Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

«Πείνα θα θερίζει όσους...»: Αυτή είναι η προφητεία της Γερόντισσας της Αττικής που έχει σπείρει τον πανικό!

Δώστε προσοχή!

27 Σεπτεμβρίου 2022 23:34
«Πείνα θα θερίζει όσους...»: Αυτή είναι η προφητεία της Γερόντισσας της Αττικής που έχει σπείρει τον πανικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτες αποκαλύψεις για όλα όσα συμβαίνουν αλλά και για όλα όσα θα συμβούν στη χώρα μας από τη γερόντισσα της Αττικής, με την προφητεία της να προκαλεί ανατριχίλα.

Η γερόντισσα που δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομά της, έγραψε για όσα θα συμβούν σ’ αυτόν τον τόπο.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: "Θα πίνετε τον καφέ σας και θα ακούσετε…”: Τσακίζει κόκκαλα η προφητεία του Γέροντα Θεόδωρου του Αγιοφαραγγίτη

Πατέρες και αδελφοί,

Η πρόνοια του Θεού έφερε στον δρόμο της ζωής μας ανθρώπους ενάρετους και αγίους, ως φωτεινούς οδοδείκτες, για να κρατηθούμε στην οδό της αληθείας και της μετανοίας, τόσο για την προσωπική μας κατάρτιση και στήριξη, όσο και για την Ορθόδοξη διδασκαλία του λαού του Θεού.

Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι και η Γερόντισσα, που έγραψε τα ποιήματα που αναδημοσιεύουμε κατωτέρω, Ο Θεός έδωσε σ᾽ αυτήν το δώρο να βλέπει για τα μέλλοντα να συμβούν. Η Γερόντισσα αυτή είναι μια απλή μοναχή. Ζει σε κοινόβιο μοναστήρι της Αττικής και ευρίσκεται στην υπακοή της ηγουμένης της. Είναι σχετικά μεγάλης ηλικίας, με προβλήματα υγείας. Η ίδια λέει· «Δεν κάνω κάποια επίπονη προσπάθεια, απλώς γράφω ό,τι μου δίνεται. Ας μη νομίζει ο κόσμος ότι έχω και κάποια ιδιαίτερη χάρη.» Τόσο η ίδια, όσο και η Ηγουμένη της επιθυμούν να παραμείνει στην ανωνυμία. Το σεβόμαστε αυτό και ευχαριστούμε τον Θεό που την έστειλε στη ζωή μας.

Προσωπικά, μου κάνει εντύπωση το Ορθόδοξο ήθος που αποπνέει ο προφητικός λόγος των κειμένων της Γερόντισσας. Η προφητεία υπηρετεί τη μετάνοια. Η μετάνοια ελκύει το έλεος του Θεού και την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας. Η μετάνοια γεννά ευσπλαχνία. Ο προσωπικός μας πόνος γεννά συμπόνια για τον πλησίον μας. Όλα αυτά θα τα βρείτε μέσα στον ποιητικό λόγο της Γερόντισσας. Εάν εξ αντιθέτου η προφητεία υπηρετεί τον τρόμο και τον πανικό, τότε δεν είναι αυθεντική και δεν υπάρχει σ᾽ αυτή Πνεύμα Άγιο.

«Πείνα θα θερίζει όσους...»: Αυτή είναι η προφητεία της Γερόντισσας της Αττικής που έχει σπείρει τον πανικό!

Τα επερχόμενα γεγονότα, για τα οποία και μεγάλοι άγιοι της Εκκλησίας μας προφήτευσαν, όπως ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο άγιος Ιωάννης ο Ρώσος, η οσία Σοφία της Κλεισούρας, ο όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, πολλοί άγιοι της Ρωσίας και απλοί άνθρωποι του λαού μας, θα πραγματοποιηθούν, γιατί είναι απαραίτητη η εγχείριση σε μια κοινωνία που απομακρύνθηκε από τις εντολές του Χριστού.

Η μετάνοια, στην οποία παροτρύνει ο προφητικός λόγος της Γερόντισσας αυτής, και που προσδοκούμε να γεννήσει έμπονη προσευχή σε όλους μας, δεν είναι για να ματαιωθούν τα ως άνω αναμενόμενα γεγονότα, αλλά για να έρθει το κακό ολιγότερο. Αλλά, να γνωρίζουμε πως στο τέλος θα προκύψει και μεγάλο καλό πανανθρώπινο και θα κραταιωθεί και αναδειχθεί η Ορθοδοξία.

Αναφορικά προς το προφητικό χάρισμα, ας μην ξεχνούμε, αδελφοί και πατέρες, τον ευαγγελικό λόγο του Κυρίου, ότι «ο δεχόμενος προφήτην εις όνομα προφήτου μισθόν προφήτου λήψεται» (Ματθ. 10, 41). Κι ακόμη, ας ακούσουμε τον απόστολο Παύλο, που μας παραγγέλλει· «το Πνεύμα μη σβέννυτε, προφητείας μη εξουθενείτε» (Α´ Θεσ. 5, 19-20).

Τον προφητικό λόγο της Γερόντισσας τον αγαπήσαμε, γιατί είναι αυθεντικός και αποσκοπεί στη μετάνοια. Είναι λόγος ευσπλαχνικός πραγματικής μητέρας, που πονά για τα παιδιά της, πριν αυτά πονέσουν! Κι όπως το έχω συνήθεια, ό,τι αγαπώ πολύ και με ωφελεί ως χριστιανό, το προτείνω και το μοιράζομαι με τους συνανθρώπους μου.

Πηγή: face-new237.com

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share