Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η άγνωστη σχέση του Πάνου Μιχαλόπουλου με την Ειρήνη Παπά - Η συνεργασία και το "καυτό" πλάνο

Λίγοι θυμούνται αυτή την συνύπαρξη

16 Σεπτεμβρίου 2022 20:40
Η άγνωστη σχέση του Πάνου Μιχαλόπουλου με την Ειρήνη Παπά - Η συνεργασία και το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν το απόλυτο sex symbol των 80s. Με το υποκριτικό του ταλέντο και το γοητευτικό παρουσιαστικό κατάφερε να μείνει στην ιστορία ως ένας από τους "ωραίους" του κινηματογράφου.

Αν και τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω του ζώντας μόνιμα στη Μεσσηνία ασχολούμενος με τα κτήματά του, η παρουσία του είναι ηχηρή, αφού οι τηλεοπτικοί σταθμοί προβάλλουν μέχρι και σήμερα τις επιτυχημένες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές δουλειές του.

Μία χαρακτηριστική ταινία ήταν και το "Πάνω, κάτω και πλαγίως" του Μιχάλη Κακοκγιάννη το 1993. Σε αυτή τη ταινία είδαμε τον αγαπημένο ηθοποιό στο πλάι της αείμνηστης ηθοποιού Ειρήνης Παππά. Αυτό που έμεινε σε πολλούς που παρακολούθησαν αυτή τη ταινία ήταν το ολόγυμνο πλάνο του Πάνου Μιχαλόπουλου κάνοντας το γυναικείο κοινό να παραλληρεί με το καλλίγραμμο κορμί του.

Δείτε την χαρακτηριστική σκηνή από τη ταινία "Πάνω, κάτω και πλαγίως"

Το σπαρακτικό γράμμα του Σπύρου Φωκά στην Ειρήνη Παπά: «Αντίο βασίλισσά μου»

Συγκινημένος αποχαιρετά ο καλλιτεχνικός κόσμος την Ειρήνη Παπά, που έφυγε από τη ζωή, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών. Το φως της δημοσιότητας είδε ένα συγκινητικό γράμμα που έστειλε ο Σπύρος Φωκάς, λίγες εβδομάδες πριν τον θάνατό της, με παραλήπτη την ίδια τη σπουδαία ηθοποιό.

«Αγαπημένη μου, μεγάλη μας αδελφή. Τότε στην Ιταλία, θυμάσαι; Στην αγκαλιά σου κουρνιάζαμε όλοι εμείς οι μικροί μπροστά σου. Ένα θέατρο με το όνομά σου. Πολλά τα χειροκροτήματα. Δεν είμαστε εκεί. Ούτε εσύ, ούτε εγώ», έγραφε ο Σπύρος Φωκάς, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Όμως, στην απεραντοσύνη του μυαλού μας ξέρουμε. Νιώθουμε. Έχουμε τη γεύση. Το άρωμα της τέχνης. Η βροντερή φωνή σου αντηχεί. Τα εκφραστικά σου μάτια τα βλέπω. Συγκινημένος. 22/7/2022. Αντίο, βασίλισσά μου», κατέληγε στο μήνυμά του ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στην Ειρήνη Παπά

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το «ύστατο χαίρε» στην ηθοποιό το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Χιλιομόδι Κορινθίας.

Πρόκειται για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε και πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό του χωριού και η σορός της τα ταφεί στο κοιμητήριο, δίπλα στους αγαπημένους της γονείς.

Η οικογένειά της παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο ίδρυμα «Θεοτόκος» για την στήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες ή στο Σπίτι του Ηθοποιού.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share