Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγγραφο - ντοκουμέντο αποκαλύπτει την αλήθεια για το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

"Βόμβα"!

24 Σεπτεμβρίου 2022 19:05
Έγγραφο - ντοκουμέντο αποκαλύπτει την αλήθεια για το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βγήκε στη δημοσιότητα η ταυτότητα της εθνικής μας σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκη που εκδόθηκε 55 χρόνια πριν. Ποια είναι η πραγματική της ηλικία;

H Αλίκη Βουγιουκλάκη κάποτε είχε δηλώσει ότι και "μετά από χρόνια όταν θα 'χω φύγει θα ασχολούνται ακόμα με μένα, θα βγαίνουν βιβλία σπάνιες φωτογραφίες και συνεχεία θα βρίσκουν θέματα γύρω από την ζωή μου". Έτσι, λοιπόν, έφτασε στα χέρια μας και η ταυτότητα της. Αξίζει σα θησαυρός μιας και η ηλικία της ήταν κάτι που απασχολούσε όλον τον κόσμο όσο ζούσε.

Ακόμα και σήμερα αναρωτιούνται αρκετοί αν έχει δηλωθεί μετά το φευγιό της η αληθινή της ηλικία. Η ταυτότητα της Αλίκης είχε εκδοθεί στις 31 Οκτώβρη του 1963 και η περιγραφή της έχει ως εξής:

  • Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1937 (εδώ ακριβώς είναι και το επίμαχο σημείο αφού η αληθινή χρονιά που γεννήθηκε η εθνική μας σταρ είναι το 1934).
  • Τόπος γέννησης το Μαρούσι Αττικής, και κάτοικος οδός Δημητρίου Σούτσου 7.
  • Ύψος 1.68, σχήμα προσώπου ωοειδές και μάτια καστανά. Όνομα πατρός Ιωάννης και μητέρας Αιμιλία -δείτε εδώ το πρόσωπό της-, το γένος Κουμουνδούρου.
  • Επάγγελμα ηθοποιός και θρήσκευμα, χριστιανή ορθόδοξη.

Αυτή είναι λοιπόν, η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη και η ηλικία η οποία έκρυβε μόνο 3 χρόνια, ανάξιο λόγου. Φίλοι της θα πουν αργότερα, ότι περισσότερο τη διασκέδαζε όλο αυτό που γινόταν γύρω από την ίδια και συνήθιζε να λέει γελώντας , "Άστους να τρώγονται, να μετράνε και να υπολογίζουν. Ντόρος να γίνεται".

Δείτε την ταυτότητα:

Παλάτι το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ - Δείτε το εσωτερικό με το κρεβάτι...γήπεδο

Αυτό είναι το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που ο θάνατος της δεν την άφησε να το χαρεί. Δείτε το απίστευτο εσωτερικό του με το κρεβάτι... γήπεδο στο υπνοδωμάτιο της.

Το κουδούνι της ηθοποιού στην είσοδο, έγραψε απλώς "Αλίκη", αφού όλοι γνώριζαν το όνομα της και πως στην πολυκατοικία έμενε το αστέρι του ελληνικού κινηματογράφου. Το σπίτι είχε αγοραστεί από την Αλίκη Βουγιουκάκη, στις αρχές της δεκαετίας του 1960 από τα έσοδα της πρώτης πανελλαδικής περιοδείας της, η οποία είχε σπάσει ταμεία ανά τη χώρα, κάνοντας ρεκόρ εισπράξεων.

Υπήρχαν βέβαια και ψίθυροι που ήθελαν το διαμέρισμα ως ένα από τα ανταλλάγματα που της είχε δώσει η Φρειδερίκη, για να εγκαταλείψει το φλερτ με το διάδοχο Κωνσταντίνο. Στην οδό Στησιχόρου μετακόμισε το 1965, μετά το γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Το διαμέρισμα επιπλώθηκε σε μοντέρνο για την εποχή στιλ, όλο σουηδικό ξύλο, δερμάτινους καναπέδες και νεωτερισμούς. Centerpiece το μπαρ, ενώ το κρεβάτι του ζευγαριού με τη γαλάζια ταπετσαρία ήταν μάλλον πιο κλασικό από την υπόλοιπη επίπλωση και παρέπεμπε στην επίσης γαλάζια κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας Ελισσάβετ.

Το σπίτι ωστόσο, δεν το χάρηκε όπως θα ήθελε. Με το που μετακόμισε με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ξεκίνησαν οι καβγάδες -δείτε εδώ μια αποκάλυψη για τη σχέση τους- και στη συνέχεια ήρθε το διαζύγιο τους. Μια φωτιά που ξέσπασε επίσης, την είχε κάνει να το φτιάξει από την αρχή.

Δείτε το βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share