αλέξανδρου Ωνάση και της Μαρίας Κάλλας.

Ο Αλέξανδρος Ωνάσης ήταν δεν ήταν 25 χρονών κι ο πατέρας του Αριστοτέλης στα 67. Σε δυο χρόνια θα αντάμωναν οι δυο τους ξανά, σε άλλο κόσμο. Η κατάρα των Ωνάσηδων είχε χτυπήσει την βαριά πόρτα του διασημότερου Κροίσου του 20ου αιώνα! Ο Αλέξανδρος 25, ο Αρίστος 69 και λίγα χρόνια μετά η Χριστίνα στα 38 της… Ο θάνατος ήταν συνοδοιπόρος της οικογένειας Ωνάση.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share