Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Για πρώτη φορά μετά από 37 χρόνια: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην κηδεία του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Εμφανώς καταβεβλημένοι και οι δύο

4 Νοεμβρίου 2022 09:29
Για πρώτη φορά μετά από 37 χρόνια: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην κηδεία του Λάμπρου Κωνσταντάρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είχαν πρωταγωνιστήσει σε πάρα πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Με την ευκαιρία, στη φόρα βγήκε το άγνωστο περιστατικό στην ταινία «Η Αλίκη στο ναυτικό», που κόντεψε να την καταστρέψει.

Συνήθως ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε τον πατέρα της και το αποτέλεσμα ήταν πάντα εξαιρετικό. Οι δυο τους είχαν μια ιδιαίτερη σχέση και η Αλίκη Βουγιουκλάκη βρέθηκε συντετριμμένη στην κηδεία του.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έφυγε από τη ζωή στις 28 Ιουνίου του 1985. Στην σπάνια φωτογραφία που ήρθε και πάλι στο φως, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι στο πλευρό του Δημήτρη Κωνσταντάρα. Δίπλα τους είναι η κόρη του και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Δείτε τη φωτογραφία

 Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλς στην κηδεία του Λάμπρου Κωνσταντάρα

«Βόμβα» Κωνσταντίνου Καζάκου: Η μεγάλη αποκάλυψή του για την άγνωστη σχέση της Βουγιουκλάκη με την Καρέζη

Πάμε Δανάη: Συνέντευξη στην εκπομπή του Mega είχε παραχωρήσει πριν λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Καζάκος και μίλησε για τα επαγγελματικά του, αλλά και τη σχέση της μητέρας του, Τζένης Καρέζη, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός της εθνικής σταρ όταν πέθανε η μητέρα του ηθοποιού.

Για τις κακές συνεργασίες ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε:

«Μου έχει τύχει μια κακή συνεργασία με έναν συνάδελφο. Το σημειώνεις και λες απλά «θα τον βλέπουμε και θα φεύγουμε. Από εδώ και πέρα πρέπει να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Πολλοί συνάδελφοι που έγιναν σκηνοθέτες φέρονται άσχημα σε ηθοποιούς.

Δεν μπορείς να έρχεσαι στην δουλειά και να κάνεις κακό σε άλλους ανθρώπους, όσο ταλέντο και να έχεις. Δεν υπάρχουν σταρ σήμερα. Υπάρχει πλήρης απομυθοποίηση. Παλιά, δεν υπήρχε αυτό. Οι ηθοποιοί ήταν μύθοι», δήλωσε.

Επιπλέον, μίλησε και για την Τζένη Καζάκου και την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα».

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έχω δει από την Τζένη, φέτος στους "Συμπέθερους από τα Τίρανα", είναι η πρώτη της χρονιά στην τηλεόραση. Αν συγκρίνουν την Τζένη με την γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, κακό του κεφαλιού τους, είναι ένα άλλο πλάσμα», τόνισε ενώ ξεκαθάρισε σχετικά με την «κόντρα» των δυο μεγάλων ηθοποιών του ελληνικού κινηματογράφου.

«Η Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλες. Έτρωγαν και έβγαιναν μαζί. Η κόντρα ήταν θέμα μάρκετινγκ. Προς το παρόν δεν είναι στο οπτικό μου πεδίο ένας τρίτος γάμος», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αποκάλυψε ένα ατύχημα που έπαθε το καλοκαίρι, αλλά και για μία πρόταση που απέρριψε.

«Την γλίτωσα το καλοκαίρι. Ένα μάρμαρο έπεσε από τον δεύτερο, πέρασε ξυστά από το κεφάλι μου και έπεσε στο πόδι μου», αποκάλυψε.

«Μου είχε κάνει πρόταση η Disney να κάνω τον Ντόναλντ στην Αμερική. Την απέρριψα, γιατί τότε εδώ ήμουν ζεν πρεμιέ», κατέληξε.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share